Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hrvatski izazovi danas i moguća rješenja sutra!

Piše: Tonko Martinis

Tko god ulazi u hrvatsku politiku, muškarac, žena ili po ‘novonormalnom’ ono, od razine najniže stepenice do najviše, mora biti spreman ponizno i na dobro služiti hrvatskom narodu, a ne biti sluga i pudlica tuđina, bio to EU ili bilo koji drugi stranac. Svaki hrvatski političar uvijek mora biti spreman dati svoj život, kao i tisuće Hrvata kroz našu tisućama godina dugu povijest, pobijediti ili umrijeti u bilo kojem trenutku…

Svaki naš političar mora biti mudar i nadasve odlučan, hrabar i jak kako bi mogao posvetiti svoj život hrvatskoj državu i hrvatskom narodu, i to svaki dan. Mora se boriti protiv svih onih koji na bilo koji način ruše RH i nas Hrvate žele porobiti bilo pljačkanjem, izdajom, terorom, ratom, globalizmom… i njegova dužnost mora biti da porazi sve te unutrašnje i vanjske parazite, neprijatelje i izdajnike hrvatske države.

Hrvatski političar, osobito onaj u vrhu vlasti, mora izlaziti svaki tjedan među narod, s njima /nama/ se družiti, popiti piće, razgovarati…

Bilo da se radi o predsjedniku Vlade, Sabora i Države, saborskom zastupniku ili ministru, oni moraju otvoriti svoje urede za građane i tako osluškivati bilo svog naroda, kako je znao reći bl. kardinal Alojzije Stepinac, a nikako se ne bi smjeli ograditi željeznim ogradama od vlastitog naroda zbog osobne paranoje i straha, jer znaju da ne rade dobro za narod i državu, dok istovremeno puštaju desetine tisuća opasnih migranata, posebno onih ilegalnih iz Azije, Afrike i Bliskog istoka!

Dok i dalje svakodnevno ulaze čopori opasnih migranata, od kojih su neki čak i ubojice, kriminalci i teroristi u matičnim zemljama, nedopustivo je da se mi Hrvati i EU građani njima moramo bavimo.

Ulaze nam ilegalni migranti, kriminalci koji pucaju na našu policiju, i već na ulazu u RH šalju drsku poruku da su oni gazde u našoj kući, te se svojski trude zastrašiti nas Hrvate čak i atakom na našu policiju uz svekoliku, nedopustivu potporu izdajničkih medija u RH.

Migranti diljem EU siluju, prijete, lažu, kradu pa čak i ubijaju. Treba li nam to u Hrvatskoj?

Željeznu ogradu s Markova trga, sve Bandićeve stupiće, žice i ostalu zaštitu odmah postaviti na najosjetljivije granične ilegalne prijelazne punktove, dakako uz naše policiju, vojsku, pse, dronove itd.

Moramo zaštititi svoju granicu i narod, a migrante vratiti na matične kontinente. Sve agencije u RH koji profitiraju na migrantima zatvoriti. Urediti Ustav i zakone odmah, još ove 2024. godine, i vratiti bar milijun naših iseljenih mladih Hrvata i Hrvatica, i primiti sve one koji se žele iz dijaspore vratiti u Hrvatsku, Domovinu svojih predaka.

Sami, uz Božju pomoć, uzmimo svoju /našu/ sudbinu u svoje ruke. Prvo, odmah već u lipnju ove 2024. godine, moramo donijeti pravedan novi izborni zakon i zakon o referendumu.

Moramo ukloniti loš ovršni zakon, a donijeti zakon o porijeklu imovine.

Sve bitne odluke, zakone, sporazume…  ne mogu donositi ni Vlada ni Sabor, a ni Predsjednik, a možebitno ni budući Kralj Hrvatske, već te odluke mora odobriti samo i isključivo narod putem izravne demokracije, kroz referendum.

Bog i Hrvati

Hrvatska Hrvatom

[dr. Milan Šufflay]

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Savršeno točno i ispravno na pravoj domovinskoj i državnoj crti verbalno definirano. Pitanje je samo tko će to provesti i u tome je najveći problem.
    Ova Vlada? Daj Bože, ali…………
    Za očekivati je i očekujemo puno od našeg DP-a bar dio toga kroz ova tri najvažnija i najteža ministarstva koja su temelj svega ostalog i općeg boljitka. Bila bi to dobra i sustavno prevratna vremena. Dajmo im šansu i budimo strpljivi, jer problemi u sustavima društva i države su zahtjevni i preveliki.
    ..