Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Činjenice koje se skrivaju od javnosti i za koje malo ljudi zna!

Posted by Hrvatski Ratnik

Vrhovni sud SAD-a naredio je Institutu Smithsonian da objavi dokumente iz ranih 1900-ih koji dokazuju da su zataškali dokaze o pronalasku desetaka tisuća ogromnih ljudskih ostataka diljem Amerike koji su uništeni po nalogu visokih dužnosnika. Japanci su prije 40 godina pokušali u mjesec dana izgraditi sedam puta manju kopiju piramide, ali trajalo je godinu dana iako su imali kamione i helikoptere. Metode opisane u priči nisu funkcionirale…

Smithsonian Institut priznaje da je uništio tisuće divovskih kostura

Institut je priznao da je uništio tisuće divovskih ljudskih kostura početkom 1900-ih.

Vrhovni sud SAD-a naredio je Institutu Smithsonian da objavi povjerljive dokumente koji datiraju iz ranih 1900-ih a koji dokazuju da je organizacija sudjelovala u velikom povijesnom zataškavanju dokaza koji pokazuju da su u desecima tisuća pronađeni ogromni ljudski ostaci diljem Amerike, i uništeni po nalogu visokih dužnosnika kako bi se zaštitila prevladavajuća kronologija ljudske evolucije koja je postojala u to vrijeme.

Izvor: t.me/HISTORY

Izgradnja moderne piramide

Ako uzmemo u obzir službene podatke o izgradnji Velike piramide, ispada da su “stari Egipćani” rezali, obrađivali, premještali, dizali i postavljali 9 blokova na sat mase od po 2,5 tone svaki, ukupno njih 220 dnevno.

Naravno, nije uzeto u obzir da se radilo i po 12 sati pod žarkim suncem, radilo se i noću i svi su morali biti opskrbljeni vodom (pivo, voda za piće tada je prema povjesničarima bila nečista) i hranom.

Japanski inženjeri su prije 40 godina pokušali izgraditi sedam puta manju kopiju piramide. Htjeli su to završiti za mjesec dana, ali trajalo je godinu dana. U gradnju su bili uključeni kamion i helikopter jer, začudo, metode gradnje opisane u priči nisu funkcionirale.

Izvor: InfoTeam

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. IMAM SAMO JEDNO PITANJE U SVEZI OVE “WEB” STRANICE A TO SE TICE SAMO OVOG GLAVNOG UREDNIKA/ DIZAJNERA OVE STRANICE.! – RIJETKO SAM NAILAZIO NA( INTERNETU ) ISTE IDENTICNE STRANICE SA TOLIKO BIJEDNIM I NEPROFESIONALNIM “KREACIJOM” STRANICE- NA KOJOJ SU SLOVA TEKSTA TOLIKO BLIJEDA [- KAO VODOM ISPRANA-] , NA BIJELOJ POVRSINI DA COVJEK TREBA UZETI SUNCANE NAOCALE KAKO NEBI OSLIJEPIO OD SILNE BLJESTAVOSTI. OVO NISU NEBULOZE VEC SAVJET DA NESTO PODUZMETE.? OTIDJI TE NAPR. NA DNEVNO.hr, ili bilo koji drugi portal gdje citete tekstualne objave i nema tih vizualnih smetnji kao sto je to na vasoj str. LP

    1. Ne kužim o čemu pričaš, kod mene i svih ostalih su slova crna na bijeloj podlozi i ne trebaju mi naočale da ih pročitam. Koju tražilicu koristiš? Ili što već? Kod nas je sve OK. I ti si jedini sa ovakvim primjedbama,

  2. Zanimljivo jest to da su “povijesničari” ustvrdili da se Keopsova piramida gradila 20 godina i to iz čisto praktičnog razloga a kojeg su morali opravdati velikim brojem robova koji su gradili piramidu te onih koji su, stotinama kilometara dalje, “brončanim dlijetima” vadili kamene blokove te onih koji su ih Nilom prevozili brodovima. Uz to, treba uračunati i one koji su te robove čuvali i tjerali na rad, te one koji su radili u pozadini, osiguravajući im dostatnu hranu. Za te okolnosti, ni milijun Kineza ne bi bilo dostatno. Međutim, to je moralo biti tako, ako se htjelo Piramidu potvrditi kao Keopsovu grobnicu jer je on vladao 23 godine pa bi duži rok izgradnje bio besmislen! Stoga i sva ta smijurija koja se danas drži službenom poviješću.
    Glede divova, dovoljno je zaviriti u hrvatsku mitologiju, iako su svi stari spisi prepuni takvih priča. U velikoj bitci, u ratu Sunca protiv Tame u kojem je sudjelovao i Sunčev narod, Ratnici Sunca kako se Hrvati nazivaju, na strani Sunca, Svaroga, sudjelovali su i divovi Kornati. Kako su se borili i u moru koje nije njihov prirodni okoliš, poginuli su, pali u more i tu ostali no rat je dobiven a Ahrimanova vojska otjerana u Pakao (Afrike)! Tako njima u čast, naš NP Kornati nosi ime po njima, iako to malo Hrvata zna, posebice ne turistički vodiči niti ministarstvo turizma! O obrazovanju u školi ne treba posebno trošiti riječi!
    Bog i Hrvati!