Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Osvrt na predstavljanje Udruge u Zagrebu

Osvrt na predstavljanje Udruge u Zagrebu

Nakon manje ili više uspješnih obilazaka Lijepe naše, došao je i taj sretni datum petak 13. svibnja 2022. kad je Udruga Hrvatski Ratnik održala tribinu i predstavljanje Zagrepčanima u ispunjenoj dvorani Češkog doma u Šubićevoj ulici na broju 20.

Goste smo, nakon pozdravnih i uvodnih govora predstavnika Udruge, iznenadili i stručnim izlaganjem inžinjera elektrotehnike Željka Škrinjara, autora knjige “Geoinženjering, klima i zdravlje”, s namjerom da pokažemo s kojim se problemima susrećemo kao ljudi i kao društvo u cjelini. Autor je govorio o povezanost zaprašivanja atmosfere i izlaganja visokim frekfencijama (4G i 5G) i njihovom štetnom utjecaju na ljude i okoliš, te mogućem korištenju u vojne svrhe. Nakon njega smo predstavili inovatora iz Rijeke, Kapetana duge plovidbe, Mladena Panjaka, kojemu je životna filozofija “Nemoguće je moguće”. Panjako je dizajnirao i napravio uređaj pokretan silom gravitacije, te prisutnima dao nadu da postoji bolji svijet u kojem postoji rješenje za probleme koji nas muče. Poanta njegovog izlaganja je da ništa nije nemoguće i da upornim radom i vjerom u sebe nemoguće postaje moguće.

Posjetitelji su imali puno pitanja vezano za trenutno stanje u Hrvatskoj i rješenje istog. Bilo je konstruktivnih pitanja o programu i ciljevima Udruge, na koja su domaćini dali argumentirane odgovore i pokazali da je moguće ostvarenje tih ciljeva. Čula se poruka da vlast pripada narodu, a ne političkim elitama, i da se to mora ispraviti. Bilo je i pitanja vezanih za korona krizu i “teror mjera”, podcjenjivanje inteligencije i kršenje ljudskih prava i sloboda Hrvatskog naroda, oduzimanje nade, poglavito mladoj generaciji koja masovno iseljava i bježi u tuđinu, te kako to zaustaviti i vratiti mlade i stare iz dijaspore u domovinu. Govorilo se i o važnosti očuvanja vjere, kulture, obrazovanja, znanosti, sporta, o očuvanja naše tradicije, i svekolikih uspjeha Hrvata kroz povijest, današnjicu, a i u budućnosti. Posebno je žestok bio govor našeg Šime, nekoliko puta prekidan pljeskom.

Sve je moguće uz Božju pomoć.

Nakon tribine imali smo još tri sata druženja i upoznavanja gostiju i domaćina uz razgovore i osvježenje pićem. Sve u svemu, atmosfera je bila izvrsna i puna dobre energije.

Udruga Hrvatski Ratnik