Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Dolazi vrijeme plača i škrguta zuba – uspjeva im zbog nas!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Predatori su se sa svih strana svijeta obrušili na ljudsko društvo. Namjera je uništiti ga na najmanju zadanu mjeru. Motivi su potpuno NENORMALNI, čiji korijeni bubre u mozgovlju okovanim zlom i opačinom. Postaje pomalo suhoparno pisati na tu temu. Mnogi s opravdanim gađenjem ne žele više slušati niti čitati sadržaje u kojima se govori o stanju u kakvom se nalazimo i koje najavljuje ZLU KOB koja nas čeka u skoroj budućnosti…

Doista, skoro ČETIRI GODINE slušati iste sadržaje mi postaje nepodnošljivo, ma kakvi oni bili. Štoviše, stječe se dojam kako se čovjek pojedinac, ali i cjelokupno ljudsko društvo, prepustilo ZLU, i niti mu se pokušava aktivno, makar simbolički oduprijeti. 

Treba istaknuti, kako nisu baš svi ravnodušni na zlo u kojemu se, ZAKONOM SILE, nalaze i žive. Kakvo nas je zlo snašlo zahvaljujući i našoj nepažnji, našoj komociji, našem konfromizmu i našem sebeljublju?!

Treba ukazati na značenje riječi KONFORMIZAM koja najprikladnije detektira ponašanja ogromne mase ljudi prema svakodnevnim kampanjama PREDATORA čija je svrha zbrisati ČOVJEKA I BOGA s lica zemlje!

Dakle, KONFORMIZAM se sastoji u nekritičnom stavu o zlu, u cilju da budemo društveno prihvaćeni od grupe s kojom se poistovjećujemo, pa čak i kad ona nema ispravne stavove.

Svjesni smo svega što nam ZLOTVORI RADE, ali naš mozak, iz razno raznih razloga, ODBIJA PRIHVATITI NAŠE POGIBELJNO STANJE U KOJEMU SE NEPRESTANO NALAZIMO POSLJEDNJE ČETIRI GODINE.

Naš neovisni FACEBOOK kolumnista i analitičar o tome piše na svoj prepoznatljivi način


TONČI RODIN

Kažu kako svijetom vladaju ovi, oni, ovakvi, onakvi. 

Neki koje uvijek oblače u neke ideološke luđačke košulje, te ih nazivaju desnima, lijevima, centralnima, žutima, narančastima, crvenima, zelenima, crnima, konzervativnima, liberalnima, nazadnima, progresivnima, socijalistima, komunistima, kapitalistima…, a jedina istina je ta da svijetom vladaju kreteni čiju ideologiju možemo jedino nazvati kretenizam.

Ti kreteni danas na svojim kretenskim skupovima kroje i odlučuju o sudbini čovječanstva. Kreiraju ratove kako bi održali mir, uništavaju hranu kako bi nahranili gladne, zagađuju vodu kako bi napili žedne, truju nas kako bi nas održavali zdravima.

Jednoumljem i terorom kreiraju slobodu. Strahom i konstantnim stresom stvaraju psihički zdravog pojedinca, i društvo u bezličnu masu ispranih mozgova. A mi se pitamo i stalno čudimo kako im to uspijeva, kako mogu stalno prodavati laži, kako to da se nikako ne upale lampice ovome uspavanom čovječanstvu?

Nikako da shvatimo da im to uspijeva jedino zbog nas kojima su cjeloživotnim ispiranjem mozga nametnuli svoje laži i uvjerili nas da samo poslušnošću i slijepim vjerovanjem u njihove laži možemo živjeti i opstati na ovome svijetu, “najboljem od svih mogućih najboljih svjetova”.

I gdje je tu čovjek?

Nestao je od pustih laži i ispranoga mozga, postao je obična osoba, beznačajni broj, topovsko meso i budući zomboid kojega su uvjerili da mora slušati razne kretene i samo raditi svoj posao kako bi kretenizam održao na tronu.

To se najbolje pokazalo, dokazalo i vidjelo za vrijeme izmišljene tete Korone, kada smo jedni prema drugima provodili nezamislivi teror, kada su neke najobičnije budale osjetile moć i tako pokazale da nisu ništa drugo nego najobičniji kreteni kao i njihovi idoli. 

I da živim sto života nikada neću zaboraviti dan kada smo, dan prije ukidanja koronaških mjera, u jednom marketu dobrano punom zomboida, jedino ja i moja bolja polovica bili bez brnjice na licu.

I ne pitajmo se više zašto smo u ovoj kaljuži jer to je svakome jasno. Zbog ogromne većine onih među nama koji će i sutra odlučno stati na prvu crtu bojišnice kako bi obranili kretene i kretenizam, jer su i sami ništa drugo nego najobičniji nepopravljivi kreteni koje nitko i ništa ne može promijeniti.


Rijetki imaju odvažnosti ISTINU prezentirati javnosti. U poplavi LAŽI u kojoj se gušimo i utapamo pravo je osvježenje pročitati sadržaj koji nam govori kako nismo svi izludjeli zbog svakodnevne najezde “ISTINA SVIH ISTINA” čiji su najuvjerljiviji argumenti PENDREK i ZAKON SILE, a u Srbiji su “ISTINU” branile i DUGE CIJEVI patrolirajući ulicama Srbijanskih mjesta i gradova na samom početku lokalno globalne podvale nazvane COVID19!

KILLERI LJUDSKOG DRUŠTVA medijski se predstavljaju nesavladivima, neprikosnovenima… Toliko moćnima da više niti ne kriju kako nas žele pobiti jer smo naprosto SMETNJA NJIHOVOM BOLESNOM SVJETONAZORU. 

Doista, PREDATORI svakim danom sve otvorenije preziru ljudsko društvo i krše sve norme po kojima ljudsko društvo kroz povijest egzistira. Ovoga se puta ZLOČINCI ne služe samo alatima koji su djelomično desetkovali ljudsku populaciju. Ne služe se, kao do sada, niti SVJETSKIM RATOVIMA kao temeljnim oruđem uništenja ČOVJEKA.

Primjenjuju SVA SREDSTVA UNIŠTENJA LJUDSKOGA DRUŠTVA! Biološko kemijska sredstva za masovno trovanje i ubijanje ljudi, flore i faune. Tu se ističe mega biološko kemijski laboratorij, tvornica BAYER iz Njemačke koja nas svakodnevno, GODINAMA, svojim otrovima zaprašuje iz zraka. 

FAJZER, DŽONSON/DŽONSON, ASTRA/ZENEKA PREDATORE opskrbljuje zatrovanim dozama, koje pak domaći liječnici, ili tzv. medicinski radnici, ubrizgavaju svakom GLUPOM, NEUKOM, LIJENOM ILI NOVOnaprednom u ruku.

Također i RAT isključivo služi smanjenju LJUDSKE POPULACIJE. Tako i rat koji se vodi u UKRAJINI. IZRAELSKI KOVID GENOCID nad Izraelcima je globalni primjer kako se uništava LJUDSKA VRSTA.

Istim žarom su se PREDATORI obrušili i na PALESTINCE. Niti ne kriju kako je povod  GENOCIDU uništenje PALESTINACA, a ne nekakva borba protiv HAMASA. Ta HAMAS je POLUGA PREDATORA kojom izvršava svoj cilj. Pokušavalo se to sakriti, ali kada ISTINU nisu mogli zaustaviti, ZLOTVORI se nisu povukli, niti je ITKO od njih do sada odgovarao zbog izrečenih LAŽI i počinjenih ZLOČINA!?

Znak je to kako ZLOTVORI, makar zbog javnog mišljenja, neće bar malo usporiti realizaciju svojega PLESA SMRTI PSIHOPATA I LUĐAKA.

Svaka sredina na svijetu ima svog ZLOTVORA, Benjamina Netanjahua ili Joe Bidena, ili pak one ZLOKOBNE VJEŠTICE NA ČELU EUropske unije. Svi su oni se predali SLUŽBI ZLA. Za njih povratka nema. Isto je i s ovdašnjim KRIMINALCIMA koji ucijenjeni moraju izvršiti svaku naredbu ZLOGA.

AKO BENJAMIN NETANYAHU MOŽE BEZ IKAKVIH KONZEKVENCI TAMANITI ŽIDOVE, PA ODMAH NASTAVITI PALESTINCE, zašto to isto ne bi mogli i BALKANSKI KOKOŠARI poput Andreja Plenkovića ili pak paco/picoustog ALEKSANDRA VUČIĆA?!

Ma što je to pobiti masu HRVATA ILI SRBA, ILI PAK BOSANACA I HERCEGOVACA, MUSLIMANA, CIGANA I ŽIDOVA ŠTO OVDJE ŽIVE?!

Balkanske grobare također ne zanima više što su RASKRINKANI i što će skončati poput svakog zlotvora u povijesti ljudskoga roda. Njih to najmanje zabrinjava. Opijeni su svekolikom zaštitom gospodara, mirisom rezultata kriminala, te BOŽANSKIM OSJEĆAJEM nedodirljivosti.

Do kada će takvo ludovanje trajati, zna samo DRAGI BOG, Gospodar svjetova protiv kojega je upriličena hajka na ČOVJEKA, Njegovo stvorenje. 

Svatko je LJUBOMORAN na SVOJE.

Borit će se da mu nitko ne uništi djelo njegovo.

Tako će i SVESILINI STVORITELJ SVEMIRA, I ČOVJEKA protiv kojega se SLILA SILA ZLA.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

 

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Prvi krug pakla napunili su neodlučni ,a to je zajednički naziv za konformiste ,koji čućeći u ćošku čekaju da se priključe pobjedniku i poslušnike koji svoje sluganstvo i nečistu savjest kriju iza zapovjedi “gospodara”….