Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Oni su morali umrijeti da bi Jugoslavija živjela!

Posted by Hrvatski Ratnik

Ovo su dani kada se na jedan poseban način sjetim svog pokojnog oca Martina. Dani su bleiburških sjećanja i emocija. Sjedim pored njega i slušam tog blagog i emotivnog čovjeka dok ponovno proživljava scene svog križnog puta i logora u Beogradu. Božja providnost spasila ga je od streljačkog stroja u bleiburškoj šumi. – u dirljivom tekstu na svojoj facebook stranici piše Tomislav Karamarko, te nastavlja…

Koliko puta sam tužan i ogorčen pokušavao vizualizirati kako iz četveroreda izvlače njegove prijatelje i noževima dovršavaju njihove živote.

Šaka kukuruza, dnevni obrok. A on je i to znao podijeliti sa svojim bratom i suborcima. A kad bi izmučeni i gladni krenuli ka Dravi utažiti žeđ, zagrmili su mitraljezi.

A imao je samo 23 godine… I preživio je. Ali stotine tisuća nisu. Skončavali su u bezbrojnim jamama od Triglava pa do Vardara.

A danas živimo u državi u kojoj vladajuća elita nije sposobna reći da je nad hrvatskim narodom 1945. počinjen genocid. Nije sposobna obraniti te nevine žrtve od ponovljenog ubijanja, neimenovanjem krivaca i počinitelja tog magnum crimena. Europska prsa poplavila od busanja, ali nikako izreći ime zločinca Tita…

No sve to što rade nije vrijedno stare, vojničke čizme nekog bleiburškog mučenika.

Sjetimo se te mladosti, zarobljenih vojnika, civila, žena, djece…

Reče jedan od satrapa – Oni su morali umrijeti da bi Jugoslavija živjela!

Budimo ponosni na njih kao što sam ja ponosan na svog oca. Sjetimo ih se u našim molitvama. Bog ponekad i krivim crtama piše ravno. Vjerujem u to…

Izvor: Tomislav Karamarko/facebook

Udruga Hrvatski Ratnik

5 komentara
Ostavite vaš komentar

5 komentara
  1. Istu sudbinu prošao je i moj otac, slučajno izvučen pred zidom u Mariboru, a završio svoj i hrvatski Križni put u Gevgeliji. Ti si ipak mudrije prolazio hrvatskim križnim cestama?! Tekst je vjerodostojan i dobar.

  2. OVO NEMA NIGDJE SAMO U HRVSTSKOJ DA PUPOVAC NAREĐUJE PLENKOVIĆU ßTA DA RADI.DA ĆOVIJEK MOŽE TAKO NISKO PASTI.DNO DNA ČISTI JUDA.ONO ŠTO JE NAROD STVARAO ONI SU BRZO SVE POKRALI I PROFALI.OD BOGATE DRŽAVE ONI SU NAPRAVILI SIROTINJSKU.GOMILA LJUDI JE GLADNA NEMAJU ĆIME PREHRANITI DJECU.DOK SE DRUGI KUPAJU U NOVCIMA.JESU LI MLADI POLOŽILI ŽIVOTE ZA OVAKVU DRŽSVU.OVO JE ŽEMLJA KRVLJU NATOPLJENA DA BI LOPOVI,JUDE I ČETNICI VLADALI DRŽAVOM A GDJE SU ONI BILI.ONI NISU DUSTOJNI DA HODAJU PO OVOJ ZEMLJI ALI ONI NEMAJU SRSMA KOLIKO POD NOKAT STANE.BOG I HRVATI.

  3. Ovo je prvo moje saznanje vezano za oca Karamarka ????, gdje je dosad bio, zašto to nije obznanio kad je dobio vlast? Sve mi je nešto maglovito!!!!!????

  4. Ponovimo još jednom, onima kojima to nije jasno – Hrvatska je u okovima od 1945-e godine, u vlasti globalista, bez obzira na njihove zakulisne igre i postavljanje diktatora, od t.zv. JBT-a nadalje, nevezano za namješteni rat i t.zv. neovisnost (a “nezavisnost” se ne smije ni spomenuti i politički je nekorektna), i “modernu Hrvatsku”! Sve dok nije zasjela Oreškovićeva vlada. A onda pregrupiranje i državni udar globalista sa svojim asom u rukavu – AP-om! A mi se pitamo što se događa!
    Bog i Hrvati!

  5. Karamarko je jedini koji je Manolića strpao u apsanu! Jedini koji nije, iako je mogao, zasjeo u fotelju predsjednika Vlade RH (u RH ne postoji premijer!) Lajali su i grizli, lagali i kopali dok ga nisu srušili. Danas (valjda) znamo da je sve bila laž usmjerena njegovu rušenju. Već sam pisao o tome koliku je ulogu u tome imao MOST, u zakulisnim igrama, neiskustvu ili posvemašnjem neznanju i nesnalaženjem u vučjoj jazbini politike! Ovaj moj tekst, kratka priča KOLONA, sukladna njegovoj objavi, objavljena je 2016-e, u spomen svim našim (ne)zaboravljenim žrtvama, laka im zemlja! Bog i Hrvati!
    https://www.hazud.hr/izraelci-napuhuju-skupljaju-politicke-bodove-po-svijetu-hrvati-ne-smiju-reci-istinu-svojim-patnjama/