Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Gura li nas se u moguće sukobe s agresivnim migrantima?

Piše: Tonko Martinis

Ostvaruje li se najmračnije proročanstvo Alberta Pikea o Trećem svjetskom ratu, mega sukobu u srcu Europe, potpuno nepotrebnom i suludom sukobu između kršćana i muslimana, kojeg globalistički zlotvori očito kreiraju. I opet kao i u Prvom i Drugom svjetskom ratu sve je uglavnom palo na štetu EU država, a time i Hrvatske države? A Hrvatska danas 32 godine od međunarodnog priznanja. Sretan nam svima ovaj dan!

1992. godine smo postali međunarodno priznata država a danas, 32 godine potom, je nestalo sve ono što smo tada stvarali osim imena, zastave i himne. Pitanje je dokad ćemo imati i to troje jer stvari ne izgledaju nimalo dobro?

Guraju li “mentalni jugosloveni”, nelustrirani totalitarni ostaci djece propale ex-jugoslavenske tvorbe za likvidacije i velike grobnice Hrvata, ideje nastale na temeljima zločinačke KPJ, partije njihovih otaca a danas djece tih istih Jugoslovena koji su nedopustivo i dalje na vlasti u RH?

Plenković – HDZ, Milanović – SDP, Pupovac – SDS, Tomašević – MOŽEMO…  svi oni, izdajom a moguće i “Judinim škudama” vođeni, guraju novonormalnu, od EU globalista i tuđinaca nametnutu, Agendu 2030, Agendu ništarija Novog svjetskog poretka, kojima je Hrvatska zadnja rupa na svirali, preklanjski snijeg!

Guraju li te strane ništarije čudnih imena preko domaćih izdajnika Hrvatsku državu i njene državljane u velike prosvjede, zbog po RH moguće pogubnih incidenata, smrtnih slučajeva od ekstremnog nasilja migranata, u sukobe i ne daj Bože novi rat?

Guraju li spomenuti izrodi i izdajnici, koji protiv volje hrvatskog naroda i bez referendumskog odobrenja ili odbijanja prihvata migranata u RH, Hrvatsku u nove krvave incidente, silovanja, pljačke, ubojstva… Hrvata i Hrvatica od ekstremista među migranatima?

Guraju li nas u sukobe migranata s domaćim stanovništvom, što svakodnevno diljem Europe vidimo kroz brojne video snimke i vijesti i kojih je sve više, a sluganski izdajnički mediji: TV-kuće, radija, tiskovine… i u RH i u EU zločinački podlo šute i lažu narod.

Gura li se i huška tzv. rasnim podjelama (postoji samo jedna rasa, ljudska rasa) i lažima migrante u sukobe nas Hrvate s ilegalno upalim, nasilnim i nepoželjnim gostima u RH?

Gura li nas se u moguće sukobe s agresivnim i EU kulturi, tradiciji i običajima neprilagodljivim migrantima od kojih se razlikujemo čak i u prehrani? A nadasve se razlikujemo po, migrantima ideološki oprečnoj, našoj kršćanskoj vjeri. A oprečni smo ne samo tim islamskim migrantima nego i onima drugih svjetonazorskih pogleda i stavova.

Gura li Plenković u sukobe većinsko domaće hrvatsko kršćansko stanovništvo i migrante?  

NEDOPUSTIVO I ZA SVAKU OSUDU I ZATVOR ZA IZDAJNIKE U RH I EU!

Na ovu tešku i prevažnu temu objavio sam nekoliko analitičkih, argumentiranih i razumnih kolumni, postova i blogova, pa čak sam poslao i Otvoreno pismo Vladi, Saboru i Predsjedniku da RH mora odmah vojskom, policijom i fizičkim preprekama na granici, a ne na Markovu trgu, zaustaviti ilegalnu i tzv. legalnu najezdu nepozvanih ljudi nepoznate prošlosti.

Kao suverena država moramo odmah zaustaviti sve ilegalne migrant bez obzira na psihopatske EU kvote prihvata migranata i ucjene RH iz EU.

Migrantima NE i STOP u RH

A ove incidentne i veliku većinu tih uglavnom ilegalnih migranata, mogućih i vjerojatnih terorista, odmah vratiti odakle su došli u RH, u njihove matične ili ideološki i svjetonazorski bliske zemlje: Qatar, UAR, Iran, Saudijsku Arabiju… A mi Hrvati imamo sveti i patriotski, egzistencijalni zadatak vratiti u domovinu naše iseljene mlade Hrvate, njih cca milijun, i omogućiti povratak našoj iseljenoj dijaspori.

Valja odmah raspustiti sve agencije i kazniti odgovorne manipulatore u toj režiji zla. Kazniti zatvorom sve koji zarađuju silne novce na transferima migranata, a u biti na izdaji i rušenju RH.

Napisao sam i jednu vrlo bitnu istinu kako u našoj Domovini, kroz stoljeća zajedno u miru, slozi, suradnji i bez incidenata, žive Hrvati kršćani/katolici i Hrvati muslimani, za primjer EU i Svijetu, i sve sam to javno objavio na Tik-Toku, Facebooku, Instagramu, YouTube, Pinterestu, Twetteru[X]. 

Odgovor na otvoreno pismo nisam dobio niti od Vlade RH a niti od ostalih, a niti je zaustavljen stampedo divlje opasne “migrantizacije” Zagreba i Hrvatske. Zločinački i nedopustivo. Pozvao sam ih više puta da raspišu referendume na ovu i druge teme, ili da konačno podnesu ostavke.

Skriva li i štiti vrh politike i trodiobne vlasti u RH svoju veliku korupciju i kriminal namjernim preusmjeravanjem pažnje i medija na incidente s migrantima koji masovno, bez kontrole i ilegalno upadaju u RH?

Očito je i ta prljava igra s unutarnjim izdajnicima do detalja izrežirana izvana.

Uz Božju pomoć se moramo pokrenuti mi Hrvati i zaustaviti ilegalni, i uopće migrantski, stampedo u RH.

No Božja je zadnja i slijedi poraz Agende zla 2030.

Bog i Hrvati

Tonko Martinis, politički tajnik HČSP-a

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar