Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Antifašisti fašističkih metoda nisu hrvatski domoljubi!

Piše: Branko Smrekar

Antifašisti Engleske, Francuske, Italije… borili su se za svoje države: Englesku, Francusku, Italiju… Jedino su se partizani iz Hrvatske, uprkos potlačenosti Hrvatskog naroda u prvoj Jugoslaviji, opet borili za tuđu državu, drugu Jugoslaviju, a protiv Hrvatske. Postavljam i krucijalno pitanje: smiju li se antifašisti, koji su u poratnom razdoblju najradikalnijim fašističkim metodama, bez suda, ubili brojne nevine žrtve, nazvati antifašistima?

NE SMIJU!

Aleksandar Ranković je u svom izlaganju, u Jugoslavenskoj skupštini, 1951. godine, rekao: “Likvidirali smo 568.000 narodnih neprijatelja, a kroz logore od 1945. do 1951. prošlo je 3.777.776 zatvorenika”. (Politika, Beograd, 1. veljače 1951).

Najveći dio pobijenih bili su Hrvati.

Nekad je i u Hrvatskoj postojao Savez udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata, SUBNOR, kojem su, nakon stvaranja neovisne Hrvatske, na Skupštini održanoj 16. travnja 1992., promijenili ime u Savez antifašističkih boraca Republike Hrvatske (SAB RH), a na Skupštini održanoj 27. studenog 1997. u Savez antifašističkih boraca Hrvatske (SAB H), da bi se na Skupštini održanoj 7. veljače 2002. preimenovali u, konačni, Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske (SABA RH) u koji, da bi ostali vječni, mogu pristupiti i oni koji su rođeni nakon Drugog svjetskog rata, pa je tako njihov današnji predsjednik Franjo Habulin, rođen 1957. godine.

Broj Hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata se iz godine u godinu sve više smanjuje. Nažalost, jedan dio smanjenja odnosi se i na preko 4.200 branitelja koji su dosad, uglavnom zbog trauma rata i naših loših politika, počinili samoubojstvo.

Broj Hrvatskih branitelja će se i dalje smanjivati do utrnuća, ali bi ovakvom politikom udruga samozvanih antifašista mogla ostati vječna. Sramota.

Očuvanje digniteta Hrvatskih branitelja i Domovinskog rata vidim u osnivanju neovisnog HRVATSKOG BRANITELJSKOG ZBORA, koji bi obvezno okupljao sve braniteljske udruge i ,po slobodnoj volji, njihove rođake, prijatelje i štovatelje domovinskih vrednota.

I na kraju:

JEDINI NAŠI ANTIFAŠISTI SU HRVATSKI BRANITELJI IZ DOMOVINSKOG RATA.

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar