Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Haag nije istraživao niti jedan zločin Armije BiH nad Hrvatima

Posted by Hrvatski Ratnik

Louis Arbour: “Zločini Armije BiH nad Hrvatima nisu u fokusu Haaškog tužiteljstva”. Nakon izjave Lousie Arbour koja je objelodanjena, a koja zorno pojašnjava zašto Haag nije istraživao niti jedan zločin Armije BiH nad Hrvatima od Kaknja do Jablanice i Grabovice, ne postoji više autoritet i ugled Haaškog suda.

Nakon što je objavljena izjava Louise Arbour, ali i detalj sa suđenja Haliloviću, Hrvati u BIH trebali bi početi kolektivno negirati svaku Haašku presudu.

Evo i zašto.

Louis Arbour bila je šefica svih istraga Haaškog tužiteljstva. Ona je određivala hoće li u Grabovicu ići 15 eksperata za analizu kostiju ili neće ići niti jedan. Ona je odlučila hoće li Dusina, Vitez i Iskra Bugojanska biti predmet Haaga ili neće.

Ona je rekla ove riječi: “Zločini Armije BIH nad Hrvatima nisu u fokusu Haaškog tužiteljstva”. Ova rečenica morala bi biti udarna rečenica ovih dana na HRT-u i HBTV-u, te napravljena ozbiljna emisija na tu temu.

Potom bi se HNS morao oglasiti deklaracijom da ne ulazeći u valjanost presuda, i ne negirajući možda i točnost istih, Hrvate nakon objave ove informacije, koju je u arhivima pronašao profesor Šarac, ništa ne obvezuje više poštovati Haaški sud.

Potom bi netko tko je ovlašten, Lidija Bradara ili netko drugi, morao podnijeti apelaciju ustavnom sudu BiH kojom bi se tražilo ukidanje Inzkovog zakona kao zakona koji krši slobodu govora.

Naime, svaki Hrvat, kao i svaki građanin BiH ima pravo, baš kao i mi na Poskoku, Louise Arbour nazvati kurvom, prostutkom džihada, najgadljivijom pojavom međunarodnog pravosuđa, lešinarkom koja je plaćena da ne istražuje smrti naše djece.

To naše neotuđivo pravo na mišljenje i stav jamči nam Ustav BiH.

Nakon izjave Lousie Arbour koja je objelodanjena, a koja zorno pojašnjava zašto Haag nije istraživao niti jedan zločin Armije BiH nad Hrvatima od Kaknja do Jablanice i Grabovice, ne postoji više autoritet i ugled Haaškog suda. Pa tako niti imperativ koji nas može tjerati da poštujemo njegove presude. Ma kakve one bile.

Naša dužnost je potpuno pogaziti autoritet tog suda sve dok međunarodna zajednica:

  1. Ne privede na sud Louise Arbour i Carlu Del Ponte
  2. Ne reaktivira rad tog suda koji bi krenuo s istragama zločina Armije BiH i dovršio posao koji je počeo.

Dok se to ne dogodi hrvatski narod ne smije poštovati rad ovog suda niti Inzkov zakon. Mora ga rušiti. Dužni smo to našoj ubijenoj djeci. Onoj djeci, Augustinama i Mladenkama, za koje je Louise Arbour poručila da ju ne zanimaju.

Ista je stvar sa srpskim narodom. Neka nam se pridruže.

Pravna tiranija koju su uveli neka izazove pravnu anarhiju kao odgovor na pravno nasilje Valentina Inzka. Opći ljudski moral i princip humanosti iznad su Inzkove podčinjenosti bliskoistočnom kapitalu. Naša mrtva djeca veći su nam autoritet od haških kurvi. I mi moramo krenuti u rat s tim kurvama.

Kada spominjemo Carlu Del Ponte, podatak koji je isplivao jeste izjava odvjetnika Sefera Halilovića. Kada su ga pitali zašto nije reagirao na tekst optužnice u prvostupanjskom postupku i žalio se odgovorio je: “Carla Del Ponte mi je rekla da se ne žalim jer će sve brzo završiti i Sefer će ići kući”.

Ovo nesmotreno priznanje Halilovićevog odvjetnika jasno dokazuje da je tužiteljica dogovarala korake sa sucima, te da je i samo sudstvo Haaga korumpirano.

Ako HNS ne pokrene tužbu protiv Inzkovog zakona i ne krene u rušenje autoriteta ove financijske, javne, pravno mediokritetske kuće koja se u šali i bizarnosti provski proglasila sudištem, to znači da će HNS prisiljavati naš narod da poštuje pravnu prostituciju haaških tužuteljica i nepravedni i neprofesionalni rad ovog suda.

Tada će Hrvati morati u paraformacije. A to ne želimo. To ne želi ni Louise Arbour. Njoj je draže da ju samo vrijeđamo.

I da ju naši ljudi po svijetu ne traže nakon što su čuli da kršćanska djeca ubijena džihad nožem nisu i neće biti predmet njenih istraga.

Izvor: Poskok.info

Poveznica na izvornu objavu ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar