Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Čupat ćete kosu! Bespotrebno ćete zaigrati ruski rulet!

Piše: Srećko Sladoljev

Te 2005. godine, međutim, ništa nisam znao niti sam sumnjao u moguće zdravstvene posljedice zbog primitka HPV cjepiva! To sam shvatio i objasnio tek 2009. Roditelji, cijepljenjem nećete svojoj djeci dokinuti rizik infekcije HPV-om, ali ćete sigurno ući u rizik da vam djeca možda obole od autoimune bolesti. U toj “lutriji”, zapamtite, sigurno nećete dobiti, ali možete izgubiti bez mogućnosti ispravka pogreške…

Obmanjivači, štetočine, neznalice i šarlatani, dakle političari i lažna struka, ponovno su vas putem svojih alata, dalekovidnica i tiskovina, “naciljali” propagandom HPV cjepiva! Na tu temu sam puno toga ranije pisao pa se neću ponavljati.

Samo ću upozoriti: roditelji, ne nasjedajte! Radi se o onim istim ljudima koji su vas zavodili, mamili ili silili da primite kovid cjepiva!

U UČINKOVITOST TROvalentnih HPV cjepiva posumnjao sam već 2005. kada su prvi put u povijesti predstavljena struci na mamut-kongresu u Vancouveru! U izvještaju s kongresa Upravi Imunološkog zavoda doslovno sam napisao kako se “bojim da će blokada triju onkogenih sojeva trovalentnim cjepivom pokrenuti lavinu ostalih!” Tako se i desilo.

Upravo žene cijepljene trovalentnim cjepivom, postale su metom drugih onkogenih HPV sojeva! Radi toga razvijeno je novo, devetvalentno cjepivo, a na docjepljivanje eksplicitno su pozvane SAMO najugroženije, žene cijepljene trovalentnim cjepivom (trebate znati da je HPV podtipova preko 200, a opasnih je nekoliko desetaka!)!

Te 2005. godine, međutim, ništa nisam znao niti sam sumnjao u moguće ZDRAVSTVENE POSLJEDICE zbog primitka HPV cjepiva! To sam shvatio i objasnio tek 2009.

Roditelji, cijepljenjem NEĆETE svojoj djeci dokinuti rizik infekcije HPV-om, ali ćete SIGURNO ući u rizik da vam djeca možda obole od autoimune bolesti. U toj “lutriji”, zapamtite, SIGURNO NEĆETE dobiti, ali MOŽETE IZGUBITI bez mogućnosti ispravka pogreške.

“Čupat” ćete kosu! BESPOTREBNO ćete zaigrati “ruski rulet” s jednim metkom u bubnju u kojem ima mjesta za 40 metaka.

U nedjelju 21. siječnja u 14 h na Z1 TV, odvjetnik Aaron Siri (ICAN, www.sirillp.com), koji je nota bene dobio postupak protiv CDC-a u vezi kovid cjepiva, otkrio je podli trik kojim se poslužila farmacetska mafija kako bi sakrila poražavajuće posljedice primitka HPV cjepiva. Da bi “ruski rulet” skrili mafijaši su u kliničkom pokusu, umjesto placeba, kontrolnoj skupini davali aluminijski cijepni pojačivač umjesto fiziološke otopine (na povezanost pojačivača i autoimunih bolesti uporno upozoravam 15 godina!)!

Poveznica na video ovdje.

Nakon što su u promatranim skupinama, i u pokusnoj i u LAŽNOJ kontrolnoj, tijekom samo (!) 6 mjeseci dobili iste posljedice, dakle podjednaki postotak oboljelih djevojčica od autoimunih bolesti (2,3%), mafijaši su “zaključili” kako je cjepivo sigurno! Takve bi trebalo strijeljati!

Jer, kada bi bilo “normalno” da u zdravoj populaciji od autoimunih bolesti u samo pola godine, “od ničega” oboli 2,3% ljudi, jednostavnom računicom ispalo bi da onda svake godine prirodno obolijeva 4,6%, u deset godina 46%, u dvadeset svi bi prirodno imali autoimunu bolest!

Zaboga, ne cijepite djecu!

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar