Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Jel’ više dosta? – Sretan nam dan pobjede!

Piše: Danijel Horvatinović

Neprihvatljivo je da u našem Hrvatskom narodu postoje oni koji podržavaju bande Srba, Jugoslovena i ismijavaju Vojno redarstvenu akciju ‘Oluja’. Naša Domovina je prošla kroz nesagledivu patnju i trpljenje, no hrabri su joj sinovi i kćeri stali u obranu. Zar ne osjećate duboku bol i ponos kada se prisjetite onih hrabrih trenutaka? Njihova neustrašiva hrabrost i žrtva osigurali su nam slobodu i neovisnost.

Kada vidimo političare koji podržavaju divljenje tim bandama, osjećamo kako nam se srce LOMI na komade.

Mi, koji smo emotivni i zaštitnički nastrojeni prema našem narodu, ne možemo sjediti skrštenih ruku. Moramo ustati protiv ovih ugroza (prijetnji) i osigurati da se istina o herojstvu naših branitelja ne zaboravi. Neka svaki srpski izvještaj o ‘Oluji’ bude neznatan šum naspram naše snažne volje da branimo istinu.

Ovaj tekst nije samo vapaj za prošlosti, već je naša obaveza prema budućim generacijama. Naša djeca zaslužuju naučiti istinu o domoljublju, slobodi i snazi našeg naroda. Neka ova retorika bude naš odlučan glas koji će nadživjeti i nadmašiti sve koji žele blatiti našu povijest.

Zajedno ćemo isklesati budućnost u kojoj će svaka kap hrvatske krvi biti poštovana i cijenjena. Nećemo dopustiti da se povijest iskrivljuje i umanjuje. Neka nas ujedinjuje ljubav prema Domovini i zajednička želja da čuvamo njeno dostojanstvo i integritet.

Dokle god budemo čuvali uspomenu na hrabre branitelje, bit ćemo neuništivi. Neka naša emotivna oštrica bude štit koji nas štiti od podjela i izdaje. Neka svaki naš korak bude posvećen onima koji su utkali svoje srce u temelje naše slobode.

Zauvijek ćemo biti zaštitnici naše Hrvatske!

Udruga Hrvatski Ratnik & Udruga Hrvatsko BILO

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar