Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Milanovićeva kandidatura – Ništa nije sigurno kao što ‘stručnjaci’ misle!

Posted by Hrvatski Ratnik

Ovo je još jedan dokaz glupavosti SDP-a, Možemo i te ekipe s ljevice. Milanović je u predsjedničkom mandatu više od desnice i HDZ-a izmasakrirao one koje sad predvodi za izbore. I uz takvog Milanovića, kojega su smatrali u nekim trenucima većim desničarom od Karamarka, oni sad vjeruju da je čovjek došao spasiti ljevicu od novog potopa. Izglednije je da će ovakav Milanović prije Vladu sastaviti s Mostom i Domovinskim pokretom…

– Piše Eduard Petranović na svojem Facebook profilu. Cijeli tekst donosimo u nastavku…

Milanovićeva kandidatura

Evo jedan komentar iskusnog stručnjaka, a zatim jedan debulšiterski narodski zaključak. Ništa nije sigurno kao što to ‘stručnjaci’ misle, a pretežno ćete u narednim danima čitati kako je Milanović novi premijer predvodeći SDP-ovu i možemovsku vladu.

Potpuno krivo. Iako je Milanović jedina osoba u političkoj areni koja Plenkoviću šteti i koji jedini ima u isto vrijeme dovoljan IQ, komunikacijske vještine i adekvatnu političku funkciju da ga ugrozi, ljevici je ovo dvosjekli mač.

U HDZ-u sad kreće mobilizacija i kampanja kakvu nisu imali otkad je Plenkovića i napravit će se sve što se može (a tko nije spoznao što HDZ može, nije spoznao ništa) da opstanu.

Dalje, ovo je još jedan dokaz besmislenosti, bespomoćnosti i glupavosti SDP-a, Možemo i te ekipe s ljevice. Milanović je u predsjedničkom mandatu više od desnice i HDZ-a izmasakrirao one koje sad navodno predvodi za izbore. Te, koji su sada pognuli glave kad je Milanović rekao ajmo, čovjek je prokazivao i ismijavao kao nitko. I uz takvog Milanovića, kojega su smatrali u nekim trenucima većim desničarom od Karamarka, oni sad vjeruju da je čovjek došao spasiti ljevicu od novog potopa. Ok, možda.

Ali, izglednije je da će ovakav Milanović prije vladu sastaviti s ljevici odbojnim Mostom i Domovinskim pokretom, koji gotive Milanovića, nego s Možemo, frontom i ekipom koja njegovim ulaskom u ring postaje potpuno nebitna – to su takozvani liberalni centar i strančice koje jedva skupe ljude za listu.

Dalje, moguće je da je nepredvidljivi Milanović izveo samo još jedan PR trik u nizu, istrčao s kandidaturom da se mobilizira i kao ‘ujedini ljevica’, a zna da će ga u ponedjeljak Ustavni sud odbiti i on može dalje u miru vikati kako mu je HDZ lopovski uskratio kandidaturu, oteli su institucije, ukrali državu narodu, i nastaviti po svome do predsjedničkih izbora kad nema konkurencije.

Realnost za narod, ako uzmemo u obzir da Milanović ide na izbore za šefa vlade: Izbor između HDZ-a i koalicije u kojoj su SDP i Možemo je jednostavan – NITKO!

Dakle, Milanović je za mene najbolji predsjednik nakon prvog, bio je pravi (takav kakav je sa svim manama) čovjek u pravo vrijeme na pravoj (bitnoj ili nebitnoj) poziciji. U jedino istinski bitno vrijeme našeg doba, ove danas medijima smiješne ili zaboravljene 3 ‘pandemijske’ godine, Milanović je svoju poziciju iskoristio briljantno.

Bio je i prvi čovjek s nominalno lijevog političkog spektra koji je razvalio razne narikače, BABE, Puhovskog, Pupovca, zelene, crvene, sve redom… I bilo ga je u većini toga zabavno slušati, o kritici HDZ-a ne treba pričati, to može i Benčićka (samo ni blizu toliko inteligentno i suvislo).

Milanović kao premijer – bio je najgori kojeg smo imali. Zašto bi sada bio bolji?

I važnije od toga, vlada u koju idu SDP i Možemo… Za njih ne treba glasati ni ako im je mandatar Isus Krist. Jednostavno, luđaci i nesposobnjakovići odvojeni od stvarnosti nisu prihvatljivi bez obzira jel’ MIlanović s njima, tako da je Milanović u ovoj opciji veliko ne. Za HDZ valjda ne moram objašnjavati zašto ne glasati. Što vam ostaje?

Kao i u koroni. Brini za sebe i svoju obitelj, učini na sve moguće načine da ti oni koji donose odluke minimalno utječu na život. I da, ono što znam da Facebook puk voli – pozicija medija u ovoj priči…

Mediji su u njima katastrofalnoj situaciji – Plenki daje lovu, HDZ vlada institucijama, HDZ većinom drži lokalne sredine i financira radio i portale, a Milanović predvodi po njima potencijalno pobjedničku ljevičarsku debilnu koaliciju o kakvoj svaki urednik sanja <3 što na koncu znači – ispravno je biti protiv jednih i drugih.

Hvala na čitanju

Autor: Eduard Petranović/Facebook

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Odabrao je srijedu za dan izbora, kome na štetu!? . Kampanja može trajati maximalno 10 dana, kome na štetu?! Sve je učinjeno na štetu naroda, a na korist trenutnim uzurpatorima političkog života! UČINI SVE DA SE NE PROMIJENI NIŠTA, to je njihov moto, LIJEVIH I TOBOŽE DESNIH.

  2. Pročitavši vašu analizu Milanovica i Plenkovića moram vas pitati postoji li po vama treći čovjek voda ili treća opcija? S obzirom da nisam ljubitelj Plenkovića i današnjeg hdz a ne spadam u osobe koje su senilne i brzo zaborave nedavnu prošlost a nisam ni pobornik teže da se netko može promijeniti osim što mijenja priču tražim čitam treću po meni opciju. Do sada vidim je u Hrvatskom bilu ali na žalost malo tko o njoj nešto zna.Pa vas lijepo molim kad već opisujete i analizirate sdp hdz DP ili Most malo se osvrnite i na tu skupinu ljudi koji stvarno zastupaju interesu u prvom redu našu djecu unučad obitelj branitelje kulturu povijest i našu domovinu skupa s narodom