Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Fitilj meteža i rata je potpaljen!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Nazovimo stvari i stanje pravim imenom i bit će lakše smisliti način preživljavanja. Demokracije nema, nije je niti bilo. Vjerujem da je to danas mnogima jasnije nego prije tri godine!!? Oni kojima LAMPICE ZA UZBUNU barem na trenutak nisu zatitrale, sami sebe su eutanazirali a da svjesni toga nisu. Da, zlotvori su otvoreno krenuli u lov na čovjeka kao jedinku.

Nazovimo stvari i stanje pravim imenom i bit će lakše smisliti način preživljavanja. Demokracije nema, nije je niti bilo. Uvođenjem KORONA KAMPANJE, tzv. elite su pokazale ono što su oduvijek bile… UDRUŽENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA. Svi koji jesu ili još zagovaraju pandemije, viruse, tzv. cijepljenja i blagoslov takvog stanja dio su, kako lokalne tako i globalne, zločinačke organizacije.

Vjerujem da je to danas mnogima jasnije nego prije tri godine!!? Oni kojima LAMPICE ZA UZBUNU barem na trenutak nisu zatitrale, sami sebe su eutanazirali a da svjesni toga nisu. Na žalost, takva je realnost. Nemojmo se zavaravati, SVI ili gotovo SVI REŽIMI dio su globalnog zločinačkog plana u kojemu se rješava “ljudsko pitanje”.

Da, zlotvori su otvoreno krenuli u lov na čovjeka kao jedinku. U lov i uništavanje obitelji kao najjače karike ljudskog društva. Na sve dobne skupine. Na bebe, malu djecu, na majke, očeve, djedove i bake…

Otvoreno svim raspoloživim sredstvima, tzv. politikom, medijima, djelovanjem vjerskih vođa i paralitičnošću institucija rastaču svaki narod i državu kao jednu kompaktnu zajednicu. Metode su im “svjetovne” i tzv. duhovne. Vrhuške vjerskih zajednica prednjače u ZLU KOJE NAS JE ZADESILO. Prijetnja istrebljenja ljudske vrste! Zašto je to tako? Tko bi očekivao da će se primjerice papa ili bilo koji vladika, ili pak rabin i veliki imam odlučiti se, i onako UDRUŽENO/ORTAČKI zagovarati PFIZEROV EKSPERIMENTALNI PRIPRAVAK, na primjer?

Jasno, sva pamet svijeta zapisana je u tzv. svetim knjigama. Nitko se ne može pravdati kako nije znao ili nije očekivao ovakav scenario! Znali su vjerski “pametnjakovići” kako će JOHNSON/JOHNSON ili PFIZER/ZENEKA načiniti pomor ljudske vrste nakon “blagoslivljanja” zatrovanih doza. Znali su! Zato je njihova izdaja podlija od svih podlosti koje nam svakodnevno pomeću naše vlasti! Podlija, jer je gotovo svaki čovjek ujedno i vjernik.

Dakle, svaki čovjek ima povjerenje u svojega duhovnog vođu, vjersku zajednicu kao takvu, bilo da se radi o svećeniku, rabinu, imamu, muli, popu, vladiki… običnom vjerniku: muslimanu, pravoslavcu, katoliku, judaistu ili pak budistu. Do sada se niti naslućivalo nije koliko razvrata se nalazi u vjerskim strukturama. Pomno se krilo od javnosti kako se među hijerarhijom ugnijezdila opačina, grijeh, pohlepa, oholost, egomanija…

KORONA je sve raskrinkala. Korona je razobličila taj razvrat. Stoga se danas čini kako je sasvim normalno biti LGBT, homoseksualac, baviti se pederastijom, ogreznuti u pedofiliju, biti lopov, izdajica, lažov… nez obzira na razinu gdje se kazneno djelo odigralo. Trend je kako su to vrline a ne opačine i poroci.

Zar HRVATSKO/REŽIMSKA bezrezervna podrška trgovcima crncima, kojima se upravo u Africi sudilo zbog toga, ne dokazuje kako je kriminal postao vrlina a ne mana?! Tim prije što na čelu Zagreba vlada grupa djecokradica čijim se protagonistima do maločas sudilo zbog krijumčarenja djece!! A na čelu države nepokolebljivo zasjeda presuđeni UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT!! Još je poraznija spoznaja kako su te ljudsko moralne NULE služinčad svojih bjelosvjetskih gospodara poput GEORGE SOROŠA ili Bill Gatesa, Klausa Scwaba…

Jeza te hvata kada shvatiš kakva se to zločinačka spirala uzdigla nad ljudskom populacijom, opasno se zibajući nad nama!! Oni si mogu dozvoliti luksuz pa svijetu ispirati mozak, budući su upravo Vladimira Putina označili kao GLOBALNOG ZLOČINCA.

Također, mogu si dopustiti protiv njega podignuti i tužbu pred međunarodnim sudom. Mogu si dozvoliti i GLOBALNI CINIZAM te angažirati okorjelog kriminalca i optuženika za ratne zločine da protiv Vladimira Putina napše tekst tužbe!!? Znaju ZLOČINCI. NITKO SE NA GLOBUSU neće usuditi raskrinkati ovakav NOVOnormalan cinizam i lažotinu podvaljenu ljudskom društvu kao sustavu. Ostanu li i dalje na svojim pozicijama Vladimir Putin zasigurno će stajati uz najveće zločince u povijesti poput LENJINA, MAO CE TUNGA, HITLERA, TITA… BIDEN, Gates, FAUCI, PAPA BERGOGLIO, KLAUS SCHWAB, PLENKOVIĆ, VUČIĆ, UKRkurcopijanist… bit će HEROJI u toj povijesti!!

Tako je to kada zločinci povijest pišu.

Nije svaki zločin niti svaki zločinac istog značaja. Razlika je ogromna između kriminalca i kriminalca. Primjerice, kad predsjednik neke vlade ili države izravno potiče i čini kriminal, ili pak to čini džepar u tramvaju zatečen kako “operira”. Ogromna je to razlika u nanošenju štete.

Svima je vidljivo, zašto su Aleksandar Vučić ili Andrej Plenković još na svojim pozicijama iako su NOTORNI KRIMINALCI. Plenković je čak na čelu osuđene i potvrđene kriminalne organizacije koja harači Hrvatskom. Da nije bilo kampanje KORONE, dakle GENOCIDA nad ljudskom vrstom, obojica bi odavno morala pasti sa svojih pozicija. Ovako, ostali su na svojim mjestima jer je cijela globalna struktura vodećih ljudi ogrezla u kriminalu.

Isto vrijedi i za vjerske strukture. Imamo primjer kod nas u Hrvatskoj da nadbiskup brani svećenika PEDOFILA, a za dva dana se javno kaje što ga je branio. I nikome ništa. Nadbiskup će i dalje ostati nadbiskupom. Njega imenuje PAPA, a Bergoglio znamo koga služi, kome se klanja i skute ljubi – SOTNI!!

Jasno je i službenom VATIKANU kako mora dobiti ovu kampanju GENOCIDA nad ljudskom vrstom ako želi o/p/stati na poziciji MASOVNOG “duhovnog” strizatelja ovaca. Stoga neće papa s pozicije micati vjerne mu biskupe poput Đure Hranića ili Mate Uzinića koji godinama prikrivaju pedofiliju svojih podređenih svećenika. Oni su, sada se to vidi, baš zbog takvih “kvaliteta” postavljeni na svoje pozicije.

Istim kriterijima montirana su spomenuta dvojica kriminalaca na čelu Srbije i Hrvatske. Svi će oni ZAJEDNIČKI i zadnji atom svoje sotonske snage potrošiti kako bi zadržali položaje. Neće se birati sredstva makar se na to potrošilo/ “uspavalo” masu ljudi. Makar se sve vjerske zajednice udružile u jednu globalnu vjeru, jednoga GLOBALNOG “boga”, makar tog “boga” morali izvući iz šešira i pokazati ga VJERNOM STADU.

Primjerice, i u Vatikanu će se naprezati kako bi ljude uvjerili da je za njih najbolje imati jednog predsjednika, jednu svjetsku vladu, jednoga vjerskoga poglavara, jednu NOVOnormalnu bibliju… Prisiljeni su to učiniti jer za tu strukturu “elite” povratka na stao nema. Korona je učinila svoje, raskrinkala ih je kao LAŽOVE I PODLACE!!

Mnogi pripadnici hijerarhije vjerskih zajednica ne mogu više izdržati, toliko im je nadošlo “milo” pa i javno upražnjavaju svoje najniže strasti poput velikoga Dalaj Lame koji je dječaka namamio pa mu posisao jezik.

Šalio se, kaže to KINESKO PEDOFILSKO SMEĆE!! LJIGAVO DA LJIGAVIJE BITI NE MOŽE.

O papi kao NOVOnormalnoj ŠUGI današnjega doba koja je zahvatila i katoličku crkvu ovdje smo već pisali. Ne krije taj starac da pripada CARSTVU TAME. Neki špekuliraju kako je papa Bergoglio odavno umro i sada je zamrznut u nekom frižideru. “NAPREDNI” ga svijet i kao mrtvaca još javno rentira jer im lik sadašnjega pape neophodno treba u provođenju AGENDE. Tko će provjeravati je li papa doista živ?! Da vidimo tko bi se to usudio učiniti, svijetu javiti i ostati u jednom komadu.

Da, tko će u Srbiji ali i u Hrvatskoj zaustaviti luđake i psihopate poput Aleksandra Vučića, ili Plenkovićeve medije koji štite MASAKR U REŽIJI SRPSKOG REŽIMA kojemu dirigira PICOUSTI, a koji se dogodio u beogradskoj osnovnoj školi i obližnjem kafiću??!! Ne usude se režimsko medijski ČLANKOLISCI niti napomenuti da su kola hitne pomoći prvo došla u taj kafić i zatekla ranjene. Tek nakon toga je javljeno da se pucanje i ubijanje događa i u obližnjoj školi.

NITKO OD MEDIJA i njihovih “stručnjaka”, GOSTIJU u razno raznim “stručnim” analizama, ne usude se napomenuti kako je masakr počeo u kafiću a ne u školi. Ima “stručnjaka” koji klincu od 157 cm visine daje nadnaravnu snagu i moći. Zamislite, taj mali ,po riječima jednog od mase “elitno/uglednih stručnjaka”, obučeniji je i spremniji za ubijanje od nekog specijalca profesionalca. Da se čovjeku smuči od gadosti koje čuje.

Mediji vrište kako mali urliče u bolnici, trese se pola Beograda koliko je neobuzdan. Noća smjena “lekara” koji ga čuvaju i liječe iscrpljenija je od medicinskih sestara i doktora koji su se borili za život pacijenata u najezdi masovno smrtonosnog KORONA virusa. Osim MAGAZIN TABLOIDA i društvenih mreža nitko “nadležan” doslovce ne smije mijenjati VUČIĆEV SCENARIO likvidacije toga jutra.

Gdje smo to došli?! Do koje točke će nas nadležni javno i otvoreno KRASTI, LAGATI, UBIJATI a da mi to mirno promatramo i sebi u bradu nezadovoljno mrmljamo? Do kada će zlotvori imati DOZVOLU za izvršavanje svojih nedjela koja uključuje dozvolu za LIKVIDACIJU MASE LJUDI?

Dokle je stiglo novinarstvo ako prešućuje, čak i odobrava hapšenje doajena SLOBODNOG novinarstva g. Milovana Brkića, glavnog i odgovornog urednika Magazin Tabloida, novina koje jedine otvoreno pišu o podvalama i ubojstvima u izvedbi režima. Danas je to očitije nego ikada prije.

Lopovi su također svjesni toga. Na površinu svakim danom nadire jedan jedini motiv kako lokalne tako i globalne “ORGANIZACIJE” koja nam radi o glavi. Toliko su kriminalci ogrezli u talog lopovluka, laži i krvi pa se naprosto plaše kako mogu izgubiti sve što su STOLJEĆIMA KRMČILI.

Zamislite jednog PFIZERA, da mu zbog svojeg masovno smrtonosnog preparata država zatvori vrata i počne naplaćivati nastale štete, Ili VATIKAN, koji će također morati platiti adekvatne štete zbog poticanja GENOCIDA koji je PFIZER vršio i nad vjernicima. Ili onu židovsku REŽIMSKU lopovsku bagru koja upravo u IZRAELU vrši genocid nad vlastitim narodom. Jasno je zašto nas doslovce žele svesti na pola milijarde. Jasno je to sada više nego što je bilo prije tri godine. NITKO OD OŠTEĆENIH NE SMIJE PREŽIVJETI OVAJ HOLOKAUST!!

Najezdom i najavom novih žarišta kaosa ZLOTVORI žele proširiti RATNU KRIZU koja se iz UKRajine opasno prelijeva na sve strane svijeta. Rat i metež jedino je sredstvo i rješenje da LOKALNO/GLOBALNA BANDA ostane u sedlu! BALKAN je tako posložen pa “GAZDAMA” služi kao fitilj kojega će potpaliti kada “GAZDAMA” zatreba. Taj trenutak je pred vratima.

Kako bilo da bilo, povratka nema, kako za nas tako i za BANDU. Također postaje razvidno kako MI njihova LOVINA prestat ćemo to biti, i kako nećemo niti ZLOTVORIMA dozvoliti ostanak na sadašnjim pozicijama.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Nemoze narod da svati da mogu to da rade narodu i zato i vjeruju tim smradovima glibalistima.Papa Franjo zato je i doveden i postavljen da sa njime mogu da proguraju istanbulsku ,pedofiliju i uništenje kršćanstva.Tako europska unija koja sama sebe bira,postavlja i rade što hoće.Tako dalje i tako dalje.