Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Hvala Telegramu na reklami koju ne moram platiti!

Piše: Herman Vukušić

Jasmin Klarić, novinar Telegrama, poznat po svojoj “objektivnosti” u svezi svih tema koje se tiču domoljubne Hrvatske, posvetio je nekoliko redaka mojem izlaganju na predstojećim 18. psihijatrijskim danima u Poreču. Od 2015. do kolovoza ove godine broj posjeta i pacijenata KBC-u Zagreb temeljem dijagnoza kojima se bilježi transrodnost porastao je 12 puta i najizraženiji je među djevojčicama od 16 do 20 godina.

Hvala Telegramu na reklami mojeg izlaganja o porastu transrodnosti među djecom i mladima!

Jasmin Klarić, novinar poznat po svojoj “objektivnosti’ u svezi svih tema koje se tiču domoljubne Hrvatske” evo našao je malo vremena za mene i posvetio nekoliko redaka mojem izlaganju na predstojećim 18. psihijatrijskim danima u Poreču od 08. do 11. listopada ove godine.

Tamo ću, naime, predstaviti najnovije podatke o dinamici dijagnoza pod kojima se vodi transrodnost u populaciji djece i mladih od 2015. godine do danas, a to je tema koju bi neki redovni čitatelji Telegrama sigurno željeli gurnuti pod tepih.

Sjetite se samo reakcija i objeda koje smo proživljavali dr. Željka Markić i ja nakon što smo o tome, uz vrhunske stručnjake s područja dječje psihijatrije i seksualne medicine, u veljači ove godine govorili u Hrvatskom saboru.

Tada su izneseni podaci o naglom porastu transrodnosti u djece i mladih nazvani lažnima, a cijela inicijativa da se o ovom fenomenu otvori javno-znanstvena rasprava bila je proglašena “desničarskim atakom na LGBTQ populaciju”. U međuvremenu je i po ideologiji Telegramu bratski portal Faktograf morao objaviti priopćenje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u kojem se kaže sljedeće: 

“U skladu sa potrebom postizanja usporedivosti HZJZ podataka s podacima dr. Vukušića, po pitanju korištenja zdravstvene zaštite temeljem dijagnoza poremećaja spolnog identiteta, HZJZ je napravio dodatne analize uključujući i nove, još uvijek neslužbene, izvore podataka. Navedena analiza pokazala je znatnu korelaciju podataka HZJZ i podataka koje je na Saborskom odboru prikazao prof. Vukušić, a koji se odnose na korištenje zdravstvene zaštite”.

Ukratko, govorili smo istinu, a istina Jasmina i ekipu s Telegrama izgleda boli, pa evo malo “pretpremijere” mojeg predstojećeg izlaganja u Poreču: Od 2015. do kolovoza ove godine broj posjeta i pacijenata KBC-u Zagreb temeljem dijagnoza kojima se bilježi transrodnost po važećoj klasifikaciji PORASTAO JE ZA DVANAEST PUTA i najizraženiji je među djevojčicama u dobnoj skupini od 16 do 20 godina.

Naravno da ovaj fenomen ima apsolutno veze s društvenom uvjetovanosti (da ne kažem forsiranju) kvaziznanstvene ideje da osim dva spola postoji i preko sedamdeset rodova po kojima se osoba može samodefinirati, i tu su Jasmin i njegovi pajtosi posve u pravu kada kažu da tu ideju, konkretno RODNU IDEOLOGIJU, ja nazivam demonskom!

P.S. Jedva čekam da me Faktograf i po ovoj objavi pokuša demantirati.

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar