Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Mirko pazi metak! Jesu li partizani bili hrvatski domoljubi?

Piše: Lili Benčik

Ne! Bili su jugoslavenski domoljubi za bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti Jugoslavije! Sada je u modi uljepšavati jugoslavensku povijest NOB-e i dodavati joj hrvatsku komponentu. Uljepšavati porazne činjenice o zločinima na razne načine, sve s ciljem da bi se zločini opravdali, umanjili i uljepšali, pa skoro da ispadne da su partizansko-komunistički zločini počinjeni humano!? To je jednostavno apsurdno.

Da su moji stavovi točni dokaz je školski sustav koji sam pohađala od 1957 do 1969. godine kada sam završila srednju školu. Školski programi, ideološki i praktično, odraz su vladajućih državnih struktura koje kreiraju školske programe i odgajaju mlade da budu poslušni građani te države, da poštuju njezine zakone i vrijednosti.

Cijeli članak prof. Tadića obrana je komunizma, kojeg se ne može odvojiti od NOB-e i stvaranja Jugoslavije. Sa svom njegovom voljom nema tu Hrvatske, nego samo komunističke Jugoslavije.

Prema tome uzaludan je trud profesoru braniti neobranjivo. Komunističke zločine, kao i sve druge, opravdavati okolnostima u kojima su izvršeni i uzimati im to kao olakotnu okolnost, ne ide.

Fašisti i nacisti zatvarali su i ubijali zbog nacionalnosti, rase, vjere i političkog opredjeljenja, a komunisti zbog klasnog, vjerskog i političkog opredjeljenja. Jedno zlo zamijenilo je još veće zlo jer, u svjetskim razmjerima, nacističko i fašističko zlo pobilo je oko 60 milijuna ljudi, a komunističko preko 100 milijuna. Vidi Crnu knjigu komunizma.

Zločin je zločin ma tko ga počinio, iz bilo kojeg razloga ga počinio on ostaje zločin prema drugome ljudskom biću. Nama Hrvatima važan je jedino Domovinski rat! U Domovinskom ratu izborili smo se za svoju državu.

To što se vi osjećate kao pobjednik u 2.svjetskom ratu je nestalo. Te države, za koju ste pobijedili, više nema, ne postoji! Uzalud vam pobjeda!  Borili ste se za propalu ideologiju i  propalu državu! Ona nama Hrvatima ništa ne znači!

Moji unuci rođeni su u Hrvatskoj, njima je domovina Hrvatska! Jugoslavija njima ništa ne znači, ništa ih za nju ne vezuje, ona je za njih povijesni pojam, kao i Rimsko carstvo!

Cijeli članak možete pronaći na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar