Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Milanović Vs Turudić iliti samo je istina bitna!

Piše: Miro Perković

Putem društvenih mreža dijeli se jedna poruka o razlogu ovakvo čudnovatog Milanovićeva poteza oko uključivanja u izbore za Sabor RH u kojoj se spominju on, njegov pokojni brat Krešo, Dinko Cvitan i Turudić. Razmišljao sam o tome hoću li ju objaviti, budući da ne znam je li istinita ili je spam koji HDZ-ovci dijele kako bi ocrnili Milanovića, ali sam se ipak odlučio da ju prenesem i dam svoje viđenje, složio se netko sa mnom ili ne…

Ovo je ta poruka i jako bih želio u komentarima čuti vaše mišljenje o izrečenom.


Pouzdana info!

Pozornost!

Dinko Cvitan je zataškao  apsolutnu umiješanost Zorana Milanovića u kriminalne poslove njegovog pok. brata Kreše!

Cvitan se USPANIČIO da će Turudić, koji nije iz njihovog zatvorenog kruga u DORH-u, to otkriti i naravno, procesuirati i Cvitana, uz samog Milanovića!

Stoga Cvitan stišće i pritišće Milanovića, prijeti da će svu krivicu prenijeti na Milanovića i njegove zapovijedi da bi sebi olakšao poziciju.

Zato Milanović i Grbin kao prvu poruku “javnosti”, a zapravo Dinku Cvitanu, daju OBEĆANJE da će ODMAH “po preuzimanju vlasti” SMIJENITI Turudića i tako spriječiti razotkrivanje Cvitana kao i Milanovićevog kriminala!

Stoga je nužno, ODMAH, a najkasnije u ponedjeljak, uputiti SLUŽBENI ZAHTJEV DORH-u da se očituje o tome tko je, kada, i zašto donio Odluku o neprocesuiranju slučaja “Krešimir i Zoran Milanović”!


Sjećam se, bijaše to prije nekoliko godina kad se pisalo o kriminalnim aktivnostima Kreše, brata Zorana Milanovića, i o upletenosti samog Milanovića u taj kriminal, ali nekako jako brzo je prestalo biti tema i pometeno je pod tepih.

E sad, je li istina da je Dinko Cvitan, tadašnji državni odvjetnik, zataškao umiješanost Zorana Milanovića u kriminalne poslove njegova brata Kreše, ili afere nije niti bilo?

Nemam pojma!

Međutim, ovaj neočekivan potez Zorana Milanovića mi je ubacio crv sumnje budući je izjavio da se kandidira kako bi pomogao ljevici i da bi maknuo Turudića s mjesta Glavnog državnog odvjetnika.

To što želi pomoći ljevici je njegovo pravo, ali i poruka onima na desnici, osobito Hrvatima u BiH, koji u njemu vide nekog tko se obratio s krivog puta, te postao nekakav desničar, i koji zaboravljaju da im je, u dogovoru s jadrankom Kosor, umanjio glasačka prava, koji zaboravljaju što je rekao za ploču poginulim hosovcima u Jasenovcu i kako je reagirao na obljetnici Bljeska kad je vidio Maretića i Marasa u majicama s HOS-ovim oznakama, da vuk dlaku mijenja ali ćud ne.

Ali, kako bilo, ipak mu jednu stvar moram priznati, njegov odnos i podršku Hrvatima u BiH kojom je natjerao i samog Plenkovića da reagira na nezavidan politički položaj našeg naroda u nama susjednoj državi.

Kako bilo, ne mislim da je pomoć razbucanoj ljevici (Muuuu koaliciji) glavni razlog njegove kandidature jer je i sam prije dva mjeseca kategorički odbio tu mogućnost, a predsjednički posao je i tako idealan za njega jer nema velike odgovornosti a može laprdati koliko hoće, bez posljedica. Kao Predsjednik vlade se i tako nije proslavio, čak kažu da je bio najgori od svih prije njega.

Ali kako je Turudić izabran za šefa DORH-a, izgleda da su se stvari promijenile???

Ja vjerujem da će ovim potezom SDP-u skočiti rejting, ako ništa drugo vratit će mu se oni SDP-ovci koji su zadnje dvoje izbore glasovali za Plenkovićev HDZ (ima takvih podosta i u mojoj Dubravi), a i dio onih koji su, nezadovoljni Grbinom na čelu SDP-a, prešli možemovcima ili u neke druge lijeve opcije.

Ovaj njegov napad na Turudića, kojeg etiketira kao najvećeg kriminalca u državi, i čije postavljenje mora spriječiti pod svaku cijenu… E to mi smrdi do neba.

Ono propinjanje ljevice na zadnje noge, koje je očito bilo orkestrirano s Pantovčaka, te medijski linč na Turudića, podsjetilo me na način kako su smijenili mog prijatelja Miju Crnoju s mjesta Ministra hrvatskih branitelja, a slično je kasnije prošao i Ministar zdravstva Kujundžić. Danas svi znamo da je Mijo Crnoja bio čist k’o suza, a smijenjen je zbog obećane liste hrvatskih izdajnika, dok je Kujundžićev grijeh bio što nije vjerovao u Korona prijevaru.

Dakle, Milanović na sve moguće načine pokušava spriječiti imenovanje Turudića Glavnim državnim odvjetnikom, kad mu to nije uspjelo povlači jedinstven potez u povjesti ‘demokracije’, kandidira se za mjesto Predsjednika vlade, iako je aktualni Predsjednik države, a kako sam kaže, da bi spriječio da kriminalac Turudić postane Glavni državni odvjetnik???

Zar je Turudić toliko bitan?

Ili pak strah od Turudića ima presudnu ulogu?

Pretpostavio sam da su njegovi razlozi osobne prirode, mislio sam da želi zaštititi udbašku hobotnicu unutar državnog odvjetništva i drugih državnih institucija. Sama priča o ‘lipoj’ i ‘di si radosti’ je čisti spin, poput garaže Mije Crnoje ili obiteljska kuće Milana Kujundžića.

Ako ćemo gledati kriminalne aktivnosti sudaca i državnih odvjetnika, zar postoji veći kriminalac od Mladena Bajića, to najbolje zna naš Vjekoslav Škreblin, ali nitko nije prosvjedovao protiv njegova ili Cvitanova imenovanja za Glavnog državnog odvjetnika. Jel’da?

Između ostalog, Turudić je i jedan od nas, dragovoljac Domovinskog rata, po svjedočenju njegovih suboraca čak i hrabar, i nema udbaško zaleđe za razliku od Bajića, Cvitana, Jelinića i ostatka DORH-a. Ispada da mu je u biti najveći grijeh to što ga Plenković postavlja, ali kojim drugim putem bi inače došao na tu poziciju?

Tako da me sve to navodi na zaključak da bi ovaj tekst mogao biti istinit. I zato sam ga objavio.

Samo je istina bitna, a Milanović i Plenković neka se očituju oko ovoga i otklone sumnje je li spin ili je zbilja istina.

Udruga Hrvatski Ratnik

8 komentara
Ostavite vaš komentar

8 komentara
 1. Samo ću dodati da je Europska Unija 2015 pitala premjera Milanovića gdje je nestalo 17 milijardi iz državne imovine čiji ravnatelj je u tom trenutku zb risao u Rusiju a njega je postavio na mjesto ravnatelja kompa Milanovcić!!!!!!

  1. Očito ima razloga za strah od Turudića. Baš je Milanović neki borac za pravdu??? Ne smetaju mu udbaši.

 2. Istina je da se grcevito bore te dvije lijeve frakcije za mandate i smjenjuju prvenstveno iz razloga da se ne bi izaslo na cistac sa svim pljackama i malverzacijama jer ovaj naivan narod bi mogao izvrsiti linc , samo kada bi se objavilo koliko su zamaglili milijardi. Svi oni koji su i pomislili da se Milanovic obratio su stotinama milja daleko od realnosti i guse se u vlastitoj naivnosti. Zalosno je kako se jednostavno manipulira sa masama. Ovaj narod ne zasluzuje bolje jer se nitko ne zeli odreci komformizma. Drustvene mreze pune boraca,ulice prazne. Vratimo de unazad i pogledajmo ‘koga smo biirali’ za predsjednike ,Mesić cak 2 puta,Josipovic umalo 2 puta,Milanovic da ne nabrajam dalje a ova dva dezertera sada nam upravljaju drzavom. Tko normalan nakon svih strahota bivseg rezima a posebno rata moze birati ovakve nakaze. Samo glup narod. Dio odgovornosti snosi i intelektualna krema koja je podbacila po onoj iz bivse drzave “nece Hrvat u vojnike i miliciju”. Osobno mislim da sada u ovom trenutku se treba ujedinit i razjebat ove crvene kmere do temelja a onda pocistit i ostalu stoku sa desnice.

  1. Pročitavši vas osvrt nema svrhe da pišem svoj jer bi bio identičan vašem. Mogu vam samo odati poštivanje na istini i nadodati hvala s nadom da će ga dosta naroda pročitati prisiliti sebe na razmisljanje

 3. Jako puno toga ima na našoj političkoj sceni negativnog. Ko je čišći a tko prljaviji, samo oni to znaju. Međutim, zašto se to sve izvlači pred izbore, a ne kad je za to vrijeme, e to je jako dobro pitanje? Zašto u našoj zemlji postoji toliki broj stranaka, kome to odgovara, zašto se “VELIKI” pljčkaši ne procesuiraju na vrijeme, zašto sudski procesi traju toliko dugo, čak idu u zastare, zašto, zašto zašto???? 1991 godine imali smo samo 3 izbora uzeti pušku, odnosno kupiti ju, te se boriti protiv agresora, ili priključiti se agresoru, ili podviti rep i pobjeći van RH. Srećom prvo je prevagnulo kod većine Hrvata. Danas, kad je Hrvatska opljačkana od strane HDZ -a, normalno je da se pojavljuje osoba u liku Predsjednika Milanovića, koji je, što se tiče pljačke, čist, a i jedini je danas koji može oko sebe okupiti, bar još malo, onog poštenja koje je u politici ostalo. Zato čestitke Predsjedniku Milanoviću na HRABROM ISKORAKU….

  1. Koliko je cist to ce se vidjet ako Bog da pa se jednog dana nesto promijeni. Tada cete shvatiti u kakvoj zabludi zivite i s kime imate posla. Ta nakaza je slala policiju na HRVI i to u Markovu crkvu.
   .

  2. Poštovani gospodine, vas komentar je na razini pubertetlije. Prenaivan je. Kao ne-hadezeovka, a iz nekog razloga držim se upućenogm, u ekonomska i politička propucavanja Hrvatske, od njenog ‘osamostaljenja i nadalje, da je ovu zemlju jako pljackala i Kukuriku koalicija (HNS, LIBERALI NASI,SDP, upravo u vrijeme premjerovanja sadašnjeg predsjednika i pojedibci vezani uz te osobe na visokim funkcijama. Zanimljivo je da Milanovic kao premjer ništa nije poduzimao da sanjcionira sankcionira privatizacijske pljačke kao što je zanimljivo da se HDZ nije suprotstavljao pljački Kukrikovaca. Otuda vaše zalaganju za preuzimanje najnovije inicijative predsjednika da pokrene ‘Rijeke pravde je veliki promasaj koji bi se mogao pretvoriti u Rijeke krvi. To bi se moglo dogoditi kada se Ustav silu je na način na koji to čini Zoka. Ne nasjedajte na huškanje podvale.