Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Još jedan uspješan terenski pohod, ovaj put u Pulu i Rijeku

Još jedan uspješan terenski pohod, ovaj put u Pulu i Rijeku

Udruga Hrvatski ratnik je ovaj vikend posjetila članove i simpatizere s područja Istarske i Primorsko goranske županije. Dana 7. svibnja smo imali jako dobro i zanimljivo druženje u Puli, a dan poslije 8. svibnja smo to ponovili i u Rijeci.

   

Tijekom tih druženja smo imali iznimno konstruktivne rasprave vezano za situaciju u našoj domovini, a dotakli smo se i tema na globalnoj razini. Prisutni su imali jako zanimljive opservacije i komentare, a došli smo i do konkretnih zaključaka. Zajednički stav s oba druženja je da, pod svaku cijenu, moramo spasiti svoju valutu, kunu, jer ona ne predstavlja samo suverenitet nego je i zalog budućnosti i štit opstanka našeg naroda. Zaključili smo da je spas kune prioritet, ali nije jedini problem, problema je mnoštvo, poput prisile na cijepljenje, kovid potvrda, zaprašivanja iz zraka, opasnosti zračenja 5G mreža, digitalnog novčanika koji slijedi ako ne sačuvamo kunu, unaprijed prodane žetve, vala poskupljenja i drugih bitnih tema za narod i društvo u cjelini. Rješenje postoji samo ne postoji niti mrva političke volje među akterima na političkoj sceni da se nešto promjeni. Poanta je da svi samo žele doći u poziciju moći. Temeljem prvog članka Ustava vlast bi  trebala pripadati narodu, nažalost, u stvarnosti je situacija obrnuta te vlast pripada političkim elitama koje stvarno vladaju, ili se trude doći u poziciju da vladaju.

Druženje nakon predstavljanja udruge u Puli

 

 

 

Druženje nakon predstavljanja udruge u Puli

 

 

Inače, Bog Stvoritelj je jedini koji može vladati, nitko drugi, pa ni narod, jer mi smo samo upravitelji Njegovom imovinom ovdje na zemlji, nikakvi vladari. Slijedom toga, ne bi trebali niti imati “Vladu” nego državnu upravu i ljude koji upravljaju, a ne one koji vladaju državom. Ovi što sebe nazivaju vladom bi svakako trebali promijeniti prvi članak Ustava RH na način da glasi: “Vlast proizlazi iz Ustavnog suda i pripada Ustavnom sudu koji je uvijek pod kontrolom partije”. Svi politički dionici se pozivaju na narod, a boje se tog istog naroda, i “vlast” i oporba. To je nonsens naše politike.

 

Sastanci su završili izuzetno dobrom i pozitivnom energijom koja je napunila naše baterije i sada, dodatno ojačani, krećemo u nove izazove.

Puli i Rijeci hvala na gostoprimstvu, bili su izuzetni domaćini. Hvala Josipu na večeri i smještaju.

Udruga nastavlja i intenzivira vlastite aktivnosti, te poziva sve svjesne, savjesne i iskrene ljude da se uključe. Nemamo puno vremena, ako ne zaustavimo ove parazite koji narodu piju krv na slamčicu, ubrzo neće biti niti nas niti nam domovine.

Zainteresirane pozivamo da nas kontaktiraju putem društvenih mreža, za dodatne informacije.

Udruga Hrvatski Ratnik