Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hrvatska u raljama koruptivnih ostataka djece jugoslovena!

Piše: Tonko Martinis

Hrvatska 1990. – 2024. g. u raljama korumpiranih ostataka djece jugoslovena, izdajnika i tuđih slugana u vrhu politike RH. Memorandumska specijalna Pupovčevo-četnička i SPC-idejno Miloševićevsko-srpska fašistička agresija na Hrvatsku državu i narod, puna laži i protuhrvatske mržnje, iako poražena referendumom hrvatskog naroda o nezavisnisti i potom vojno poražena 1990.-1995. od, valja istaći dragovoljaca HV i HVO, i danas je živa.

Notorni protuhrvat i povijesni lažov koji iskrivljuje dokaze i istinu, Pupovac (koalicijski partner i katastrofalno-izdajnički loš izbor Plankovića i Sanadera po interese RH!), i mentori mu iz Beograda na čelu s glinskim poraženim fašistom, srpskim agresorom na RH i okupatorom-četnikom Vučićem, podlo i zaplotnjački specijalnim ratom laži i kriminala nastavljaju memorandumsku velikosrpsku psihopatsku agresiju na RH koja traje i dan danas, već 34 godine u Hrvatskoj državi.

Hrvatska se već cca 24 godine ruši zahvaljujući djeci jugoslovena na vlasti, koji nikad nisu prihvatili i mrze Hrvatsku državu, tim domaćim izdajnicima suvereniteta RH koji su 2000-te godine, nakon smrti prvog predsjednika RH, preuzeli vlast.

Dr. Tuđman je, unatoč greškama koje je počinio u neprijateljskom i izdajničkom okruženju, pozitivan u odnosu na one globaliste HDZ, SDP koji su došli na vlast nakon njegove smrti 2000-te.

Uz sve greške, kojih je imao, nije se povijao EU ucjenama ni drugim svjetskim globalistima poput Sorosa itd., već je bio za suverenu Hrvatsku državu koja sama upravlja svojom sudbinom, a protiv tih stranih, po RH štetnih tuđih politika.

Rušenje Hrvatske države, što je za svaki prijezir i osudu od nas Hrvata, je zločin za  suđenje i zatvorske kazne za sve izdajnike. Rušenje RH se intenziviralo 2000-te godine nakon nedopustivog povratka, tj. ponovnog dolaska na vlast u RH, mentalnog jugoslovena Račana, njegova SDP-a i koalicije izdajnika i ništarija u vrhu politike i nelustriranog pravosuđa, koje je rak rane RH, s ništarijama HDZ, SDP, SDS, MOŽEMO na čelu s HDZ timom.

Sanader, Kosorica, Plenković… bi u svakoj, pravno i na bazi pravde uređenoj demokratskoj državi, završili u zatvoru zbog svih mega koruptivno-kriminalnih afera koje uništavaju RH.

Nabrojimo neke: INA – kriminalna prodaja Bijelih noći, afere s plinom… HEP, CO, Brodokradilišta, Podravka, Kamensko, afera Konzum i Slavonija zemlje…, Kraš, afere banaka i HNB-a, predstečajne nagodbe za Milanovićeve Vlade, Covid19-GATE 2020.-2023., miniranje više važnih referenduma hrvatskog naroda: o kuni, Istambulskoj konvenciji, izbornom zakonu… a time i temelja demokracije i Ustava RH. To je čista veleizdaja i rušenje RH.

Ti mračni politički likovi davno su trebali biti osuđeni na maksimalne kazne kao krivci za zlo i katastrofu koju su učinili i čine Hrvatskoj državi i narodu. Trebali su biti, svi sa suradnicima u zlu, u zatvoru i s oduzetom svom protupravno stečenom imovinom.

Hrvatski narod će vjerujemo vrlo skoro suditi toj nelustriranoj, korumpiranoj trodiobnoj vlasti, svim izdajnicima i rušiteljima pravde u RH.

Ako Bog da, prvo na izborima ove 2024. g. pravedno i odlučno, uz Božju pomoć, smijenit ćemo u uvodu spomenute ništarije, globalističke sluge i pudlice EU i Tajnih društava koji mrze i žele porobiti suverenu Hrvatsku državu ukidanjem kune i nametanjem ropstva digitalne valute (neće proći!).

Čvrsto, uz Božju pomoć, vjerujemo u pobjedu pravde i nas hrvatskih patriota nad izdajnicima RH, globalističkim EU pudlicama i njihovom mašinerijom mnogih izdajničkih nevladinih udruga i medija, kao i nad smećem od ostataka ex-YU “mentalnih jugoslavena”, ostataka raspadnute YU lešine koja smradom, lažima i kriminalom zagađuje hrvatski prostor i koči gospodarski i svekoliki razvoj RH.

A tjera, ta izdajnička politika, naše obrazovane i vrijedne mlade ljude u tuđinu dok kriminalno prima ilegalne i opasne migrante, potencijalne teroriste, nasilnike, silovatelje i vjerske ekstremiste koje moramo promptno vratiti u matične države, ili neka ih prime ideološki, kulturno i po vjeri bliske im bogate zemlje i države u Aziji.

Patriotski zadatak nas Hrvata nakon smjene na izborima (ili možda i ostavke tih  spomenutih političkih ništarija), nažalost i većine tj. gotove sve, slično vladajućima loše tzv. oporbe, uhljeba u Saboru koji glume i kao svađaju se s vladajućima s rezultatom nula, dok ti zgubidani svi zajedno vode RH u bankrot i propast, je spašavanje države.  

Vrijeme je dati na izborima povjerenje NOVIM pravdi sklonim muškarcima i ženama da odgovorno služe Hrvatskoj na Markovu trgu, a za predsjednika izabrati patriota, Hrvatskog vojnika, dragovoljca, pobjednika rata 1990.-1995. godine, a ovu današnju političku i pravosudnu nelustriranu žgadiju zauvijek maknutii iz politike.

Kao primarni cilj u idućih 5 godina nam mora biti vraćanje milijun iseljenih mladih Hrvata i Hrvatica, i useljavanje naše dijaspore sa svih kontinenata u Domovinu.

Dobrim izmjenama Ustava i zakona, ukidanjem svih reketarskih, nepravednih, loših zakona u RH, nadasve ovršnog, donijeti novi izborni zakon i zakon o referendumu.

Bog i Hrvati

U Zagrebu, 7. siječnja 2024.g.

Tonko Martinis, politički tajnik HČSP-a

Udruga Hrvatski Ratnik

4 komentara
Ostavite vaš komentar

4 komentara
  1. Sve stoji bez greske. Zanima me jedino na koji nacin uz ovako nezainteresiran narod preuzeti ono sto su ovi gradili jos dok se prosipala nevina Hrvatska krv po bijisnici ?

  2. Procita u potpunosti se slažem procita komentar doprlo do nekoga i znan da nije jedini koji tako misli procita odgovor sve stoji jedan je reka pridobi masu i mozes sve samo zbog svega stoste naveli u tekstu teško da iden dalje nema smisla i ovosanse mucija kulturno napisat BOG i Hrvati ZDS

  3. U potpunosti se slažem sa gore navedenim i mišljenja sam da bi ovu udbašku, srbočetničku vlast i njihove poltrone, trebalo izlaskom na ulice zbaciti sa svih pozicija.
    Ja nisam ratovao pet godina, na prvoj crti da bi takva gamad obespravljivala Hrvate u svetinji Hrvatskoj. L. P. BVB ZDS

  4. Ima punih sedam godina ovom mom tekstu! Mišljah, promijenit će se nešto i neće biti više ni svrhovit ni proročanski! Ali, svakodnevica je neumoljiva! I sve je gore! Koja svrha pisanju? Kome?! Ako nam do sada nije jasno, niti neće biti! Hrvatske su žrtve nebitne ili Hrvatska kao Eldorado za kriminalce i masovne ubojice koje Hrvatska ne procesuira i ne isporučuje
    Evo već godinama gledamo američke filmove i serije u kojima, prije ili kasnije pravda pobjeđuje. FBI, CIA, DEA, NSA… i mnogo onih za čije kratice niti ne znamo a kamoli čime se sve bave, svi surađuju kada treba pronaći kriminalce koji su izvršili krvni delikt. Eksponent je CSI (CRIME SCENE INVESTIGATION), jedinice pojedinaca sa doktorskim titulama forenzike, psihologije, sociologije, kriminalistike pa ih ima u skoro svim vukojebinama, ili barem njihovih ekspozitura. Ako pak i ne, ima lumena u STATE POLICE ili nekoj drugoj, a ima ih bogme… I svaki se trag prati, pomno proučava, vadi iznova sa polica, uspoređuje i detektira. Uz to, većini je svakodnevni alat ono što prosječan Zemljanin misli da pripada području znanstvene fantastike a ne istrazi ubojstva. Kod višekratnih ubojstava, upregnu se lokalne i savezne snage te se po šumama i gorama traže mjesta ukapanja ili odbacivanja tijela žrtava i uglavnom i pronalaze. Pet, deset, dvadeset ostataka žrtava znalo bi se pronaći združenom akcijom, ako je po srijedi kakav masovni ubojica, otprije deset, dvadeset ili trideset godina. Posljedice takovih istraga redom završavaju na sudu. A američki sudovi takvim zločincima nisu ni najmanje skloni…