Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Exclusivno – Andrej Plenković je lagao! Grlić Radman je ipak u sukobu interesa!

Piše: Nikola Kajkić

Protiv ministra Grlić Radman Gordana, povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa je dana 13.09.2023. pokrenulo-otvorilo postupak! U predmetnoj prethodnoj provjeri utvrdili su mu nekoliko nezakonitih radnji; Nije prijavio da je Agroproteinka d.d u kojoj su suvlasnici on, brat i sestra u poslovnom odnosu s RH; Nije prijavio dividendu koju je primio; Nije udio u vlasništvu njega i članova njegove uže obitelji prenio na druge osobe…

Protiv ministra Grlić Radman Gordana, povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa je dana 13.09.2023. pokrenulo-otvorilo postupak!

Podsjećam da sam kao nezavisni županijski vijećnik 11. rujna 2023. godine, putem e-maila podnio pisanu prijavu Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa, koja je zaprimljena isti dan te se po istoj u vidu provjere postupalo 11-12. rujna 2023. godine, nakon čega je donesena odluka da se postupak protiv Ministra pokreće!!! (Ispod su prilozi e-mail prijava od 11.09.2023.)

   

U predmetnoj prethodnoj provjeri utvrdili su mu nekoliko nezakonitih radnji:

-nije povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa prijavio da je tvrtka Agroproteinka d.d., u kojoj su suvlasnici on, brat i sestra, u poslovnom odnosu s RH!

-nije prijavio dividendu koju je primio, a prema evidenciji Grlić-Radmanu je isplaćeno ukupno 2.11 milijuna eura dividende iz Agroproteinke, a koje ministar nije prijavljivao u imovinsku karticu,

-nije udio u VLASNIŠTVU njega i članova njegove uže obitelji u predmetnoj tvrtki Agroproteinka d.d., a koji iznosi preko 5%, prenio na drugu ili druge osobe s obzirom na to da je tvrtka u poslovnom odnosu s institucijama, odnosno ministarstvom Poljoprivrede, a on je visoki dužnosnik drugog Ministarstva!

Idemo vidjeti hoće li pravna država do kraja ustrajati na dosljednoj primjeni Zakonskih regulativa koje reguliraju obveze državnih dužnosnika koji se bave ili su vlasnici poslovnih subjekata koji posluju s RH?

VINKULJA OTKRILA, JA PRIJAVIO… sve drugo je demagogija!!

Lijep pozdrav Andriji Plenković zv. Sinan Paši… Ipak je ”SITNIŠ IZ ISTOČNE SLAVONIJE BIO U PRAVU”!!!

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar