Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Je li Plenković dobio nalog za likvidaciju čitave Slavonije?

Piše: Srećko Sladoljev

Veterinari! Imunološki sustav svinja funkcionira jednako kao i u čovjeka! Preventivno danim Ivermectinom spasit ćete naše svinjogojske farme od eutanazije! Veterinari! Izborite se da na jednoj farmi predviđenoj za pomor, napravite eksperiment. Držite svinje na Ivermectinu i zatim među njih ubacite jednu zaraženu. Promatrajte što će se desiti. S rezultatima otiđite predsjedniku uprave firme Hrvatska d.o.o., trenutno izvjesnom Plenkoviću.

ŠEF: “Plenkoviću, u idućih mjesec dana MORAŠ LIKVIDIRATI i svinjogojstvo!

https://www.jutarnji.hr/…/eu-hrvatskoj-poslala…

Svinje se u Slavoniji, kako slijedi iz priloženih vijesti, NE likvidiraju zbog PLANkugodemije, nego zato jer je Poslodavac to tako naložio Upravi firme Hrvatska d.o.o.!

 

Veterinari! Imunološki sustav svinja funkcionira jednako kao i u čovjeka! Preventivno danim IVERMECTINOM SPASIT ćete naše svinjogojske farme od eutanazije!

Veterinari! Izborite se da na jednoj farmi predviđenoj za pomor, napravite eksperiment. Držite svinje na Ivermectinu i zatim među njih ubacite jednu zaraženu. Promatrajte što će se desiti. S rezultatima otiđite predsjedniku uprave firme Hrvatska d.o.o., trenutno izvjesnom Plenkoviću.

PS Skrećem pažnju na dokument iz 1943. iz kojeg se može iščitati da jedan drugi ŠEF nije tražio od našeg Poglavnika da likvidira svinje zbog afričke svinjokuge!

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. Globalisti Nivog svjetskog poretka ništa ne taje ! Sve se zna tko prati strane medije . Naŝem neukom narodu je nepojmljivo da smo u III svjetskom ratu ! Smiju se u nevjerici ! A sve je povezano . Rat u Ukrajini , umjetne terirističke migracije ilegalaca, ruŝenhe europskih suverenih drźava , zračenha 5G mrežom, chemtrails, Monsantovo uništenje oranica otrovima , umhetna Corona , smrtonosna cjepiva , medijska cenzura, korupcija do mjere urueenja drźava ,
  masonski Papa, itd itd.
  Naredbu iz Davosa o rueenju suvrenih drźava kod nas provodi Pkenković , udbaški mason skupa sa Boźinovićem , također masonom i slugom MI6 , špijunskom britanskom sluźbom.
  Cilj svjetskih bankara je Novo robovlasništvo oko 3.000 najbogatijih a svjrtsko roblje prepoloviti kroz nikad viđeni genocid radi kontrole tog robovlasništva.
  Koliki si poginuli u ratovima Ukrajine i Gaze, ubijeni cjepivom i samom coronom , umjetno stvorenim kataklizmama jamuflaźom klimatskih promjena ?
  Sve je na dlanu jasno !

 2. Ja sam taj dokument poslao u nekoliko saborskih klubova tražeći od njih da se u ime naroda oglase u Saboru. Još nikog nisam čuo…!