Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

“Komunistima mogu oprostiti, ali HDZ-ovcu nikako!” by Pravaški glas

Posted by Hrvatski Ratnik

Vidimo svi što nam se radi, vidimo da ne valja, vidimo da provode sve zahtjeve euRopske komisije koji idu dugoročno na štetu opstanka nas ovdje. Da mi je netko rekao da u cjelokupnom vazalnom cirkusu SAO Hrvatske može doći do izjave da je oporba odgovorna za kriminal člana ministarstva istog trena bih mu dao jednu kratku… – Danas donosimo dvije objave Pravaškog glasa u kojima precizno opisuju političku situaciju u Hrvatskoj.

Spašavanje Ostataka ostataka Hrvatske državnosti

Jedna od političkih obaveza stranaka koje imaju hrabrosti i obraza se kititi pridjevima domoljublja, suverenosti, nacionalizma ili pak pukog pozivanja na pravdu te vladavinu prava je okrupnjavanje i ujedinjenje s ciljem spašavanja današnjih Ostataka ostataka hrvatske državnosti. I Most i Domovinski pokret i Suverenisti i Vidovićka i Kolakušić (ako je živ, slabo ga ima u javnosti) se trebaju okupiti pod jednim ciljem: rješavanje pitanja HDZ-a.

Vidimo svi što nam se radi, vidimo da ne valja, vidimo da provode sve zahtjeve euRopske komisije koji idu dugoročno na štetu opstanka nas ovdje.

Čak i neke nezamislive prohtjeve, poput europskog zahtjeva ukidanja tradicijskog uzgoja, oni provode, maloumne rodne ideologije nam guraju na stražnja vrata izigravajući tzv “konzervativnu” branu od kultur i gender marxista na način da prvo puste radikale da napune narodu glavu krajnostima pa oni spasonosno ulete s blagom inačicom istog zla.

Pa su tako pod okriljem zaštite žena, što je plemenit cilj, progurali konvencije koje nisu imale nikakav utjecaj na samu sigurnost žena, ali su legalizirale neke genderističke gluposti.

Sjetim se i krajnje glupog i ekonomski suicidalnog ponašanja za vrijeme covid krize gdje su potratili naše milijarde istovremeno s nanošenjem nenadoknadive štete za razvoj djece koja su stavljena u kućni pritvor, još gori od onog koji su ljudi imali za vrijeme kuge pred par stotina godina. Razvoj mladosti koji je osakaćen.

A gledajući borbu sa svinjskom kugom zanima me koliko bi rado radili i likvidacije zdravog stanovništva samo zato što je došlo u dodir s bolesnim? Jer isti je to bolesni um osmislio kao epidemiološku mjeru.

Ovaj kleptokratski karcinom se lustrirati mora, a na vama koji idete za Sabor je dužnost da ih barem maknete s vlasti, ako već hrabrosti nemate za korak dalje.

U protivnom, za godinu il koju više, u vrtiću do vas će i vaše dijete imati “Switch Day”, ako ne znate što je to malo potražite, a ako mislite da neće kod nas grdno se varate.

Drugovi i drugarice iz kleptokratske Partije

Psihodelične umne akrobacije kleptokrata nadilaze i najluđe maštarije spin-majstora tvrdolinijških machiavellista. Da mi je netko rekao da u cjelokupnom vazalnom cirkusu SAO Hrvatske može doći do izjave da je oporba odgovorna za kriminal člana ministarstva istog trena bih mu dao šećera pod jezik, jednu kratku te brzi poziv hitnoj da ga vode na bolničko liječenje, kakvo točno liječenje, naravno, to neka oni odluče.

S neke razumne strane očekivati od člana HDZ-a, ili zaposlenika HDZ-a, da će krasti na način koji mu je najunosniji je dakako u potpunosti očekivano, no da će se vlast, ako se može tako nazvati, vaditi na to da je on (kog je zaposlila HDZ marioneta, koju je na tu funkciju postavio drug velemožni Plenković s istančanim osjetilima kojem ništa ne promakne i koji navijeke zna koja je tema) samo puka beštija pod upravom oporbe? Te iste oporbe koja je u svakom drugom govoru nesposobna i bezidejna?

Pa gospodo kmetovi s Markova trga, oporba koja je nesposobna nije sposobna odraditi takvu akciju koju im prišivate, a ukoliko pak jesu, e pa gospodo kmetovi, onda nisu samo sposobni, već i daleko sposobniji od vas.

Jer nedvojbeno je u ovom trenutku da je bilo trgovine utjecajem, uspješne ili ne to neka odrade HDZ-ove institucije u svojoj revijalnoj predstavi pravde za narod. Trgovine utjecajem koja ide na ruku državnim tvrtkama kojima upravlja HDZ, čije je ljude stavio HDZ i koje je njegovao te odgojio HDZ. Izjava, dakle, da je ovo korupcijska afera MOST-a, koji je u oporbi, ima logičko uporište u stvarnosti k’o krajiško junaštvo ’95-e.

Jer haj’mo malo raščlaniti njihov narativ, ali što jednostavnije: Ukoliko HDZ govori istinu, što samo po sebi je rijetko kad točno, to pak znači da je hrpa nesposobnih oporbenjaka, pored cjelokupne kleptohobotnice, pored cjelokupnog državnog represivnog aparata, pored SOA-e, USKOK-a, svih lijevih medija (jer svi lijevi mediji bi razapeli MOST da ima prste u aferi čim saznaju) je uspjela stvoriti žetončić od HDZ-ovca koristeći njihova pravila igre, a još na sve to je uspjela zavesti medijske kuće, koje su zapravo kupovane državnim novcem da rade propagandu o livadama cvijeća u cvatu te mednim rijekama kako teku ovom učmalom državom otkad je sveti Andrej na vlasti.

Drugovi i drugarice iz kleptokratske Partije, izađite javno i recite radije da ste vi ovo htjeli pokrasti, jer ispast ćete samo kriminalci, što nije novo, ali barem nećete ispasti naivni nesposobnjakovići koje je MOST preveo žedne preko vode, pardon, rijeke meda i mlijeka.

Iz ove cijele priče ostaje samo još jedan čavao za lijes ove republike, a sva i svaka nada preostaje u provedbi lustracije cjelokupne HDZ-ove mašinerije.

Jer dokazaše oni svaki puta: odreži glavu hidri i nove će na njenom mjestu nastati. Svaka afera koja dođe, svaki ministar, premijer, oficir najnižeg partijskog čina… samo i isključivo kad bude maknut bude zamijenjen nekom ljepšom, rječitijom inačicom iste bolesti, istog kancerogenog tkiva koje parazitski izjeda hrvatsko društvo.

I zaista, Paradžikove rieči odzvanjaju i dan danas, još jače svakim danom: “Komunistima mogu oprostiti, ali HDZ-ovcu nikako!”

Jer zločini komunista, od Križnog puta, Golog Otoka do raseljavanja našeg naroda, nisu uspjeli zatrti naš duh, našu volju za samoodređenjem, za borbom, nisu zatrli ni volju budućih majki i očeva za djecom, za obitelji, ali njihov najveći zločin je njihov okot, njihovi poslušnici, priležnici i nasljednici koji slavodobitno zamijeniše krvožednu petokraku našim Hrvatskim grbom. E ti mangupi, ti lopovi su uspjeli u 30 godina napraviti sve što njihovi prethodnici mukom ne uspješe.

Njih, njih treba lustrirati, jer njihovi mentori i stvaraoci su većinom davno put vječna ognja, njih je već lustrirao Netko drugi.

Jedan cilj!
Jedna svrha!
Hrvatska!

Izvor: Pravaški glas / telegram

Photo by Antonio Batinić

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar