Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Event Category: Vijesti

Otvoreno pismo Kaptolu

KOME SE TO KLANJAJU VATIKANSKI DUŽNOSNICI?

Poštovani,

Nakon što se Vatikan javno očitovao da namjerava podržati i provoditi agendu Svjetskog ekonomskog foruma, tražimo hitno očitovanje HBK, hrvatskih katoličkih biskupa i kardinala Josipa Bozanića, misle li podržati svoje kolege iz Vatikana u provedbi genocida i zločina nad čovječanstvom koje je upravo odredio Svjetski ekonomski forum u Davosu? Jeste li svjesni činjenice kakvu agendu podržavate? Okrećete li leđa svom hrvatskom narodu koji od 7. stoljeća stoji uz Katoličku crkvu i brani kršćansku vjeru od svih mogućih osvajača? Hrvatski narod stoji uz Krista Kralja od svog pokrštavanja do dana današnjega! Hrvati su kroz čitavu svoju povijest opstajali uz pomoć vjere u Isusa Krista, i bili privrženi Rimokatoličkoj crkvi, te i pored svih najezda raznih osvajača kroz čitavu povijest hrvatski narod je, uz svoju kršćansku vjeru, branio i obranio Europu i njenu civilizaciju, i kršćanstvo kao ishodište te iste europske civilizacije! Hrvati su od davnina bili poznati kao Antemurale christianitatis, što znači predziđe kršćanstva! Sramotno je da Katolička crkva i Vatikan podržavaju planove globalista, što je u suštoj suprotnosti s Riječju Božjom u Svetom Pismu! Znajući činjenicu da su predsjednik Klaus Schwab, kao i skoro svi sudionici Svjetskog ekonomskog foruma dokazani okultisti i globalisti, i provoditelji agende 2030 koja ima za cilj u potpunosti porobiti čovječanstvo, što je i opisano u Schwabovoj knjizi “Veliki Reset”, pitamo vas kako je moguće da Katolička crkva surađuje s takvim ljudima kojima je jedini interes materijalizam, prestiž, moć i bogatstvo? Interesne skupine, čiji je cilj depopulacija svjetskog stanovništva, fabriciranim pandemijama, ekonomskim krizama, stvaranjem i financiranjem sukoba u Ukrajini, žele u potpunosti Europu i europsko stanovništvo baciti na koljena! Sramotno se zvati Kristovima, a davato podršku takvoj jednoj morbidnoj i zločinačkoj organizaciji kojoj je jedini cilj uništenje čovječanstva i čovjeka kao Božje kreacije uz pomoć farmako-mafijaške industrije eksperimentalnih pripravaka kojima se pojedinci uzdižu i iznad samog Boga Stvoritelja!

Kardinale Bozaniću i svi biskupi Katoličke crkve u Hrvatskoj, podržite li agendu Svjetskog ekonomskog foruma zabili ste nož u leđa Sinu Božjem i hrvatskom narodu koji uz Isusa Krista oduvijek stoji, slavi Ga i brani Njegovo ime!

Izvolite se očitovati i reći istinu hrvatskom narodu na čijoj ste strani! I vaša šutnja bit će vaš stav i jasan dokaz veleizdaje Boga Stvoritelja i hrvatskog naroda! Hrvatski narod je svojom žrtvom i prolivenom krvlju zaslužio znati istinu, pri tome ne umanjujući vrijednost bilo kojeg drugog naroda na kugli zemaljskoj. Vaša je dužnost da služite Bogu i hrvatskom narodu kao što je i vladajućoj eliti dužnost da služe Bogu i narodu, i tko god se ogriješi o Boga i hrvatski narod, pa makar to bila i Katolička Crkva, priklanjajući se agendi uništenja i veleizdaji Boga i ljudskog bića, odgovarat će pred narodom, a u konačnici i pred Bogom! I zapamtite, savjest koja nam je darovana izravno od Boga je iznad poslušnosti bilo kome na zemlji! Poslušnost prestaje gdje grijeh počinje!

 Udruga Hrvatski Ratnik

Osvrt na predstavljanje Udruge u Zagrebu

Nakon manje ili više uspješnih obilazaka Lijepe naše, došao je i taj sretni datum petak 13. svibnja 2022. kad je Udruga Hrvatski Ratnik održala tribinu i predstavljanje Zagrepčanima u ispunjenoj dvorani Češkog doma u Šubićevoj ulici na broju 20.

Goste smo, nakon pozdravnih i uvodnih govora predstavnika Udruge, iznenadili i stručnim izlaganjem inžinjera elektrotehnike Željka Škrinjara, autora knjige “Geoinženjering, klima i zdravlje”, s namjerom da pokažemo s kojim se problemima susrećemo kao ljudi i kao društvo u cjelini. Autor je govorio o povezanost zaprašivanja atmosfere i izlaganja visokim frekfencijama (4G i 5G) i njihovom štetnom utjecaju na ljude i okoliš, te mogućem korištenju u vojne svrhe. Nakon njega smo predstavili inovatora iz Rijeke, Kapetana duge plovidbe, Mladena Panjaka, kojemu je životna filozofija “Nemoguće je moguće”. Panjako je dizajnirao i napravio uređaj pokretan silom gravitacije, te prisutnima dao nadu da postoji bolji svijet u kojem postoji rješenje za probleme koji nas muče. Poanta njegovog izlaganja je da ništa nije nemoguće i da upornim radom i vjerom u sebe nemoguće postaje moguće.

Posjetitelji su imali puno pitanja vezano za trenutno stanje u Hrvatskoj i rješenje istog. Bilo je konstruktivnih pitanja o programu i ciljevima Udruge, na koja su domaćini dali argumentirane odgovore i pokazali da je moguće ostvarenje tih ciljeva. Čula se poruka da vlast pripada narodu, a ne političkim elitama, i da se to mora ispraviti. Bilo je i pitanja vezanih za korona krizu i “teror mjera”, podcjenjivanje inteligencije i kršenje ljudskih prava i sloboda Hrvatskog naroda, oduzimanje nade, poglavito mladoj generaciji koja masovno iseljava i bježi u tuđinu, te kako to zaustaviti i vratiti mlade i stare iz dijaspore u domovinu. Govorilo se i o važnosti očuvanja vjere, kulture, obrazovanja, znanosti, sporta, o očuvanja naše tradicije, i svekolikih uspjeha Hrvata kroz povijest, današnjicu, a i u budućnosti. Posebno je žestok bio govor našeg Šime, nekoliko puta prekidan pljeskom.

Sve je moguće uz Božju pomoć.

Nakon tribine imali smo još tri sata druženja i upoznavanja gostiju i domaćina uz razgovore i osvježenje pićem. Sve u svemu, atmosfera je bila izvrsna i puna dobre energije.

Udruga Hrvatski Ratnik

Otvoreno pismo Saboru, Vladi i Predsjedniku republike

Poštovani,

Udruga Hrvatski Ratnik apelira na Vladu, Sabor i Predsjednika republike, da ne dopuste da itko u ime RH potpiše ikakav ugovor sa SZO (WHO) ili nekom drugom organizacijom, ni 12.5. 2022.g. u SAD-u, niti bilo kad u budućnosti i bilo gdje, a bez dopuštenja Hrvatskog Naroda. Nitko nema pravo pristati na bilo kakve, po Hrvatsku štetne ili korisne ugovore sa SZO (koja je gotovo privatizirana i pod kontrolom „medicinskih stručnjaka“ tipa Billa Gatesa), ili s bilo kojom drugom organizacijom, čak i da njome upravljaju visoko „moralne“ osobe poput WEF-ova Klausa Schwaba, a bez odluke Hrvatskog Naroda putem referenduma.

Jasno i odlučno upozoravamo sve da bi ste takvim potpisom bilo kakvih Ugovora, kojima vi osobno predajete dio državnog suvereniteta bilo kojim i kakvim stranim institucijama, izravno prekršili Ustav RH, članak 2. i da će Hrvatski Narod koji je temeljem prvog članka Ustava RH Vlast u našoj Domovini, sve takve ugovore, koji se tiču slabljenja ili gubitka državnog suvereniteta po tom i bilo kojem drugom pitanju, ukoliko su potpisani bez referendumskog odobrenja Hrvatskog Naroda, smatrati nevažećima i neobvezujućima za suverenu Hrvatsku državu i Narod. Te potpise će Hrvatski Narod smatrati i kaznenim djelom potpisnika, i aktom političkog terorizma prema RH i Hrvatskom Narodu, i za takvo djelo će odgovorni prije ili poslije kazneno odgovarati.

UHR odlučno zahtijeva da Hrvatski sabor trenutačno proglasi kraj Covid-19 pandemije i trajno ukine sve korona mjere u RH. Ukidanjem svih korona mjera omogućimo uzlet i vjetar slobode u leđa/jedra Hrvatskoj poljoprivredi, proizvodnji hrane, kvalitetnom (ne online) obrazovanju, turizmu, obrtu, industriji i gospodarstvu, da tako, uz Božju pomoć, Hrvatska država u pravom smislu stane na svoje noge. Narod treba mir i osjećaj sigurnosti bez paranoičnih zatvaranja i ostalih štetnih, korona ili bilo kojih drugih mjera, kao i bez odvratnih medijskih izvješća u cilju strašenja Hrvatskog Naroda prehladom tj. koronom ili što god da to je, te bez promocije štetnih farmaceutskih pripravaka koji su doveli do povećanja smrtnosti od 43% u prošloj godini.

I na koncu, zahvala ministru zdravstva V. Berošu, iako ima popis, što ne planira sankcije za necijepljene građane Lijepe naše.

Srdačan pozdrav,

Udruga Hrvatski Ratnik

Ukrajinski bataljun Azov slavi i veliča Ratka Mladića

Piše: Šime Žgela

Ukrajinski bataljun Azov slavi i veliča srpskog ratnog zločinca Ratka Mladića, koji je u vremenu Domovinskog rata te rata u Bosni i Hercegovini obnašao funkciju generala JNA i kasnije generala vojske Republike Srpske. Taj isti Ratko Mladić je, na Međunarodnom sudu u Haagu, osuđen na doživotnu kaznu zatvora za ratne zločine počinjene u BiH.

I onda, nadaleko poznati bataljun Azov, koji inače glasi za branitelje Republike Ukrajine, veliča srpskog ratnog zločinca. Najtragičnije od svega je što Vlada Republike Hrvatske, uz određene inicijative, šalje naoružanje i financijsku pomoć onima koji veličaju čovjeka koji je odgovoran za brojne zločine i u samoj Hrvatskoj, iako za njih niti je odgovarao niti je za njih osuđen. Znači, novcem naroda koji je itekako propatio u periodu Domovinskog rata, i u Hrvatskoj i u BiH, u znak zahvale Hrvatima, Andrij Bileckij, zapovjednik Azova, skupa sa svojim vojnicima, koji se jasno vide na snimci, zahvaljuje se tom istom hrvatskom narodu, i nekim svojim suborcima Hrvatima, držeći transparent “Sloboda Ratku Mladiću” i uzvicima “Slava Ratku Mladiću!”.                                                                                                                                              
Udruga Hrvatski Ratnik

Još jedan uspješan terenski pohod, ovaj put u Pulu i Rijeku

Udruga Hrvatski ratnik je ovaj vikend posjetila članove i simpatizere s područja Istarske i Primorsko goranske županije. Dana 7. svibnja smo imali jako dobro i zanimljivo druženje u Puli, a dan poslije 8. svibnja smo to ponovili i u Rijeci.

   

Tijekom tih druženja smo imali iznimno konstruktivne rasprave vezano za situaciju u našoj domovini, a dotakli smo se i tema na globalnoj razini. Prisutni su imali jako zanimljive opservacije i komentare, a došli smo i do konkretnih zaključaka. Zajednički stav s oba druženja je da, pod svaku cijenu, moramo spasiti svoju valutu, kunu, jer ona ne predstavlja samo suverenitet nego je i zalog budućnosti i štit opstanka našeg naroda. Zaključili smo da je spas kune prioritet, ali nije jedini problem, problema je mnoštvo, poput prisile na cijepljenje, kovid potvrda, zaprašivanja iz zraka, opasnosti zračenja 5G mreža, digitalnog novčanika koji slijedi ako ne sačuvamo kunu, unaprijed prodane žetve, vala poskupljenja i drugih bitnih tema za narod i društvo u cjelini. Rješenje postoji samo ne postoji niti mrva političke volje među akterima na političkoj sceni da se nešto promjeni. Poanta je da svi samo žele doći u poziciju moći. Temeljem prvog članka Ustava vlast bi  trebala pripadati narodu, nažalost, u stvarnosti je situacija obrnuta te vlast pripada političkim elitama koje stvarno vladaju, ili se trude doći u poziciju da vladaju.

Druženje nakon predstavljanja udruge u Puli

 

 

 

Druženje nakon predstavljanja udruge u Puli

 

 

Inače, Bog Stvoritelj je jedini koji može vladati, nitko drugi, pa ni narod, jer mi smo samo upravitelji Njegovom imovinom ovdje na zemlji, nikakvi vladari. Slijedom toga, ne bi trebali niti imati “Vladu” nego državnu upravu i ljude koji upravljaju, a ne one koji vladaju državom. Ovi što sebe nazivaju vladom bi svakako trebali promijeniti prvi članak Ustava RH na način da glasi: “Vlast proizlazi iz Ustavnog suda i pripada Ustavnom sudu koji je uvijek pod kontrolom partije”. Svi politički dionici se pozivaju na narod, a boje se tog istog naroda, i “vlast” i oporba. To je nonsens naše politike.

 

Sastanci su završili izuzetno dobrom i pozitivnom energijom koja je napunila naše baterije i sada, dodatno ojačani, krećemo u nove izazove.

Puli i Rijeci hvala na gostoprimstvu, bili su izuzetni domaćini. Hvala Josipu na večeri i smještaju.

Udruga nastavlja i intenzivira vlastite aktivnosti, te poziva sve svjesne, savjesne i iskrene ljude da se uključe. Nemamo puno vremena, ako ne zaustavimo ove parazite koji narodu piju krv na slamčicu, ubrzo neće biti niti nas niti nam domovine.

Zainteresirane pozivamo da nas kontaktiraju putem društvenih mreža, za dodatne informacije.

Udruga Hrvatski Ratnik

Poziv za druženje u Puli i Rijeci

Dragi narode, prijatelji i ratnici!

Udruga Hrvatski Ratnik nastavlja i dalje obilaziti svaki pedalj Domovine kako bismo predstavili ciljeve i okupili ratnike, spremne pridonijeti općoj borbi za bolju Hrvatsku u kojoj će Narod biti vrhovna vlast.

Subota PULA 07.05.2022. u 15h
MO Kaštenjer (kod konobe Franko)
Ulica Kaštanjer 8 i 10

Nedelja RIJEKA 08.05.2022. u 18:30h
Erazma Barčića 11
(suma – klub mladih)

https://youtube.com/shorts/V4Dm-HUfqLM?feature=share

 

Udruga Hrvatski Ratnik

Osvrt na inicijativu grupe generala za pomilovanje Perkovića i Mustača

Piše: Tonko Martinis

Ovih dana mediji u Hrvatskoj su puni prepucavanja Plenković – Milanović, HDZ – SDP oko inicijative notornog Nobila kojom je nagovorio nekolicinu generala da zatraže pomilovanje (iako bez pokajanja), u Njemačkoj doživotno osuđenih, YU udbaša Perkovića i Mustača, nalogodavaca teškog zločina svirepog ubojstva Hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića. Suverenu, slobodnu i nezavisnu Hrvatsku državu nije stvorila UDBA, već ju je stvorio Hrvatski narod referendumom o osamostaljenju i nadasve otpor dragovoljaca YU armadi te ’91 godine, te pobjeda HV-a i HVO-a nad srbočetničkim agresorom tijekom vraćanja suvereniteta nad cjelokupnim hrvatskim državnim teritorijem u nizu oslobodilačkih operacija do Oluje svih oluja ’95 godine. Stvaranju Hrvatske države pridonijela je i ogromna svekolika potpora Hrvatske dijaspore 1990 – 1995. godine. Udbaši, hrvatski jugoslaveni, tzv. sinovi partizana, kao i oni iz drugih republika ex YU, su samo pohlepno i podlo sa svojim suradnicima vrebali (hvala i na usput bilo čemu dobrom učjnjenom za Hrvatsku) na svoj dio kolača podjele YU plijena (firme, pogoni, vode, resursi itd.) po republikama, sada novim državama. To potvrđuje i današnje stanje u RH. Udruga Hrvatski Ratnik smatra da nema istinske a nužno potrebne pomirbe u Hrvatskoj bez pravde i pravednosti kroz donošenje, poglavito i glavno, zakona o porijeklu imovine bez zastare, i dakako izuzetno važnog zakona o lustraciji. Tuđmanova pomirba u vrijeme domovinskog rata je, u startu a naročito poratno, od ostataka UDBA-e i KOS-a totalno izdana, izigrana i abortirana dok još istinski nije ni zaživjela. Obzirom da do dana današnjeg nije provedena lustracija, te nedopustivim povratkom ex-YU komunista na vlast 2000. godine nakon smrti predsjednika Tuđmana, danas imamo situaciju da su djeca YU socijalista – komunista – partizana na nepravedan način i na prevaru zauzela sve pozicije i više od 90% kapitala kroz kriminal i korupciju zvanu pretvorba, privatizacija i predstečajne nagodbe, dok su Hrvati domoljubi i Hrvatski branitelji – dragovoljci svjesno i namjerno gurnuti na rub društva, a Hrvatska dijaspora namjerno zakočena i zaustavljena lošim zakonima vezano za povratak i izgradnju Hrvatske kao zemlje blagostanja, dok se mladi lošom politikom namjerno tjeraju van i iseljavaju s vjekovnih ognjišta. UHR smatra da je krajnje vrijeme, uz Božju pomoć ove 2022. godine Gospodnje, za smjenu svih gore imenovanih i odgovornih.

Hrvatsku državu moramo vratiti hrvatskom narodu koji je po Ustavu RH vrhovna vlast u državi Hrvatskoj. ??

Udruga Hrvatski Ratnik

Priopćenje za javnost vezano za trenutnu situaciju u Ukrajini

Poštovani.

Udruga Hrvatski Ratnik najoštrije osuđuje poteze i izjave političkih elita Republike Hrvatske i njihovo uplitanje u sukob Ukrajine i Ruske Federacije, te prijeteće riječi i poruke upućene Ruskoj Federaciji. Mišljenja, stavovi, te potezi čelništva Republike Hrvatske nisu stavovi, a niti sveopće mišljenje čitavog hrvatskog naroda, te se od takvih mišljenja i stavova određenih pojedinaca ograđujemo! I Ukrajinu i Rusku Federaciju smatramo prijateljskim zemljama jednako kao i ukrajinski i ruski narod. Svaki narod ima pravo na samoobranu, i to pravo ne osporavamo ukrajinskom narodu, ali to pravo ne osporavamo niti Ruskoj federaciji koja je zbog grubog i bezobzirnog pokušaja NATO-a u svom širenju na istok, stvarni i predvidljiv izvor sukoba dvaju naroda. Naš stav je jasan, težimo dobrim prijateljskim odnosima s obje zemlje i oba naroda. I Ukrajinci i Rusi su naši bratski narodi prisilno gurnuti u vojni sukob radi interesa svjetskih moćnika i njihovih poslušnika koji ne brinu niti za ukrajinske, a niti za ruske žrtve. Također, ne zauzimamo niti ćemo zauzeti ničiju stranu u ovom ili bilo kojem drugom sukobu u Europi i svijetu koji se ne tiče Republike Hrvatske kao niti hrvatskog naroda, budući da nijedan rat u povijesti nije pokrenuo narod nego samozvane elite u ime naroda, a ni današnje doba nije iznimka. Izražavamo duboko žaljenje zbog stradavanja oba naroda, a i nas Hrvata i ostalih Europljana kao kolateralnih žrtava tog sukoba, te se nadamo da će prevladati zdrav razum koji će, što je prije moguće, doprinijeti mirnom i diplomatskom rješenju tekućeg problema kako bi došlo do prestanka sukoba, i kako bi se sačuvali životi Ukrajinaca i Rusa. Stava smo da niti jedna zemlja nema pravo na agresiju prema drugoj zemlji bez obzira na razloge, te smatramo da se mora pronaći civilizacijski prihvatljiv model za okončanje svih borbenih djelovanja, uz opće rasvjetljavanje događaja iza kulisa, skrivenih od očiju svjetske javnosti. Itekako smo svjesni kolanja različitih informacija u javnim medijima, po društvenim mrežama te ostalim informacijskim kanalima preko kojih se svekoliku javnost u Republici Hrvatskoj informira, odnosno nastoji informirati. Na osnovu različitih informacija čija je točnost i preciznost vrlo teško ili nikako provjerljiva, nitko na svijetu ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi što se uistinu događa u sukobu u Ukrajini, te stoga apeliramo na hrvatsku javnost da ne uzima zdravo za gotovo svaku informaciju o sukobu u Ukrajini, već da teži provjeravanju istih koliko god je to moguće.

                                                                                       

 Udruga Hrvatski Ratnik

Udruga Hrvatski ratnik organizirala druženje u Kaštelima

Udruga Hrvatski ratnik je ove nedjelje posjetila članove i simpatizere sa područja Splita i Kaštela.

‘Na sastanku održanom u Kaštelima u iznimno konstruktivnom duhu raspravljalo se o situaciji u našoj domovini i šire te su ponuđena rješenja na brojne probleme, koji tište hrvatskog čovjeka. Prema dogovoru udruga nastavlja i intenzivira aktivnosti te poziva sve iskrene rodoljube na uključenje’, poručuju iz Udruge Hrvatski ratnik.

Zainteresirane pozivaju da na ih kontaktirate na društvenim mrežama za dodatne informacije.

 

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/udruga-hrvatski-ratnik-organizirala-druzenje-u-kastelima/131535

Udruga Hrvatski Ratnik

Prvi terenski pohod za Vinkovce

Među prvim zadaćama koje su članovi UHR-a prepoznali kao prioritetne i esencijalne jesu terenski posjeti krajevima Lijepe Naše.

Hrvatska nije samo Zagreb. Dapače, Hrvatska je najmanje Zagreb. Kako ni srce ni mozak u ljudskom organizmu nemaju svrhu ako nemaju pokretačku ulogu prema ostalim organima tako ni glavni grad Hrvatske nema svoju funkciju ako nema ispunjene životom i budućnošću svoje Zagore, Istre, Dalmacije, Primorja, Zagorja, Međimurja, Panonije, Slavonije i Like. Pa i Bosne i Hercegovine i druge hrvatske povijesne krajeve.

Tako se dana 2. travnja okupilo desetak ljudi iz Udruge i zaputilo prema Vinkovcima. Cilj je bio prezentacijski i govorom podijeliti s našim dragim Slavoncima što se događalo s državom proteklih 30 godina (također i čuti njihova iskustva) i što nas čeka u budućnosti ako se sada ne dignemo i konačno ne poduzmemo nešto kako bismo uredili istu na način koji je primjeren svakom čovjeku sukladno etičkim, vjerskim i drugim vrijednosnim pogledima na život. Svrha ovoga svega nije bila niti će pred čašću hrvatskog ratnika ikada biti, ostvariti bilo čije interese (bilo političke ili kakve druge), izuzev načelnih interesa Naroda, koji su oduvijek bili, kako je Radić govorio, otimati se tuđoj sili (pa i onoj nutarnjoj, judaškoj, kao sveopćem zlu) složno, mudro i odvažno.

Svaki početak je težak, ali uz volju, ustrajnost i želju, ne postoji što Narodu nije moguće. Kao ni Bogu. Pravo se ne može izboriti ni plačem ni molitvom – nego borbom.

Još od rimske Cibalije, Vinkovci su jedan od najljepših, neotkrivenih bisera Slavonije, te najveće povijesne regije Hrvatske. Barokne palače i crkve, plodne ravnice, autohtoni vinski podrumi i druge prirodne atrakcije – sve je to postalo pomalo otužno i zaboravljeno, otkako su, s novim emigrantskim valom kroz otvorena vrata Unije, slavonska klasja, žito i kukuruze napustili desetine tisuća Slavonaca. Pa tako i mnogi Vinkovčani. Trbuhom za kruhom, ili možda prije dušom za pravdom, u posljednjih deset godina, gradska populacija smanjena je za više od deset posto stanovništva.

“Život je težak, ali ne damo se” – ulijevaju nam nadu domaćini, koje smo susreli u gradskom parku u samom centru grada na večernjem druženju i molitvi u sklopu inicijative Slobodni zajedno. Valjda ih je na trenutak iz prohladne proljetne večeri trgnuo naš odlučni pozdrav:

“Dobro veče, ovdje Hrvatski Ratnici!”

I zbilja, podružismo se, popričasmo, stvorismo poznanstva i krenusmo još odlučniji u namjeri da izbavimo Narod iz zločinačke pogibelji koja prijeti cijelom svijetu. Prethodno smo održali jedan omanji skup u prigradskoj dvorani u sklopu jedne od mjesnih zajednica grada.

Hvala domaćinima na gostoprimstvu, posebnoj našoj Antoniji na organizaciji i dočeku. Svakako se vidimo opet!

Sljedeća postaja na redu: kolijevka – Dalmacija!

Udruga Hrvatski Ratnik