Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Divljaštvo, nekultura, netolerancija i otvorena mržnja boraca za ljudska i ženska prava!

Piše: Lili Benčik

Prva subota u mjesecu je dan koji odražava stanje hrvatskog društva u kojem prevladava mržnja. Agresivna mržnja prema vjernicima kršćanima i Katoličkoj crkvi. Jedan nestranački, apolitički skup katolika molitelja krunice, prosvjednici pretvaraju u političku borbu za vlast, a SDP se kao stranka pojavila na prosvjedu s notornim manipulatorom Fredom Matićem, što uopće ne čudi zbog njegova stava i opredjeljenja prema vjeri i Katoličkoj crkvi…

Prva subota u mjesecu je dan koji odražava stanje hrvatskog društva u kojem prevladava mržnja. Agresivna mržnja prema vjernicima kršćanima i Katoličkoj crkvi.

S jedne strane muškarci koji klečeći mole krunicu, mirno bez buke koja bi nekog uznemiravala u organizaciji udruge „Vigilare“, koja uredno prijavi skup policiji. A s druge strane bučan i agresivan skup s bubnjevima, degutantnim transparentima, zastavama duginih boja i SDP-a, koje policija zbog agresivnosti mora držati na udaljenosti od molitelja.

Znači jedan nestranački, apolitički skup katolika molitelja krunice, prosvjednici pretvaraju u političku borbu za vlast!

U  fotografiji su prikazani molitelji i žena na biciklu kao borac za ljudska prava!? Tko je ispunjen mirom i spokojnom molitvom, a iz koga naprosto kulja mržnja, fotografija jasno predočava!

Prosvjednike protiv molitve organiziraju nevladine udruge Centar za žene žrtve rata “ROSA”, Centar za ženske studije Zagreb, Centar za mirovne studije, Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Centar za suočavanje s prošlošću “Documenta”, Ženska soba i Ženska mreža Hrvatske. Nevladine udruge financira Hrvatska Vlada iz proračuna.

“Tiha misa” Arijane Lekić Fridrih

Prosvjednicima se pridružila  i “umjetnica” Arijane Lekić-Fridrih, sa svojom “Tihom misom” tijekom koje koristi crvenu boju i ruže kako bi upozorila na povećanje broja slučajeva femicida i neravnopravnosti žena.

 

“Tiha misa” uz policijski kordon koji čuva molitelje!?

“Tiha misa” uz zaglušujuću buku bubnjeva!? TIHA???

Korištenjem  pojma misa za svoj performans “umjetnica” Arijana Lekić Fridrih, pokazuje ponižavanje vjernika kršćana i njihova obreda komunikacije s Bogom! Zlouporaba pojma misa kao prosvjed prema moliteljima krunice, je krajnje neprimjeren i zlonamjerni govor mržnje i zamjena teza, jer molitva krunice nije misa, već samo molitva.

“Veliki” borci za ljudska prava iz LGBT zajednice osporavaju vjernicima njihova ljudska prava

“Veliki” borci za ljudska prava, pripadnici LGBT zajednice, ne dopuštaju drugima borbu za njihova ljudska prava. Bučne i po meni degutantne i nakaradne “parade ponosa” po ulicama i trgovima su njima dopušten način borbe za ostvarivanje njihovih ljudskih prava, a mirna javna molitva krunice, po njima ne smije biti dopušten način ISKAZIVANJA vjerskih uvjerenja kršćana katolika!?

Kakva su to mjerila? Jesu li oni nad ostalim ljudima, posebni da za sebe traže ljudska prava koja drugima osporavaju? Nije li to krajnje diskriminacijski?

SDP se kao stranka otvoreno svrstala uz prosvjednike

SDP se kao stranka pojavila na prosvjedu s notornim manipulatorom Fredom Matićem, što uopće ne čudi zbog njegova stava i opredjeljenja prema vjeri i Katoličkoj crkvi.

SDP je stranka koja je ideološki sljednik Komunističke partije čiji su članovi u prošlosti počinili teške i gnjusne zločine prema Katoličkom svećenstvu, pa je njihovo svrstavanje uz prosvjednike s te strane razumljivo, ali ne i opravdano.

Mržnja prema vjernicima i Katoličkoj crkvi

Nazovi napredni, liberalni borci za ljudska prava iskazuju otvorenu mržnju prema vjernicima i Katoličkoj crkvi, što je nespojivo s demokracijom i ljudskim pravima.

Članak 39.: “Zabranjeno je i kažnjivo svako pozivanje ili poticanje na rat ili uporabu nasilja, na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti.”

Što čeka DORH?

Cijeli članak možete pronaći na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Imam samo jedno pitanje, otkad je to Hrvatska postala sekularna država. Sjeća li se netko od ovih Hrvatina još šta su naši vojnici i domobrani nosili oko vrata,ako me sjećanje dobro služi krunica im je bila sve i koliku su vjeru u Boga imali nicega se nisu bojali. Boze moj gdje je to sve nestalo. Rajska djevo kraljice Hrvata….
    Pitam se samo zašto, zašto toliko ljudi gaze po uspomeni na naše pale branitelje da im čak i molitva i blagoslov u školi smeta.
    Nek im je dragi Bog na pomoći…da im kćeri ne postanu sinovi, a sinovi kćeri kad im već daju na slobodu da od tako malih nogu mogu odabrati koje će vjere biti.
    https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/molitva-na-skolskoj-priredbi-zgrozila-roditelje-u-skoli-i-zupaniji-sute/2493237.aspx