Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Je li se išta promijenilo? – Ista PARTIJA ista MAFIJA!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Što se od 2008. g. do danas 2023. g. promijenilo? Tzv. političari i dalje žive razvratno, kradu narod, lažu ga, također potpuno pijani sjedaju za volan, ali za razliku od Milana Bandića, današnja BAGRA s tzv. političke scene u pijanom stanju automobilom ubiju čovjeka. Sve ostalo isto je. Ista PARTIJA – ista MAFIJA oprostit će također i Mariu Banožiću, tzv. ministru tzv. OBRANE RH, i pijanstvo za volanom i ubojstvo za volanom.


“GLASNIK Hrvatskoga uljudbenog pokreta” 21. lipnja 2008.

“VOLIM HRVATSKU!” – To bi bilo najkraće reći ako ulazimo u psihološki profil vašeg gradonačelnika MILANA BANDIĆA. Sada kada je potpuno raskrinkan kao kriminalac, Milana to nipošto ne zbunjuje. On i nadalje želi mandat kriminalca, na poziciji koju ljubomorno drži, odraditi RADOM I POŠTENJEM do posljednje minute.

Međutim, toliko se izblamirao i kompromitirao KOMUNJARSKI BANDITSKI GANG, pa ga niti, inače mafijaška medijska scena, više ne može niti želi prikrivati. LAKO JE S TUĐIM kukurijekom PO PLOTU UDARATI, zar ne štovani “gradonačelniče” BANDIĆU?! Kumovati i vaditi iz tuđe kese?! Usput trpati i u vlastiti džep i džepove BANDITSKE BRATIJE! Nema više MILE-LALE “gradonačelniče”.

POLICIJA I SIGURNOSNE SLUŽBE NE PRAŠTAJU, zar ne?

Polako ali sigurno FAKTURE stižu na naplatu. Iako se ZAGREB godinama i zbog MILANA BANDIĆA nalazi u smrtonosnom zagrljaju organiziranog kriminala, “roviti” se MILAN ne da. UPORNO I JAVNO ZAMJENJUJE TEZE. “NEMA VIŠE LJUBAVI. PUKLA JE LJUBAV IZMEĐU GRADA I GUCIĆA. NEĆU MU DAROVATI 8,5 MILIJUNA KUNA. MEDIJI ME RAZAPINJU KAO KAKVOG KRIMINALCA (a ja pošten da pošteniji ne mogu biti – moja opaska!).

I još se pokušaj zamjene teze zemlje nije stišao, BANDIĆ-HOLDING SUSTIŽE OPTUŽBA ZA NOVE KRAĐE. ZAGREBAČKE CESTE SVAKE GODINE “NA CRNJAKA” EKSPLOATIRAJU PRIRODNA DOBRA U VISINI OKO PEDESETAK MILIJUNA KUNA. Možda traže HITLEROVO BLAGO OSTAVLJENO I ZAKOPANO “za bolja vremena”?

Ne samo ja, još je netko najozbiljnije “nagazio” organiziranu zagrebačku mafiju i njihovog GLAVNOG KUMA. BANDIĆ ZA SADA OSTAJE “NEVIN” – NEDODIRLJIV, a ostalim svojim “suradnicima” upućuje prijekore i “posljednju” opomenu. Eto, “posao” nisu odradili kako je bilo predviđeno i “grad” zbog toga trpi velike štete…

Ovako djeluje “najpopularniji” gradonačelnik kojega je hrvatska prijestolnica ikad imala. KIP VEĆESLAVA HOLJEVCA prije će prohodati, nego što “Zagrepčani” okrenu leđa svome KUMU MILANU. Tako valjda razmišlja svaki “nedodirljivi” tjerajući paniku od sebe, osjećajući kako se “bliži vrijeme”.

Doista im je preteško shvatiti REALNOST i prihvatiti činjenice kako ovakvom ORGIJANJU POLAKO ALI SIGURNO DOLAZI KRAJ. Samo se čeka pogodan trenutak, kada će i policija “pokupiti” sumnjivce s ulice koji zagađuju ionako pretežak zagrebački zrak.

Vjekoslav Škreblin


Što se od 2008.godine do danas 2023. godine promijenilo?

Tzv. političari i dalje žive razvratno, kradu narod, lažu ga, također potpuno pijani sjedaju za volan, ali za razliku od Milana Bandića današnja BAGRA s tzv. političke scene u pijanom stanju automobilom ubiju čovjeka. Sve ostalo isto je. Ista PARTIJA – ista MAFIJA oprostit će također i Mariu Banožiću, tzv. ministru tzv. OBRANE RH, i pijanstvo za volanom i ubojstvo za volanom.

Svaka sličnost sa SRBIJANSKOM POLITIČKOM SCENOM naprosto ne postoji. Tamo gdje završava jurisdikcija HRVATSKE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE, nastavlja orgijati njezina bratska  SRPSKA BANDA ZLOČINACA i obrnuto.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Ilustracija by Pexels

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar