Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

HND nagrađuje novinara SNV-ovih Novosti za govor mržnje!

Piše: Lili Benčik

Ovakvo Hrvatsko novinarsko društvo HND, je sve samo ne HRVATSKO. Najbolji bi naziv bilo YUND – Yugo novinarsko društvo, jer novinari koje je HND nagradio ne pišu s hrvatskih pozicija ni hrvatskih interesa. Težak je rad istraživačkog novinarstva. Raskrinkavanje korupcije, malverzacija i svekolikih nepravilnosti dovodi u opasnost osobnu a i sigurnost članova uže obitelji, ali to nije opravdanje za govor mržnje protiv hrvatskog naroda i države Hrvatske.

Novinari TREBAJU imati svijest o vlastitom dostojanstvu i hrvatskom nacionalnom identitetu i onda će tek biti HND. Novinari i kolumnisti SNV-ovih NOVOSTI to nikada neće biti. Oni su PETA KOLONA i PARAZITI koji pljuju u tanjur koji ih hrani.

Niti jedna država, ni jedan narod ne nagrađuje svoje mrzitelje osim Hrvata. Nigdje u svijetu manjine ne vladaju nad domicilnim narodom. To su apsurdi odnarođenih, nelustriranih vladajućih “elita” u Hrvatskoj!

Umjesto da smo mi lustrirali njih, oni su nas! Mons. Božo Milanović je rekao “Politički režimi prolaze a narod ostaje”.

Piši protiv režima, ali ostani ponosni Hrvat koji voli svoju domovinu!

Zloduh komunizma opet je krenuo u svoj fanatičan i opasan pohod protiv svojih sugrađana, protiv vjerskih i ljudskih sloboda

Na takvom temelju nije ni čudno da izraste novinar Šimičević, Dežulovič, Ivančić… i da si među sobom dijele nagrade, Faktograf, Autograf, Novosti, SAAB i antifašisti koji su punili jame-fojbe, klali svećenike i časne sestre, zatvarali ljude u logore, otvorili GOLI OTOK i Sv. GRGUR za žene.

Takav HND, koji ovakve novinare predlažu za Novinara godine može samo postojati u ovakvoj zemlji Hrvatskoj. Zemlji u kojoj se još nalaze ulice i trgovi s imenima komunističkih zločinaca. U kojoj političari odobravaju ponovo nazivanje ulica i trgova, parkova i obala imenima komunističkih zločinaca. U kojoj su još uvijek tvornice s imenima komunističkih zločinaca. U kojoj se gaze vjerske slobode i ljudska prava. U kojoj takvo stanje uopće ne zabrinjava novinare. U kojoj se pisnuti nije smjelo ni o jednoj žrtvi partizanskih komunističkih zločinaca, kojih ima još uvijek među nama, živi, zaštićeni i moćni, koji veličaju komunizam. U kojoj se jedan od 10 najvećih svjetskih komunističkih zločinaca, Josip Broz Tito, slavi kao narodni heroj i od njega se radi turistički brand, država komunističkih zločinaca kao raj na zemlji bez kazne i odgovornosti. Svjedočimo pojavi negiranja vlastitog naroda, u kojoj se busa u prsa antifašizmom, a da se pritom olako prelazi preko partizanskih zločina. Ta i takva zemlja diže hajku na Katoličku crkvu, na kardinale i svećenike zbog komemoriranja i sjećanja na žrtve Bleiburga!

Jer tom komunističkom zloduhu to nisu žrtve, to su zločinci! A što su ti komunistički zlodusi? Oni nisu zločinci? Zar masovno ubijanje bez suda i presude nije zločin? To je valjda ”humani čin milosrđa”???

Zašto bismo morali isticati jedne zločine, a preko drugih prelaziti?

Komemoriraju Jasenovac, a ne žele komemorirati Bleiburg, Tezno, Maribor i preko 600 jama u koje su skrivali ubijene i zacementirali s 12 pregrada da sakriju tragove svojih masovnih zločina!

Trebalo bi sve titoiste poslati da osjete kamen Golog otoka kojeg su zatvorenici cijeli dan razbijali, da osjete psihičku i fizičku torturu Titove Partije.

Svi tekstovi SNV-ovih kolumnista šire i potiču vjersku i nacionalnu mržnju i nesnošljivost.

Umjesto istine Titoistički agitprop!

Šimičeviću nisu skandalozne brojke od 800 tisuća, pa 700 tisuća ubijenih, pa  20 tisuća ubijene djece u Jasenovcu, kojima srpska strana manipulira i stigmatizira Hrvate kao zločince.

SNV i njihove NOVOSTI nisu iznad USTAVA RH iako se Šimičević postavlja kao vrhovni državni cenzor, a ne novinar kolumnist. Njegovi tekstovi su degutantni pamfleti iz kojih kulja mržnja na sve hrvatsko!

Nagradu za ovakvo pisanje ničim nije zaslužio i tko god za njega bude glasao neka mu bude na savjesti, ako je uopće ima.

ŠIMIČEVIĆEVI tekstovi i kolumne čisti su govor mržnje na sve što hrvatski diše!

Cijeli članak možete pronaći na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Podsjetimo se – Hrvati ne vladaju Hrvatskom od 1945-e! DR je bio kamuflaža za pljačku i jačanje i preraspodjelu yugomafijaških kadrova na ključne pozicije. Sustavno cijeđenje i protjerivanje Hrvata besprizorna je veleizdaja čije je korijene trebalo počupati još 1990-e! Sad se korov raširio i mnogo ga je teže iščupati a manje radnika! Svojedobno je HRT na svojim txt stranicama objavio da se ispričava što su masakr 20 000 djece koji su počinili partizani pripisivali Ustašama! Nagradno pitanje – tko danas može pronaći tu objavu na mreži!?
    Bog i Hrvati!