Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hoće li nas još netko slijediti? Švedska ukida ciljeve Agende 2030!

Posted by Hrvatski Ratnik

Švedska odustaje od ciljeva Agende 2030. Nova desna vlada je počela raditi mnoge ispravne stvari, odustali su od planova za obnovljivu i okreću se nuklearnoj energiji, ukinuli su klimatske poreze na gorivo što je dovelo do velikog pada cijena dizela. Ovo je velika pobjeda desnih švedskih demokrata čiji su glasači jako sretni zbog ovih poteza. Sad se Šveđani pitaju hoće li ih još netko slijediti? Mi znamo tko neće – Plenković i njegova vlada.

Istina je da se ne možemo uspoređivati sa Švedskom niti u čemu pa niti u ciljevima ispunjavanja Agende 2030. Na našu sreću.

Nova desničarska vlada razgrađuje ciljeve koje je zacrtao UN

Švedska u posljednje vrijeme radi mnoge ispravne stvari. Već su odustali od planova za obnovljivu energiju i zalažu se za više nuklearne energije. U novoj godini je UKINULA klimatske poreze na gorivo, što je dovelo do pada cijena dizela za preko 4 SEK po litri.

  1. godine, kada su socijalistički demokrati bili na vlasti, cijena dizela dosegnula je nevjerojatnih 28 kruna po litri. Nakon što je desna vlada ukinula klimatske poreze, cijene su se u novoj godini spustile na skoro 17 SEK po litri. To je cca 39% niža cijena dizela. Vau!!!

Poduzeti su i daljnji koraci

Prethodna socijalistička vlada uključila je direktive vladinim organizacijama u Švedskoj da moraju raditi na postizanju ciljeva Agende 2030. Nova vlada smanjila je proračun općinama i regijama vezano za suradnju s Agendom 2030.

A sada, tijekom božićnih blagdana, UKLONILI su ciljeve Agende 2030 iz direktiva vladinim organizacijama kao što su, između ostalih, Švedska energetska agencija, Švedska agencija za kemikalije, Švedska agencija za upravljanje morem i vodama i Švedska agencija za hranu.

Ovo je ogromno!

Ovo je velika pobjeda desnih švedskih demokrata koji su jako sretni zbog ovog poteza.

“Općenito, ne vidimo nikakvu dodatnu vrijednost Agende 2030 i pozdravljamo razvoj situacije. Tijekom vladavine Socijaldemokrata i Zelene stranke, Agenda 2030 i rodna ravnopravnost su postavljeni kao prioriteti posvuda, a mi ne mislimo da je to jedan od najvažnijih zadataka vlasti”, rekao je Martin Kinnunen, glasnogovornik švedskih demokrata za okoliš i klimu.

Dakle, tu smo. Švedska se počela protiviti globalnim ciljevima Agende 2030.

Hoće li nas još netko slijediti? (Plenković i njegova vlada definitivno NEĆE!)

Izvor: petersweden.substack.com / Peter Imanuelsen

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Vijest za pozdraviti, za razliku od činjenice da ta ista vlada nakon stogodišnje neutralnosti Švedske i izbjegavanja strahota drugog svjetskog rata, sada uvlači Švedsku u sukobe i upozorava svoje građane da se spreme za rat. Valjda da može prodavati oružje.