Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

I Hrvatska ima Ratnike poput dr. Branimira Nestorovića!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Čitajući ovaj sadržaj “koji nije po kriterijima ZAJEDNICE”, prozvani strepe. Drću poput pruta u riječnom brzacu. Hvata ih panika poput štakora na nasukanom TITANIKU. Povijest se ponavlja jer ništa iz nje naučili nismo. Primarno, povijest pišu tzv. pobjednici. Stoga ovakve tekstove za sada ne možete pročitati niti u jednom REŽIMSKOM MEDIJU Srbije, Hrvatske… Možete ih čitati i analizirati samo ovdje na stranicama neovisnih portala i antimafijaških novina…


Jutarnji list

Dr. NESTOROVIĆ
Najveće iznenađenje izbora u Srbiji je poznati antivakser: ‘Proslavio‘ se ludim izjavama o koroni i ‘legendarnom‘ presicom s Vučićem
Dr. Nestorović tvrdi da u Beogradu neće koalirati niti s oporbom niti s Vučićevim SNS-om

Piše: A. Vl.

Objavljeno: 18. prosinac 2023. 09:29.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić proglasio je apsolutnu pobjedu njegove Srpske napredne stranke, a oporbena ‘Srbija protiv nasilja‘ najavljuje preispitivanje rezultata gradskih izbora u Beogradu. Najveće iznenađenje izbora je pak poznati antivakser i teoretičar zavjera dr. Branimir Nestorović i njegova lista ‘Mi – glas iz naroda‘.

Iako je oporba najavljivala smjenu vlasti u Beogradu, najviše glasova osvojila je Vučićeva izborna lista ‘Srbija ne smije stati‘ (SNS) – 38,5%, oporbena lista ‘Srbija protiv nasilja‘ dobila je 35%, koalicija NADA 5%, Dačićeva Socijalistička partija Srbije 5,4%, a lista ‘Mi – glas iz naroda‘ Branimira Nestorovića 5,1%. Rezultati su to koje je predsjednik Srbije iznio u nedjelju u 21.30 sati.

Na nacionalnoj razini Nestorović je osvojio 4,68 posto glasova što znači da ulazi u parlament.

Čak 180.000 ljudi na razini Srbije, te gotovo 50.000 glasača u Beogradu glasalo za antivaksera i teoretičara zavjera čije su izjave tijekom pandemije koronavirusa glasno odjeknule u regiji, ali i šire.

Nestorović je rekao da njegova lista ‘Mi – glas iz naroda‘ neće ići u koaliciju ni s Vučićem, ni s oporbenom ‘Srbijom protiv nasilja’. To vrijedi za nacionalnu razinu, ali i za Beograd, prenosi portal Nova.rs.

“Mogu obećati da nećemo iznevjeriti ljude koji su glasali za nas. Smatramo da ćemo rasti i da ćemo kroz određeno razdoblje postati dominantna politička snaga u Srbiji. Prije 40 dana nismo imali ništa, znači bez novca, bez infrastrukture. Mislim da ovo nitko nikada nije napravio u Srbiji.” – rekao je Nestorović….

Što se tiče Beograda, poručio je da će podržati svaki konstruktivan prijedlog u Skupštini grada.

“Bit će teško formirati vlast u Beogradu. Bit će vjerojatno ubrzo novih izbora.”

Kandidat njegove liste za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Jerković, naglasio je da su cijelu izbornu kampanju u Beogradu organizirali putem društvenih mreža.

Dr. Nestorović, pulmolog Sveučilišne dječje klinike Tiršova, liječnik poznat u regiji po kontroverznim stavovima o koronavirusu, na samom početku plandemije, potkraj veljače 2020., tvrdio je da je SARS-CoV-2 “najsmješniji virus u povijesti čovječanstva koji na Facebooku postoji”.

‘Proslavio‘ se umanjivanjem opasnosti od koronavirusa na samom početku pandemije (sjećamo se njegove čuvene preporuke Srpkinjama da “idu kupovati farmerke u Trst”, u vrijeme kada je u Italiji dnevno bilo po nekoliko stotina mrtvih osoba koje su bile pozitivne na koronavirus). Pritom je tvrdio da su žene posebno zaštićene zbog hormona estrogena. Da imaju blage simptome i praktički ne mogu umrijeti od virusa.

Mjesec dana nakon pressice Nestorovića, koji je tada bio ‘Vučićev liječnik od povjerenja‘ i član Kriznog stožera za suzbijanje koronavirusa, predsjednik Srbije uveo je policijski sat. Nestorović je tvrdio da je cjepivo protiv koronavirusa opasnije od samog virusa.


Tako ili slično opisuju sve REŽIMSKE DNOvine najpoznatijeg RATNIKA na ovim prostorima PROTIV SMRTONOSNE PODVALE COVID-19 i sve NUS POJAVE vezane uz ovu podvalu!!

Danas je taj RATNIK ušao i u parlament zemlje čija vrhuška svjesno truje i ubija vlastiti narod…

Napokon će ŽRTVE OVOG RATA imati svojega predstavnika i na državnoj razini. Pošto SVI MI imamo ZAJEDNIČKOG PREDATORA, podvig dr. Branimira Nestorovića je svojevrsni poticaj da i mi u Hrvatskoj s/rušimo bandu gdje je najjača… Na vrhu države! 

Ulazak Nestorovićeve liste u sam vrh politike je gruda snijega koja se sve brže kotrlja i svakim danom sve više počinje ličiti na lavinu. 

Također treba imati u vidu kako se na svim izborima kradu glasovi. U Srbiji, Hrvatskoj, BiH, poglavito u SAD-u… Izbori se doslovce kradu u korist MAFIJE, koja nakon ‘pobjede’ na izborima, kontrolira tokove života, te sve institucije zemlje.

Treba podsjetiti, kako glasove na izborima broji i verificira ZLOČINAČKA VRHUŠKA NA ČELU DRŽAVE koja je organizirala izbore. Koliko je stvarno osvojila lista dr. Branimira Nestorovića, saznat će se nakon sloma zločinačkog SRBIJANSKOG REŽIMA. Sigurno je kako je masa pokradenih i svekoliko oštećenih građana glasalo za ‘slamku spasa’ u liku i djelu dr. Branimira Nestorovića.

Već sada se s velikom vjerojatnošću može tvrditi kako je broj glasača, koji su glasali za TEMELJITE PROMJENE U REPUBLICI SRBIJI, najmanje trostruko veći od prikazanoga i priznatog a od strane Vučićeva lopovskog režima!

Nema sumnje kako opanjkavanje i nabacivanje na DOKTORA, i od strane ZG Jutarnjega lista, oslikava paniku koja je zahvatila najjaču kariku kako lokalnog tako i globalnog ZLOČINAČKO/GENOCIDNOG LANCA. 

ZG Jutarnji list odavno je medijski temelj mafije na čelu RH.

Davne 2002. godine, 2. svibnja, na mene i na članove moje obitelji HR pravosuđe i GLOBUS, kojeg izdaje i Jutarnji list, izvršio je medijsku likvidaciju. Pisao je kako sam od TRGOVAČKOG SUDA IZ ZAGREBA dobio tadašnjih 40 milijuna kuna, koje je moje poduzeće ‘Poduzetništvo Langer’ ukralo od poreza i samog poduzeća AGROcroatie, te kako sam uz pomoć suda očerupao Proračun za više desetaka milijuna kuna. Kako se upravo krijem u Njemačkoj i kako sam prijetio likvidacijom direktoru i gazdi AGROcroatie. Sve im je ispričao gazda AGROCROATIE, Drago Vrbanac, i njegov odvjetnik koji je nakon pljačke Proračuna dogurao do pozicije Zamjenika ministra MUP-a RH???

Jasno, “pobjednici pišu povijest” pa tako i kriminalci poput Mladena Bajića pišu i kaznene prijave protiv “neprijatelja”. U ovom slučaju montirao mi je kazneno djelo ‘teško’ od jedne do osam godina bezuvjetnog zatvora. Mišoliki Bajić ima iskustva u OVAKVIM MONTAŽAMA.

Kolika je moć MAFIJE pokazuju slučajevi montiranja kaznenih djela i potom likvidacije SRBA za vrijeme rata u Splitskoj luci Lora. Ili montaža ‘samoubojstva’ BLANKE TUĐEN MAZUT u zatvoru Bilice u Splitu koja je u mojem predmetu htjela razotkriti ZLOČINAČKI LANAC kojega pak čini tzv. politika, tzv. policija, tzv. HR pravosuđe, tzv. neovisni mediji poput ZG Jutarnjeg ili Večernjeg lista ili ZG GLOBUSA.

Srećom u vrijeme likvidacije poštene sutkinje Trgovačkog suda u Zagrebu nalazio sam se u Njemačkoj pod zaštitom srbijanskog režima, njihovog premijera, njihove diplomacije, njihovih medija i drugih čimbenika.

Da, tako se štiti zločinačka na čelu Srbije, Hrvatske, BiH, Njemačke, Izraela, SAD-a, Velike Britanije, EUropske unije…

Stoga ulazak u parlament liste dr. Branimira Nestorovića ima povijesni značaj.

Možemo li i MI HRVATI, DRŽAVLJANI REPUBLIKE HRVATSKE nešto naučiti na tom podvigu dr. Branimira Nestorovića? Imamo li i mi svoje NESTOROVIĆE spremne otvoreno i odlučno suprostaviti se DRŽAVNOJ MAFIJI koja i nas ubija kako bi se održala na pozicijama moći i vlasti u Republici Hrvatskoj?

Možemo li postići još bolji rezultat kojega će verificirati ZLOČINAC PLENKOVIĆ, KAO ŠTO JE TO BIO PRIMORAN UČINITI VUČIĆ U SRBIJI?!

Uvjeren sam da i mi u RH možemo i moramo učiniti što su naši susjedi Srbi učinili u ratu protiv ISTOG NEPRIJATELJA. I mi imamo svoje ljude, svoje RATNIKE, koji svojom pojavom, svojim djelovanjem i svojom odlučnošću mogu HRVATSKOJ REŽIMSKOJ MAFIJI ZADATI UDARAC OD KOJEGA ĆE SE PRESAVITI I LEĆI NA POD.

Imamo ljude od kojih zaziru kriminalci poput HR DNOvina, ili tzv. premijer Plenković.

Čitajući ove retke, ovaj sadržaj “koji nije po kriterijima ZAJEDNICE”, prozvani strepe.

Drću poput pruta u riječnom brzacu. Hvata ih panika poput štakora na nasukanom TITANIKU. Povijest se ponavlja jer ništa iz nje naučili nismo. Primarno, povijest pišu/krivotvore tzv. pobjednici. Stoga ovakve tekstove za sada ne možete pročitati niti u jednom REŽIMSKOM MEDIJU Srbije, Hrvatske…

Možete ih čitati i analizirati samo ovdje na stranicama neovisnih i pobjedničkih portala i antimafijaških novina.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

 

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. SVE U SVEMU CLANAK JE ZA”+4″,-ZASTO.? JER MI DOSADISE SAMO NEKE MLAKE KRITIKE NA RACUN DRZAVE. TRLA,TRLA TAMBURICE SVIRKAJU A PROMJENA ZA SAD NEMA NITI CE IH BITI. NAS NAROD IZLOZEN 5G MREZI POSTALI SU RETARDIRANI ZOMBI KOJI CE NASEM “UVOZNOM” MASONU IZGLEDA OPET DATI GLAS KO STO SU UKRALI I PRIJE A PONOVIT CE TO ISAD. pitanje: HOCE”L UHR BITI PRISUTNA NA SVIM MJESTIMA GLASOVANJA DA POTVRDE DA JE SVE OK.??