Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

I Danska je strogo ograničila promjenu spola u djece, a što čekamo mi u Hrvatskoj?

Piše: Herman Vukušić

Danska je doživjela veliki porast mladih koji za sebe tvrde da su transrodni: od 4 pedijatrijski dokumentirana slučaja u 2014. do njih 352 u 2022. godini. Da podsjetim, sličan trend višestrukog porasta mladih koji za sebe misle da su transrodni, i kojima je hormonalna blokada puberteta dostupna u maloljetnoj dobi zamijetili smo i u Hrvatskoj, te u veljači ove godine pokušali organizirati javnu raspravu o tom problemu…

Nakon Švedske, Finske, Francuske i Velike Britanije, još jedna europska zemlja oštro je ograničila pristup hormonalnim i kirurškim intervencijama u postupku spolne tranzicije za djecu i adolescente, a to je “konzervativna” Danska.

U njihovom glavnom nacionalnom medicinskom časopisu “Ugeskrift for Laeger”, ovoga srpnja danski su liječnici objasnili oštri zaokret u zdravstvenoj skrbi prema mladima koji za sebe misle da su transrodni i to u smislu da umjesto hormonalne blokade puberteta ubuduće bivaju uključeni u programe psihosocijalne podrške.

Danska je do ovog zaključka došla nakon što je doživjela veliki porast mladih koji za sebe tvrde da su transrodni: od 4 pedijatrijski dokumentirana slučaja u 2014. do njih 352 u 2022. godini.

Većina ove djece u svrhu promjene spola još su u maloljetnoj dobi stavljana na hormonalnu blokadu puberteta, što je sada u svijetu nedvojbeno dokazano kao dugoročno zdravstveno štetno, te su se Danci odlučili za drukčiji pristup.

Da podsjetim, sličan trend višestrukog porasta mladih koji za sebe misle da su transrodni i kojima je hormonalna blokada puberteta dostupna u maloljetnoj dobi zamijetili smo i u Hrvatskoj, te u veljači ove godine pokušali organizirati javnu raspravu o tom problemu.

Odmah potom, mi inicijatori, našli smo se na meti svih “objektivnih” hrvatskih medija, uključujući i notorni “Faktograf”, a koji su iz petnih žila osporavali ovaj fenomen, te nas koji su na njega upozoravali (i tražili znanstvene odgovore) počeli prikazivati kao nekakve transfobne desničare.

Gle čuda, niti pola godine nakon toga Hrvatski zavod za javno zdravstvo sproveo je detaljnu analizu naših podataka o porastu broja transrodnosti u mladih i potvrdio njihovu točnost, a u međuvremenu je sve više i više europskih zemalja odustalo od medicinski štetne prakse da se maloljetnicima dozvoli hormonalna blokada puberteta u procesu promjene spola!

S obzirom da se u Hrvatskoj nakon našeg javnog upozorenja, u cilju obrane ovog štetnog medicinskog eksperimenta, digla cijela politička lijeva scena (čast izuzecima!), te dio interesno/aktivistički vezanih “stručnjaka” (spomenuti ću osovinu Jokić-Begić-Jokić, iliti Seka-Suprug-Braco), mislim da je nakon niza europskih primjera koji govore suprotno došlo vrijeme za postavljanje pitanja odgovornim državnim institucijama:

Zašto Hrvatska i dalje nastavlja medicinski škoditi svojoj djeci?????

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Po mojem poimanju, nisu Hrvatskoj i Hrvatima problem “neki tamo” Gejcevi, Klaus Švabi ili Šoroši..kojima su naši na i u vlasti UGUZI iliti DUPELIzCI..Primarno, problem su članovi PRESUĐENE i potvrđene BANDE na čelu RH te njihovi JATACI. Kada bi mi imali dovoljno velika MUDA te svrgnuli BANDU, tada gazde naših UGUZA, mogu loncima i poklopcima praviti galamu OKO ali nikako U Hrvatskoj..

  2. U Hrvatskoj ne postoje “odgovorne državne institucije” jer naputke dobivaju iz izvanjskih, globalističkih interesnih centara koji izdašno pune kasu t. zv. lijevim (što je to “lijevo”?) udrugama, organizacijama, agencijama, strankama i pojedinim “istraživačkim i obrazovnim institucijama” pa se nameće zaključak da Hrvatska ne škodi niti nastavlja škoditi svojoj djeci jer Hrvatska nema nikakvu moć ni vlast nad onim što se u državi događa! To rade Ahrimanovi podanici i uguzi koji su se ukopali u svim centrima moći! Cilj je raseliti i rastopiti Hrvate tako da neprimjetno i tiho nestanu a na njihovo će mjesto doći drugi! U tu svrhu Hrvati ciljano ne mogu imati primanja na razini EU-e, ne mogu razvijati ratarstvo, stočarstvo ni industriju a potom subverzivno djeluju Ahrimanovi uguzi i na razbijanju zajedništva, na “rodnoj ravnopravnosti”, pedofiliji, višespolstvu i posljedično, na depopulaciji! Obilne su kiše pale a nikog nema za počupati korov! Vrijeme košnje odavno je prošlo!
    Bog i Hrvati!