Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Bivši branitelji protiv ekstremističkih skupina!

Piše: Goran Markovac

Današnji HDZ sa svojim članstvom, koji su nasljednici tkz. Tuđmanovog HDZ-a i na čijem čelu stoji (crvena zvezda) Andrej Plenković, nisu nasljednici zločinačke organizacije Ive Sanadera i oni se ograđuju od veleizdaje istoga i istih. Istinu zbore jer sadašnji vladajući akteri od toga nisu imali nikakvu korist. To se ne odnosi na aktere iz sjene jer oni imaju udjela u svakoj i najmanjoj prodaji države i njene imovine…

Ovi danas su druga zločinačka organizacija kojoj će tek biti suđeno iako pokušavaju “udružena” prebaciti na pojedinačna te je tako Plenković do sada smijenio tridesetak ministara za koje nije znao što rade.

Bivši branitelji… to su svi oni koji imaju korist od toga što su se nekako našli na popisu istih u ministarstvu bratstva i jedinstva gdje su zajedno s četnicima i jugoslavenima u složnoj zajednici dok se novac i prava dijele, a onda s vremena na vrijeme malo zabriju na nacionalni identitet, oni koji ga imaju, a oni koji ga nemaju (Jugoslaveni)… oni briju na antin-fašizam.

Prvi čovjek tog skladnog ministarstva je Tomo Medved, a u saboru (namjerno nisam napisao Hrvatskom jer u ovom trenutku on to i nije) uz njega su i Ante Deur i vječni predsjednik HVIDRE Đakić.

Zajedničko im je, skupa s general-bojnikom Šeksom, to što su odlikovani branitelji. Ti branitelji, na čelu s podmlatkom branitelja Plenkovićem, nazivaju bravare, svinjogojce, marginalce, profesionalne prosvjednike Itd. ekstremistima iako zaboravljaju da su i nas par tisuća devedesetih godina nazivali istim imenom, kao što je prije par godina i njih same, također heroj Vukovara, Matić nazivao ekstremistima s plinskim bocama koji su nezakonito zaposjeli crkvu na Markovom trgu, i bez boravišne takse prebivali 500 dana u Savskoj čime su oštetili državni proračun.

Pravo na mišljenje ili prosvjed oni podržavaju tako da nemate pravo na mišljenje ili prosvjed, pa je tako Vladimir Šeks, ustavotvorac, general-bojnik, časnik… časno i dostojanstveno pristupio stolu Karoline i podsjetio ju koliko je on ljudi riješio prije nje!

I onda je bezubi bravar bez svinja ekstremist? Možda, u preživljavanju!

Svi drugi branitelji HDZ-a, pa Gojka Šuška, pa krvne loze Valentić-Granić-Špiljak… su i branitelji bratstva i jedinstva zajedno s velikom većinom braniteljskih udruga (koje to u većini nisu, nego su pojedinci s par istomišljenika i nositelja iste iskaznice) zajedno čine skupinu branitelja kojoj ja ne pripadam jer sam ekstremist i pripadnik oružanih snaga tada Nezavisne Republike Hrvatske.

Pupovac bi to kratko sažeo u svoju mantru “Ustaša!”.

Foto ilustarcija by Miro Perković

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar