Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Je li vrijeme da Hrvatska opet bude kraljevina?

Piše: Tonko Martinis

Dana 14. ožujka 2024. Hrvatski sabor proglasio je 2025. godinu “Godinom obilježavanja 1100-te obljetnice hrvatskoga kraljevstva”. Je li zrelo vrijeme da 2025. godine hrvatski narod, nacija s višetisućljetnom sjajnom poviješću, izađe na referendum i da odlučimo jesmo li za obnovu Kraljevine Hrvatske, moderne parlamentarne monarhije? Ali bojim se da bi Hrvati kakvi su izabrali Plenkovića ili Milanovića za kralja a onda smo naj…..

Generacija Hrvata rođenih u YU-jednopartijskoj diktaturi i tamnici straha i smrti izmasakrirana je lažnom poviješću, kao da hrvatska povijest počinje od 1945. s Titovom satrapijom.

Vrijeme je da se Hrvatska, i na taj način, konačno i zauvijek odmakne od mrtvih, štetnih i beskorisnih rasprava punih ciljanih sukoba u začaranom krugu podjela o jugoslavijama i Srbima, četnicima i partizanima, Ustašama i domobranima, fašistima i na koncu lažnim antifašistima koji su poslije Drugog svjetskog rata počinili masovne zločine i genocid nad Hrvatima.

Je li došlo vrijeme da mi Hrvati uspostavimo jednu modernu, jaku i gospodarski i svekoliko razvijenu hrvatsku monarhiju s biranim kraljem, obvezno i isključivo Hrvatom, a nikakovim tuđinom ni miješanim strancem, jer znamo kako smo kroz povijest loše prošli i pod Bečom koji je podlo i zločinački pogubio Zrinske; Peštom i njihovim teritorijalnim pretenzijama; Rimom s Musolinijem i nekoliko hrvatskih izdajnika koji su odgovorni za propast NDH; Beogradom i Jugoslavijom na čelu s Titom koji je odgovoran za genocid nad Hrvatima.

Ne ponovilo se!

Hoćemo li Kraljevinu Hrvatsku temeljenu na pravdi, pravednosti, milosti, ljubavi, dobroti i kršćanskim vrijednostima?

Želimo li takvu državu s jakom hrvatskom kraljevskom vojskom i policijom, s Hrvatima i Hrvaticama koji bi, uz obrazovanje, znanost i šport, bili jamac razvoja, mira i svekolikog prosperiteta Države i Naroda?

Želimo li hrvatsku patriotski nastrojenu diplomaciju s Hrvatima na čelu, nikakovim strancima, migrantima i drugim tuđinima?

Sve to uz odlučno NE djelovanju i paradiranju bilo kakvih stranih vojski na teritoriju Kraljevine Hrvatske, jer nam strane vojske nikada nisu donijele ništa dobro već okupaciju, teror i smrt. Nikad više toga.

Želimo li državu sa samo i jedino Bogom iznad nje. Samo je to jamstvo da naši redovi nose prosperitet i napredak

Valja prije referenduma, kroz javne debate, znanstvene i otvorene građanske tribine predočiti, jasno i razumno, s dokazima i argumentima, Hrvatima i Hrvaticama, i svim hrvatskim državljanima sve prednosti i dobrobiti takvog državnog uređenja – dobrobiti kvalitetnog rada, boljeg obrazovanja, benefite kroz slogu, zajedništvo i rad do boljeg standarda i života koji bi nam omogućila i donijela SUVERENA NEZAVISNA I SLOBODNA Kraljevina Hrvatska, za razliku od sadašnjeg žalosnog modela loše globalističke, tuđinu sluganske, vlasti pogubne po nas Hrvate.

Dakako, sve institucije, intelektualci, studenti, politika, mediji, mladi i stari, svi mi… pozvani smo da damo punu podršku projektu proslave 1.100 godišnjice Hrvatskog kraljevstva. Svi dobri prijedlozi su dobrodošli.

Hoćemo li svi zajedno podržati referendum ZA Kraljevinu Hrvatsku 2025. godine i zajedno okupljeni složno izgraditi jaku, suverenu i bogatu državu kao mjesto dobrog rada, života, standarda, mira, sreće i prosperiteta za sve hrvatske državljane?

Želimo li urediti pravedan sustav i što prije, u najvećoj mogućoj mjeri, vratiti mlade Hrvate i Hrvatice, i dijasporu u Domovinu?

Danas u Europi egzistira 13 monarhija i uglavnom su sve vrlo razvijene zemlje, gospodarski i ekonomski tri koplja iznad RH. Te monarhije su pravednije uređene, s izvrsnim tehnološkim napretkom i visokim standardom svojih građana, pa nema nikakovih razloga ni bojazni da ne bi i Kraljevina Hrvatska, uređena na tim temeljima, doživjela svekoliki prosperitet!

Jer mi Hrvati smo svugdje, širom EU i svijeta, uspješni u svom radu i poslovima, znanosti i športu, ali u regularnim demokratskim uvjetima s minimalnom korupcijom i nepotizmom.

Jedino se bojim da bi Hrvati, takvi kakvi jesu, izabrali Plenkovića ili Milanovića za kralja a onda smo naje….

Bog i Hrvati

U Zagrebu, 29. lipnja 2024.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Mislim da još nije sazrilo vrime.
    Većina Hrvata ne poznaje svoju povijest. Bar da smo bana sačuvali.
    Lipe su sve te želje,ali stvarnost je daleko drugačija.
    SaMo nas Gospodin može spasiti.