Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Agresivni transaktivizam i njihove laži!

Piše: Herman Vukušić

Jučer je, u prepunoj dvorani na Jarunu, održana promocija knjige Matta Walsha “Što je žena?” koja razotkriva sve opasnosti rodne ideologije. U knjizi Walsh govori i o agresivnom transaktivizmu koji ne dopušta drukčije mišljenje po kojem je poželjno da maloljetna djeca mijenjaju spol hormonalnim i kirurškim putem. Takvu agresiju trpim već dvije godine. Cijelo vrijeme demonstrirali su ispred dvorane, a morala je intervenirati i policija…

Jučer je, u prepunoj dvorani pored crkve Mati slobode na Jarunu u Zagrebu, održana promocija knjige Matta Walsha “Što je žena?” koja razotkriva sve opasnosti rodne ideologije po širu društvenu zajednicu.

U knjizi Walsh govori i o agresivnom transaktivizmu koji ne dopušta bilo kakvo drukčije mišljenje od njihovog po kojem je normalno i poželjno da maloljetna djeca mijenjaju spol hormonalnim i kirurškim putem.

Takvu agresiju ja osobno trpim već dvije godine, a jučer su je transaktivisti javno demonstrirali pokušajem opstrukcije spomenute tribine kada su usred izlaganja htjeli ispred panelista postaviti svoj transparent, a na koncu tribine inzistirali na iznošenju svojih laži.

Također, cijelo vrijeme tribine demonstrirali su ispred dvorane, a morala je intervenirati i policija.

Kažem “laži” jer iz priložene snimke možete vidjeti moj verbalni sukob s predvodnikom te transaktivističke grupe koji je tvrdio da se djeca koja ne promjene spol time ubijaju.

To je najveća obmana i laž koju ova transaktivistička grupacija uz pomoć “male skupine psihologa” (riječi uvodničara tribine) sustavno širi u hrvatskom javnom prostoru i u konačnici može dovesti do širih negativnih javnozdravstvenih posljedica.

Onome tko ne vjeruje da su te transaktivističke tvrdnje lažne (Faktografe, mislim na tebe) neka provjeri stručne i znanstvene analize koje su na tu temu, preko svojih resornih ministarstava, sprovele Finska, Danska, Švedska, Norveška, Velika Britanija i Francuska prije nego što su zabranile ili strogo ograničile spolnu tranziciju djece i maloljetnih osoba.

P.S. Najveći pljesak, gotovo ovacije, na tribini je dobila profesorica Marijana Bijelić, deklarirana feministkinja, kada je rekla da su termini Roditelj 1 i Roditelj 2 uvredljivi.

Video isječak možete vidjeti ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers safely and practically.

  We aim to gain you 300-1000+ real human followers per month, with all actions safe as they are made manually (no bots).

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  Let me know if you are interested and have any questions.

  Kind Regards,
  Libby

 2. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month.
  – People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction.
  – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you have any questions, let me know, and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Libby