Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Narod plaća što su Todorić i Vlada opljačkali!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Članak Tabloid Magazina iz travnja 2017. godine, poveznica ovdje, raskrinkava kriminalnu grupu, koja ratnim i poratnim profiterstvom, bez ikakvih posljedica, postaje krem de la krem hrvatskog biznisa i društva. DORH na čijem čelu je tada bio odavno dokazani RATNI ZLOČINAC I KRIMINALAC Mladen Bajić, pročitao je i taj članak i dobio dovoljno obavijesti kako bi se makar informirao o čemu se u ovom slučaju radi… 

Shvativši kako bi akcija DORH-a rezultirala povratom opljačkanih milijardi zgrnutih ratnim i poratnim profiterstvom navedenih lica, mišoliki Mladen Bajić i njegov DORH stavljaju se u službu zločinačke organizacije na čelu Republike Hrvatske. Takvi “podvizi” ratnog zločinca i MIŠOLIKOG kriminalca godinama ga promoviraju kao neprikosnovenog čelnika DORH-a.

Mene i moje tužbe upućene DORH-u MIŠOLIKI SMRAD zaobilazi kao da se čujem na sve strane svijeta.

Međutim, BANDA je dobila signal kako se trebaju na bilo koji način riješiti VRUĆE ROBE/Agrokora. Banda je to učinila na način da su “jadnog” Ivicu Todorića “ojadili” za AGROKOR, očerupali Agrokor te ga prodali nekim fondovima i tvrtkama. Posebno su pazili da nakon čerupanja AGROKORA za sobom ostave dovoljno dokaza počinjenog kriminala kako bi njihov IVICA sudskim putem tražio i naplatio štetu jer je eto, tobože opljačkan.

Bitno je da javnost ne shvati kako u ovoj pljački sudjeluje kompletan državni aparat. To treba  ostati neprimjetno. Kao što se možete uvjeriti, pored portala Hrvatskog Ratnika i Magazin Tabloida, to se naprosto ne može dogoditi!

Zato se tijek i način pljačke našao i pred Američkim sudom. Tako će pred RAJOM izgledati uvjerljivije i nitko neće postavljati ikakva pitanja o MOTIVU odlaska pred taj sud. Iako opljačkan do kože, kako tvrdi, Ivica Todorić ipak je našao dovoljno milijuna za platiti advokate i njegov dio troška vezano za suđenje pred Američkim pravosuđem… 

Domaće predmete vezane za aljkavost istraga, odnosno sudjelovanja u pljački HRVATSKE I HRVATA, rješavat će se pred domaćim, odnosno MAFIJAŠKIM MEDIJIMA, DORH-om, POLICIJOM  i PRAVOSUĐEM.

Nitko iz “organizacije” još ne zna koliki je točan iznos presuđene odštete, ali već sada svi znaju da se radi o visini između ČETIRI I SEDAM MILIJARDI DOLARA, koje će formalno pripasti “okradenome” Ivici Todoriću!

Režimski mediji za sada sramežljivo pitaju nadležne “političare” tko će snositi troškove, ili tko će na posljetku morati Ivici, inače veeelikom rodoljubu, PLATITI ODŠTETU? Odgovor je jednostavan, HRVATSKI NAROD KOJEGA IVICA TODORIĆ SVEKOLIKO LJUBI kao i kompletna zločinačka organizacija na čelu Republike Hrvatske. 

Iako se i ovdje radi o organiziranom kriminalu u vrhu jedne zemlje nitko izvan RH, poglavito oni iz EU, neće postavljati pitanje legitimiteta i legaliteta ekipe na čelu Republike Hrvatske. Nisu pitali niti nakon presude i potvrde HRVATSKOG SUDA kako je tzv. politička stranka HDZ, koja vodi državu, kriminalna organizacija!?

Niti će itko iz tzv. opozicije previše galamiti zbog ove aljkavo organizirane pljačke građana koji ih biraju na izborima. Dobit će i oni svoj DODATAK na pljačku i odštetu zbog AGROKORA, kao što je svaki saborski zastupnik, prije odlaska na godišnji odmor 2020. godine, uzeo COVID19 dodatak u visini od 120 tisuća kuna.

Zato svaku “oporbenu” galamu, vezanu za ovu mega pljačku RH i njenih državljana, treba gledati u kontekstu traženja što veće “otpremnine” iz Todorićeve sudski naplaćene AGROKOR odštete.

Hoće li Vučićevo protjerivanje tzv. hrvatskog diplomata iz Beograda biti dio kulise kojom će se smanjiti pažnja i skrenuti pogledi vezano za što mirniju realizaciju pljačke i podjele opljačkanoga? 

To ne bi bilo iznenađenje, jer po starom UDBAŠKO-KOMUNISTIČKO-PARTIJSKO-ORTAČKOM kalupu neprijatelj/i izvana permanentno prijeti i samo što nije opet izvršio agresiju na Hrvatsku.

Olakotna okolnost pljačkaša Republike Hrvatske i njenih državljana je što se i TAJ KRIMINAL uklapa u ostvarenje razvikane AGENDE 30 i potpada pod slogan KLAUSA Schwaba upućen naivnom, priglupom i plašljivom stadu ovaca:

“Oduzet ću vam sve i bit ćete sretni!”

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. Ako se pljačka građana Hrvatske
  i isplata Todoriću 7 milijardi EUR uklapa u agendu 2030,zašto bi onda Todoričevci bili sretni i bogatiji za 7 milijardi EUR , odnosno ,,NEĆETE IMATI NIŠTA I BIT ĆE TE SRETNI” vrijedi i za Todorića.
  Odnosno građani nebi trebali nadoknaditi štetu plenkovičevu
  pljačku.

 2. Jedino takvom scenariju odgovaraju sve činjenice
  od početka do današnjih
  događanja…
  Gospodin I.Todoric nije ni malo
  uvjerljiv…