Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hrvatska je umirući bolesnik, autokratska vlast dovest će nas do kraja!

Objavljuje Hrvatski Ratnik

Prvi put upozoravam ovu javnost! Prhvaćaju savez s anglosaksonizmom, s uključivanjem germanizma protiv Slavena. Jer je glavni cilj osvojit Rusiju kao najunosniju nekretninu… Rusiju ili raskomadat, ili podrivat, međutim problem je u tome da i Slovenija i Hrvatska, skupa s Europom, sudjeluju u tome bez znanja Sabora i bez znanja naroda. – U nastavku donosimo isječak govora i cijeli video gostovanja profesora Kulića u Podcastu Mrežnica…

Narod je subjekt kulture, poručite javnosti i svijetu. Narod nije puk, narod nije masa. Oni koji misle da vode ovu stvarnost, to moraju respektirati. U suprotom, moraju otići s javne scene.

To nam se sad ponovo dogodilo, povodom i ovih, ne znam koji put, takozvanih izbora.

Imalo se više ljudi za ovim stolom koji su izrazili kritičko mišljenje prema tom što se dogodilo, međutim, laž je jača od svake istine u društvu koje je u stanju šutjet o svojoj budućnosti.

Voditeljica: To znači da živimo kulturu i laži i cinizma.

Prof. Kulić: Kultura laži i cinizma je do te mjere dovela ovu stvarnost da drukčije  mišljenje i nije moguće u sredstvima javnog priopćavanja.

Voditeljica: Profesore, drukčije mišljenje nije moguće, jer je to izravno vodi na tezu o jednoumlju u svim segmentima društva. A kako smo to dozvolili?

Prof. Kulić: Dozvolili smo tako što 1991. godine do danas u 5 sati Hrvatska nije politički konstituirana. Bez političkog nema pravnog konstrukta.

Nitko, ni od takozvane opozicije koja to nije, niti pozicije, to nikad nije spomenuo. Mi živimo u rasulu. Mi živimo, tko zna, po kojem tipu odnosa snaga. Jer nismo ni zajednica, ni društvo, ni država. To sam 50 puta upozorio, takozvani intelektualci i školovani šute. Pa vi šutite!

Bez političkog i pravnog konstrukta mi nemamo u Hrvatskom saboru više straničke suglasnosti o tipu socijalnih odnosa koje ćemo prakticirati.

Dok god to nemamo opozicija ne može primati plaću iz proračuna od ovog naroda, jer ona to nije, jer ona mora čuvati društveno opredijeljenje. A mi do večera su 5 sati tog opredijeljenja nemamo, što znači da smo prepušteni igri odnosa snaga na razini dnevnog dometa.

Mi kao takav narod ne možemo opstat, a od onog časa kada je Hrvatska postala čanicom EU, na što sam upozorio više puta i Hrvatsku akademiju, da smo prešutili usvajanje pravne stečevine u Hrvatskom saboru, a da ste svi svijesni da nitko nije pročitao 240.000 kartica pravne stečevine i još 40.000 neprevedene pravne stečevine.

Što znači da je i akademija i sveučilišta i instituti, da smo pristali da nestanemo kao subjekt kulture.

To narod mora znati. Takvo vodstvo ovom narodu ne treba.

Izvor teksta: NOVI ŠIROM ZATVORENIH OČIJU!

Profesor Slavko Kulić je vrhunski ekonomist i znanstvenik čija predviđanja su se brutalno precizno ostvarila, od raspad Jugoslavije u krvi, što je predvidio koncem 60-ih, do trenutne situacije u Hrvatskoj. Cijeli video gostovanja možete pogledati ispod…

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar