Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Opasne maske, tisuće iznenadnih smrti, ginekolozi plaćeni da lažu…

Posted by Hrvatski Ratnik

Nova studija otkriva da produljena uporaba ‘najboljih’ maski za Covid može uzrokovati rak, oštećenje jetre… Grupa koju financira Gates otkriva da 34% Amerikanaca misli da su vakcine protiv Covida ubile tisuće ljudi. Dr. Wolf tvrdi da je barem jedan primarni cilj, od sveg ovog ludila i zla u protekle tri godine, koji god brend odabrali, bio uništiti menstruaciju ženama i oštetiti ljudsku reprodukciju na globalnoj razini…

Nova studija otkriva da produljena uporaba ‘najboljih’ maski za Covid može uzrokovati rak, oštećenje jetre…

Južnokorejski istraživači otkrili su kako jednokratne maske KFAD i KF94, južnokorejski ekvivalent N95 maskama koje su izrađene od istog materijala, oslobađaju osam puta veću sigurnosnu granicu toksičnih hlapljivih organskih spojeva od preporučene od strane EPA-e.

Daily Mail izvještava da prema studiji istraživača s južnokorejskog Nacionalnog sveučilišta Jeonbuk, objavljenoj u časopisu Ecotoxicology and Environmental Safety i na web stranici Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), jednokratne maske KFAD i KF94 ispuštaju osam puta više toksičnih hlapivih organskih spojeva (TVOC) od gornje sigurnosne granice po preporuci Agencije za zaštitu okoliša. (EPA-a).

TVOC su povezani s glavoboljama, poteškoćama s disanjem i mučninom, a s dovoljno dugotrajnom izloženošću čak i oštećenjem živčanog sustava i jetre, kao i rakom.

Na početku pandemije Covida-19 savezna vlada preporučila je nošenje pokrivala za lice u prisutnosti drugih, savjet koji su mnoge države i lokaliteti koristile za nametanje nošenja maski na širokom rasponu javnih okupljanja. Ali dokazi su odavno pokazali da je maskiranje bilo uglavnom neučinkovito u ograničavanju širenja virusa.

Više od 170 studija otkrilo je da maske nisu bile učinkovite u zaustavljanju Covida, dok su nasuprot tome bile štetne, posebno za djecu.

N95 maske dugo su hvaljene kao najidealnija zaštita, unatoč tome što većina zahtjeva za maske obično ne pravi razliku između njih i jednostavnih platnenih maski. Međutim, pišući za Institut Brownstone, Megan Mansell objašnjava da su čestice virusa Covida “daleko manje nego što je aparatura odobrena ili dizajnirana za hvatanje”, pa čak i u odnosu na hipotetsku savršenu stopu hvatanja od 95%, “5% nikad uhvaćenih postotaka je još uvijek dovoljno velika potencijalna izloženost zaraznoj tvari da rezultira infekcijom.”

Posljednjih su dana neke školebolnice i poduzeća ponovno uvele obvezne maske, navodeći sve veći broj slučajeva EG.5 Covid varijante.

Izvor: LifeSiteNews

Više na poveznici ovdje.

Grupa koju financira Gates otkriva da 34% Amerikanaca misli da su vakcine protiv Covida ubile tisuće ljudi

Organizacija za cjepiva koju financira Zaklada Bill & Melinda Gates otkrila je da trećina odraslih vjeruje da su ubodi protiv Covida “uzrokovali tisuće iznenadnih smrti kod inače zdravih ljudi”.

Obiteljska zaklada Kaiser (KFF), koja je u posljednja dva desetljeća golemim iznosom donirala demokratske političke kandidate kao opziciju republikancima, 22. kolovoza objavila je rezultate istraživanja o onome što je opisala kao “dezinformacije o zdravlju”, s fokusom na tvrdnje o sigurnosti cjepiva. 

Takozvana “Pilot anketa o praćenju dezinformacija o zdravlju” provedena je od 23. svibnja do 12. lipnja 2023. telefonom i putem interneta među 2007 Amerikanaca odabranih da budu predstavnici nacionalne populacije.

Istraživanje je pokazalo da nešto manje od trećine Amerikanaca (31%) vjeruje da je “definitivno” ili “vjerojatno” istina da je ivermektin učinkovit tretman za Covid-19, a 27% je sklono vjerovati da cjepiva protiv Covida-19 “dokazano” izazivaju neplodnost.

Nešto manji postotak Amerikanaca (24%) vjeruje da MMR cjepiva “dokazano uzrokuju autizam kod djece”; a 20% vjeruje da je “više ljudi umrlo od cjepiva protiv Covida-19 nego što je umrlo od samog virusa.

Kao što je istaknuo kardiolog, internist i plodni istraživač dr. Peter McCullough, rezultati ankete oblikovani su na pristran način. Pitanja su grupirana pod naslovom “lažne tvrdnje o Covidu-19 i cjepivima”, a KFF pretpostavlja da je svaka tvrdnja lažna bez da ju opovrgne u svom pregledu rezultata ankete. Međutim, nejasno je jesu li sami sudionici ankete predstavljeni takvim preovladavajućim jezikom.

McCullough, koji je najviše objavljivan pojedinac u svom području u povijesti, nedavno je ukazao na uvodnik koji je objavila dr. Jane Orient, čelnica Udruge američkih liječnika i kirurga, u kojem se tvrdi kako postoji snažno potiskivanje informacija o iznenadnim smrtima nakon cijepljenja.

Izvor: LifeSiteNews

Više na poveznici ovdje.

Šokantni rezultati FOIA: 11 milijuna dolara za podmićivanje ginekologa da lažu majkama o sigurnosti mRNA cjepiva

Specijalist za fetalnu i porodiljnu medicinu dr. James Thorp podigao je uzbunu zbog goleme štete ženama i bebama nastale ubrizgavanjem mRNA. Nakon intervjua s dr. Thorpom, dr. Naomi Wolf kaže da je ono što je naučila u posljednjih nekoliko tjedana “tako jako poražavajuće zahvaljujući planovima zlikovaca današnjice da unište ili ozbiljno ograniče snagu čovječanstva, uništavanjem beba i ljudske plodnosti.”

Ovo je jedna od najvažnijih vijesti našeg vremena” prema dr. Wolf, koja kaže: “Liječnici koji liječe najranjiviju populaciju na svijetu, trudnice i njihove nerođene bebe, bili su prisiljeni lagati od strane organizacija koji nadgledaju te liječnike, a koji su plaćeni da lažu.”

Saznali smo u DailyCloutovom izvješću 69 da je Pfizer znao da ubijaju bebe u maternici i da su znali da novorođenčad koja doje, i koja su rođena od cijepljenih majki, čine teško bolesnima,” kaže dr. Wolf, “pa ipak su nastavili poticati trudnice na injekciju mRNA, isto kao i The New York Times, kao i dr. Rochelle Walensky, bivša zaposlenica Centra za kontrolu bolesti (CDC), koja je poručila svim trudnicama u Americi, tri dana nakon što je Pfizer zaključio da je cjepivo faktor u pobačaju dvije bebe, kako trebaju primiti injekciju mRNA.”

Nastavljajući, dr. Wolf kaže: “Zbog uspješne tužbe herojskog odvjetnika Aarona Sirija, prva serija dokumenata Moderne izašla je u srpnju, a saznali smo da je i Moderna eksperimentirala s uništavanjem ciklusa plodnosti ženke sisavaca.”Ona tvrdi da je “barem jedan primarni cilj, od sveg ovog ludila i zla u protekle tri godine, koji god brend odabrali, bio uništiti menstruaciju ženama i oštetiti ljudsku reprodukciju na globalnoj razini. Tim Pfizer ili Tim Moderna? Razlika bez razlike .”

13 milijardi dolara financiranja “influencera”

Dr. Thorp opisuje kako ga je poslodavac u zdravstvenom sustavu “bez pompe i obeštećenja” otpustio iako je bio najobjavljivaniji liječnik među svojim kolegama. Dr. Wolf objašnjava da je “opisao rezultate FOIA-e koju su pokrenuli njegova supruga, odvjetnica Maggie Thorp, i on sam, a kojom su otkrili plaćanje 13 milijardi dolara “utjecajnim osobama” za promicanje injekcija mRNA, uključujući isticanje ugovora s profitnom nevladinom organizacijom za porodništvo i ginekologiju koja nadzire desetke tisuća opstetričara i ginekologa na dva kontinenta.”

Izvor: TheExpose

Više na poveznici ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar