Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Moralne nakaze napadaju anonimno – hrabri vitezovi!

Piše: Lili Benčik

Nikako drukčije ne mogu nazvati likove koji objavljuju ovakve nepotpisane i neargumentirane tekstove. To su moralne nakaze koje su proizašle iz političke kaljuže u što se pretvorila vladajuća kasta u Hrvatskoj. Skrivenog identiteta pokušavaju me diskreditirati i povezati s čovjekom kojega sam prvi puta srela i upoznala na domjenku povodom proslave 1.000 broja Hrvatskog tjednika. Tekst naprosto vrvi od laži i konstrukcija.

https://www.facebook.com/100083362621129/posts/342416098547142/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Kao prvo Domoljubna Hrvatska na lokaciji Rome, Lacij pokazuje elementarnu nepismenost, jer Roma je glavni grad Italije, pa kada već piše Roma, umjesto hrvatski Rim, trebao je napisati izvorno Lazio, a ne Lacij.

Drugo moje ime nije Ljiljana nego Liljana  ili Lili što pokazuje osnovnu nepismenost, jer ne može ispravno pročitati ni ime a kamoli nešto više.

Dalje u tekstu piše da su dobili na uvid dosje od mene i g. Radeljaka. Tko su oni da se njima daju dosjei? Tko im je dao dosjee?  Koja to služba vodi dosjee o građanima Hrvatske? To je protuustavno i protuzakonito! Samim time vidi se da je cijeli tekst jedna lažna konstrukcija s ciljem moje diskreditacije bez ijednog dokaza ili argumenta.

Nije to prvi put da me napadaju.

Nedavno sam bila izvrgnuta žestokim napadima nezavršenog novinara Armanda Černjula da sam filo ustašoidna Hrvatica, da pripadam fašističkoj kasti, da mrzim antifašističke borce i antifašiste, da sam prepotentna mrziteljica antifašizma i tako dalje, a ovaj nepotpisani moralni gmaz “Domoljubne Hrvatske” me trpa u jugoslavene. !? I molim lijepo mentor sam g. Radeljaku, kojeg ja usmjeravam, samo nije rečeno u kojem to smjeru ga usmjeravam!?

Armando Černjul je bar bio toliko pošten, svaki svoj tekst je potpisao, pa se portal sabh.hr meni javno ispričao za neistine i uvrede koje je pisao, i odlučio da njegove tekstove više neće objavljivati.

Ovaj moralni gmaz se nije ni potpisao, jer nema obraza, ni poštenja suočiti se javno sa mnom svojim punim identitetom, nego preko lažne stranice širi neistine i laži.

Na stranici je prikaz kako je i kada mijenjao ili mijenjala (ili više njih) nazive stranice:

Najprije Croatia/info, pa FOKUS/info, pa 19.prosinca 2023, odjednom postao Domoljubna Hrvatska i to stranica za “Umjetnost i zabavu”.

I sada bih ja trebala na osnovu nepotpisanog teksta na stranici za Umjetnosti i zabavu “objasniti hrvatskoj javnosti svoje udbaške (Jugoslavija) i projugoslavenske (neovisna Hrvatska) aktivnosti”.

Ma smiješno! Evo im poveznica na moj blog kao objašnjenje mojih aktivnosti!

https://hrvatskepraviceblog.com

Možda nešto i nauče!

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

 

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar