Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Noina arka je davno pronađena – by InfoTeam

Posted by Hrvatski Ratnik

Davne 1957. godine novine su objavile sliku koju je snimio turski pilot tijekom leta iznad planine Ararat. Jasno se vidio pravilan oblik broda. Prvi u nizu istraživača bio je Roy White. 1977. otputovao je u Tursku kako bi započeo arheološka istraživanja. Nakon mnogo mjerenja i skeniranja, Roy je došao do dovoljno dokaza da je Noina arka ispred nas. Oko nje su pronađena kamena sidra, a sama arka sastoji se od okamenjenog pretpotopnog drveta.

Osim što se arka nalazi tamo gdje Biblija kaže da jest, njezina veličina savršeno odgovara dimenzijama iz drevne knjige.

Iz nekog nepoznatog razloga sva su istraživanja stopirana prije prve službene objave nalaza.

Izvor: InfoTeam


P.S. Urednički komentar

Ne mislim da je razlog zašto su sva istraživanja stopirana nepoznat. U stvari takva otkrića potvrđuju istinitost biblijskih zapisa, a time uništavaju, od mainstreama, općeprihvaćenu Darwinovu teoriju evolucije koja je obvezno štivo u svim osnovnim školama svijeta osim, odnedavno, u Turskoj.

Svi oni ljudi, osobito svećenici, koji vjeruju u teoriju evolucije (a trebali bi znati da su ju upravo sotonisti i ateisti objeručke prihvatili i nametnuli) ne mogu reći kako vjeruju u Boga, jer Knjiga postanka i Darwinova teorija evolucije apsolutno nisu kompaktibilne. Jednostavno rečeno, Darwinova teorija evolucije ne ostavlja mjesto za Boga, niti njoj Bog treba.

Ako bi Darwinova teorija evolucije bila točna onda kakvog smisla ima krštenje kao obred oslobađanja od istočnog grijeha? Nema rajskog vrta, nema Adama i Eve, nema istočnog grijeha…

Uostalom, ne postoji niti jedan dokaz istinitosti teorije evolucije, da postoji bila bi činjenica a ne teorija. Ali kad vidimo neke ljude kako izgledaju, kako se ponašaju i kako razmišljaju, ponekad se nađemo u dilemi i pitamo se jesu li i oni Božja djeca ili su zbilja potomci majmuna?

Ista je stvar i s Teorijom velikog praska. Sam ubogi astrofizičar, Stephen Hawking, je to potvrdio rekavši kako je Bog stvorio prirodne zakone po kojima cijeli Svemir funkcionira i neka nas sad ostavi na miru jer nam više ne treba.

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar