Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Masakr u Ahmićima su organizirali psi rata – odgovor Mirnesu Ajanoviću

Piše: Vjekoslav Škreblin

Zašto NITKO nije objavio ili prokomentirao činjenicu kako je Haški tribunal ovih dana raskrinkan i da je dokazano kako se radi o KORUMPIRANOM SUDU?! Zašto NITKO nije objavio kako je taj sud bez ikakva dokaza, već samo na “MAJKE MI” argumentima, Daria Kordića osudio na dugogodišnju kaznu zatvora, iako su kao počinitelji masakra u AHMIĆIMA utvrđeni ENGLEZI i pripadnici Armije BiH?! Nisu ZLOTVORI shvatili puninu značenja riječi ISTINA JE VODA DUBOKA!

I u toj istini guše se sada!

Niste svjesni kako ZLOČINAČKI REŽIMI SRBIJE, BiH i HRVATSKE, koji vam i danas bacaju masnu kost zvanu sijanje mržnje među Srbe, Hrvate i Muslimane, sada zadovoljno trljaju ruke poradi permanentnog i uspješnog sijanja međusobne mržnje.

Stoga su, na primjer, BRITANSKE SLUŽBE, koje su se otele kontroli, organizirale i s Armijom BiH “odradile” klanje u AHMIĆIMA, a zlodjelo podvalili Dariju Kordiću, RH i svim Hrvatima.

Istina je! Poslužilo je to REŽISERIMA I PSIMA RATA kao alat razbijanja prijateljstva između Hrvata i Muslimana koje je bilo u usponu, a od tada prestaje prijateljstvo i suradnja između Hrvatske i BiH.

Također, vođeni istim motivima, ZLOTVORI su srpskom generalskom smeću RATKU MLADIĆU, uz odobrenje i kontrolu ZAPADA, dopustili pobiti Muslimane u Srebrenici!!

Sijanje međusobne mržnje ne traje od jučer, traje desetljećima! Zato se šuti i desetljećima prikriva kako je SRPSKI REŽIM prvi Hitlera obavijestio kako je u Srbiji riješeno “ŽIDOVSKO PITANJE” koje je svo vrijeme mučilo Treći Rajh!

Jasno, kao i kod AHMIĆA, zločine i genocid nad Židovima, ali i Srbima i Romima, pripisuje se Hrvatima kroz Jasenovac.

Eto, ovih dana neki režimski KRELAC i provokator zvan Mirnes AJANOVIĆ tužio je BiH sudu Darija Kordića jer je ovaj nevini čovjek rekao otprilike, kako bi se isto ponašao da se opet PONOVE AHMIĆI.

I ja bi se na njegovom mjestu isto ponašao jer u tome zločinu sudjelovao ne bih, kao što niti Dario Kordiće nema ama baš nikakve veze s masakrom u AHMIĆIMA. Volio bi da sud BiH prihvati AJANOVIĆEVO klevetanje HRVATA pa bi se na sudu pokazalo kako Dario Kordić zaista nema nikakve veze s tim zločinom.

No, BiH sud zasigurno neće postupiti po AJANOVIĆEVU govoru iz mržnje prema Kordiću, Hrvatskoj i Hrvatima jer je ovih dana saznao kako je HAŠKI TRIBUNAL KORUMPIRANIJI i od Hrvatskog, Srpskog ili BiH pravosuđa.

Zašto NITKO nije primjetio kako je HAŠKI TRIBUNAL ovih dana javno raskrinkan kao KORUMPIRAN?! ZAŠTO? Pitam sve i svakoga?!

Da je tu informaciju imao narodni “tribun” a beskrupulozni LAŽOV Ajanović, nikada ne bi podigao tužbu protiv Darija Kordića, navodeći da njegovo ponašanje kazuje kako on to čini IZ MRŽNJE PREMA MUSLIMANIMA! No još “hajvan”

Ajanović nešto stigne učiniti. Povući / polizati tužbu koja je temeljena na lažima i inspirirana MRŽNJOM. Da, da, g. Ajanoviću, to je sud koji je po naredbi ORGANIZATORA RATA NA OVIM PROSTORIMA osudio i nevinog Kordića, sud koji je i Srbe i Muslimane, u namještenim procesima, također sudio i osudio (uglavnom Srebe)?!

To likovi i SMRADOVI poput raznih AJANOVIĆA prešućuju. To je zato jer im je u interesu kroz govore IZ MRŽNJE i sijanje MRŽNJE svojim govorancijama iz mržnje, dovesti do situacije kako bi se MI međusobno UVIJEK klali i nabacivali jedni na druge, a oni, raznorazni AJANOVIĆI i ELITNO društvo, UVIJEK bi ostali na pozicijama vlasti, grabeža i moći.

Ajmo malo pogledati u LICE i u NALIČJE počinjenih zločina, i shvatit će mnogi kako su svi zločini, sve tužbe za počinjena zvjerstava i sve presude balansirane baš zbog ovakvih i budućih međusobnih prepucavanja, kao primjetice u ovom slučaju ovdje na FB-u!

MASAKR U AHMIĆIMA počinjen je kako bi ODGOVORNI za rat vratili balans međusobne krivnje, mržnje i netrepeljivosti koji je izmakao kontroli.

Nakon BRITANSKO / BiH počinjenog masakra u AHMIĆIMA, na scenu je vraćena stara i učinkovita matrica sijanja međusobne mržnje svakoga prema svakome i svih prema svima!!

Vjekoslav Škreblin, Zagreb

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Pa dok god će Englezi imati moć manipulacije svijetom, do tada će i koristiti Srbe kao svoj “alat” protiv Hrvata!!

  2. Ima tu još jako puno toga, ali jako vješto se prikriva. Stara narodna kaže: zavadi pa vladaj. Englezi ne mogu smisliti Hrvate, a Srbi im služe kao sredstvo. DOKLE?