Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Laži i obmane o komunističkom antifašizmu!

Piše: Lili Benčik

Danas na području RH postoje brojni trgovi, parkovi i ulice kojima se veliča totalitarni komunistički režim i lik J. B. Tita. I konačno su partizani uspjeli postati hrvatski branitelji. S koliko godina? I kojom životnom dobi? “Tito i partizani oslobodili su Hrvatsku, a Domovinski rat je to samo potvrdio.” Znači naši preci su se borili za uspostavu suvremene, demokratske države koja je obranjena u Domovinskom ratu!? Tko je tu lud, a tko zbunjen?

Povijest se ponavlja!

Naši unuci u Hrvatskoj uče lažiranu povijest kao što su i nas u Jugoslaviji učili.

Danas na području Republike Hrvatske postoje brojni trgovi, parkovi i ulice kojima se veliča totalitarni komunistički režim i lik Josipa Broza Tita.

Promjena imena trga u Zagrebu iz ‘Trg maršala Tita’ u ‘Trg Republike Hrvatske’ 1. rujna 2017. bila je popraćena prosvjedima i veličanjem Tita argumentima da je bio veliki državnik svoga doba i antifašist.

Micanje biste Josipa Broza Tita iz ureda Predsjednice Republike Hrvatske, u ožujku 2015., izazvalo je burne reakcije i bilo popraćeno brojnim negativnim komentarima s objašnjenjem da je Josip Broz Tito bio jedan od najznačajnijih državnika svijeta u drugoj polovici 20. stoljeća, te da ga mnogi širom svijeta i danas visoko cijene.

Navedeno ukazuje na nisku svijest o posljedicama i značajkama komunističkog režima u Republici Hrvatskoj, te za usporedbu ukazujem na odluku Ustavnog suda Republike Slovenije, broj U-I-109/10 od 3. listopada 2011., u kojoj je istaknuto da ime ‘Tito’ ne simbolizira oslobođenje područja današnje države Slovenije od fašističke okupacije u Drugom svjetskom ratu već poslijeratni totalitaristički komunistički režim koji je obilježen brojnim i grubim kršenjem ljudskih prava i temeljnih sloboda, masovnim egzekucijama i terorom.

Činjenica da je Josip Broz Tito bio vođa bivše države znači da upravo njegovo ime u najvećoj mjeri simbolizira taj zločinački totalitarni režim pa se svaka podrška njemu kao povijesnoj ličnosti, ili njegovoj osobi, smatra kao potpora cijelom povijesnom razdoblju njegove vladavine i toj vladavini kao takvoj.

Što sve financira država Hrvatska:
  • Od Tita grade turistički brend

U Hrvatskom zagorju, općina Kumrovec gradi od Tita turistički brend.

U Istri su od Brijuna, gdje je bila Titova rezidencija, napravili turistički brend.

Novac zarađen od tog brenda je krvav novac, ostvaren je na žrtvama, do sada dokumentiranih, 260.000 ubijenih ljudi. Taj novac zarađen je na žrtvi Bleiburga, Macelja, Jazovke, Kevine jame, Golubinčine, Cerovice i niza od 600 dokumentiranih i obilježenih jama i rudnika.

Ne obaziru se kreatori tog brenda ni na kakve Deklaracije i Rezolucije o osudi zločina komunizma. Partizanski zločinci u Jugoslaviji su nagrađivani za počinjene zločine dobro plaćenim radnim mjestima, stanovima, vilama i raznim drugim beneficijama. Živjeli su dobro na otimačini, nacionalizaciji i eksproprijaciji tuđe imovine. 

Nitko nikada nije odgovarao za te zločine, a kamoli bio osuđen. I upravo zato, nakon propasti Jugoslavije, opet u krvi hrvatskog naroda koji se oslobodio agresije JNA i jugo-srpskih četnika, i dalje hoće dobro živjeti i kapitalizirati zločin kroz turistički brend! Morbidno i jezivo! Bez imalo ljudskosti, bez imalo morala! Gdje je nestao ČOVJEK?

  • Što sve financira Vlada RH, putem Ministarstva hrvatskih branitelja

Portal https://sabh.hr/ otvorio je ‘Internet Muzej antifašističke baštine’ u cijelosti financiran od Ministarstva hrvatskih branitelja, odnosno iz Proračuna RH.

Ne zaboravite da svi mi punimo Proračun! Radi se o 650 tisuća kuna!

I konačno su uspjeli partizani postati hrvatski branitelji. S koliko godina? I kojom životnom dobi? Eto, hrvatski branitelji niste vi donijeli slobodu, nego partizani. “Tito i partizani oslobodili su Hrvatsku, a Domovinski rat je to samo potvrdio.”

Piše da će muzej doprinijeti sjećanju na slavnu antifašističku prošlost Republike Hrvatske, ali i na tešku borbu kojom su naši preci izborili suverenitet i uspostavu suvremene, demokratske države, čija je suverenost devedesetih godina obranjena u Domovinskom ratu.

Znači naši preci borili su se za uspostavu suvremene, demokratske države, čija je suverenost obranjena u Domovinskom ratu!?

Tko je tu lud, a tko zbunjen?

Da su taj muzej  napravili o svom trošku, svojim novcem… neka rade, ali našim novcem? I to smanjujući prava HRVATSKIH branitelja da bi se financirala LAŽ, to je neoprostivo!

Cijeli članak možete pročitati na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar