Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Operacija Popeye – umjetne kiše – sustav oružja koji remeti klimu

Posted by Hrvatski Ratnik

U razdoblju 1967. – 1972., tijekom Vijetnamskog rata, američke zračne snage pokrenule su geoinženjerski projekt zasijavanja oblaka pod nazivom Operacija Popeye, koji je produžio sezonu monsuna. Znanstvenici u Abu Dhabiju tvrde kako su tijekom vrhunca ljeta 2010. godine više od 50 puta stvorili umjetne kišne oluje iz vedra neba. U siječnju 1999. godine, Europska unija je označila projekt HAARP kao globalni problem…

  1. U razdoblju 1967. – 1972., tijekom Vijetnamskog rata, Henry Kissinger organizirao je da američke zračne snage pokrenu geoinženjerski projekt zasijavanja oblaka pod nazivom Operacija Popeye, koji je produžio sezonu monsuna.

Oni kontroliraju vrijeme od početka projekta. Danas koriste ovu operaciju ratovanja vremenskim uvjetima kako bi poprskali cijeli svijet chemtrailsima, a kako bi nas sve otrovali. Nakon toga krive klimatske promjene kao izgovor za katastrofe koje izazivaju na određenim mjestima kako bi nas mogli smjestiti u megagradove gdje će u konačnici imati potpunu kontrolu nad nama.

2. Znanstvenici u Abu Dhabiju tvrde kako su tijekom vrhunca ljeta 2010. godine više od 50 puta stvorili umjetne kišne oluje iz vedra neba. ‘Weathertec’, klimatski projekt vrijedan oko jedanaest milijuna dolara koristi ionizatore, koji podsjećaju na velika sjenila za lampe, kako bi stvorio polje negativno nabijenih čestice od čega se potom stvaraju oblaci.

Istraživački rad sa Sveučilišta Tsinghua navodi da je opsežna operacija “zasijavanja oblaka” u nekoliko sati prije osigurala vedro nebo i nisko zagađenje zraka.

Kineska vlada bila je entuzijastična zagovornica tehnologije zasijavanja oblaka, trošeći milijarde dolara na napore da manipulira vremenom kako bi zaštitila poljoprivredne regije ili poboljšala značajne događaje, uključujući Olimpijske igre 2008.

“Cloud-seeding” ili “zasijavanje oblaka” je tehnika modifikacije vremena, koja se bazira na dodavanju kemikalija poput čestica srebrnog jodida u oblake, uzrokujući da se kapljice vode skupljaju oko njih i povećavaju mogućnost padalina. 

Ispod je video klip s telegram kanala Transformacija Svijesti

  1. U siječnju 1999. godine, Europska unija je označila projekat HAARP kao globalni problem i donijela rezoluciju koja poziva na više informacija o zdravstvenim i ekološkim rizicima projekta.

Dana 5. veljače 1998. godine održana je rasprava u Podkomitetu Europskog parlamenta za sigurnost i razoružanje, koja se također bavila HAARP-om. NATO i SAD su pozvani da pošalju svoje predstavnike, ali oni to nisu učinili. Komitet žali što SAD nisu poslale predstavnika da odgovori na pitanja ili iskoristi priliku da prokomentira predstavljeni materijal.

“HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project ) zajedno vode američke zrakoplovne snage i mornarica, u suradnji s Geofizičkim institutom Sveučilišta na Aljasci, Fairbanks.” Slični eksperimenti se izvode i u Norveškoj, vjerojatno na Antarktici, kao i u bivšem Sovjetskom Savezu.

HAARP je istraživački projekt koji koristi zemaljski uređaj, seriju antena, od kojih svaka pokreće vlastiti predajnik, za zagrijavanje dijelova jonosfere snažnim radio snopovima. Proizvedena energija zagrijava dijelove jonosfere, stvarajući rupe u jonosferi i time stvarajući umjetna “leća”.

Počevši od 1950-ih, SAD su izvodile nuklearne eksplozije u Van Allenovim pojasevima kako bi proučili efekte elektromagnetnog impulsa, generiranog eksplozijama nuklearnog oružja na ovim visinama, na radio komunikacije i rad radara. To je stvorilo nove pojaseve magnetnog zračenja koji su prekrivali gotovo cijelu zemlju. Elektroni su putovali duž magnetnih linija sile, stvarajući umjetnu Auroru Borealis iznad Sjevernog pola.

Ovi vojni testovi mogu poremetiti Van Allenov pojas na duži vremenski period. Zemljino magnetno polje moglo bi biti poremećeno na velikom području, što bi ometalo radio komunikaciju. Prema američkim znanstvenicima, moglo bi proći stotine godina da se Van Alenov pojas vrati u normalu. HAARP bi mogao dovesti do promjena u vremenskim obrascima.

Još jedna štetna posljedica HAARP-a je pojava rupa u jonosferi uzrokovanih snažnim radio valovima. Jonosfera nas štiti od dolaznih kozmičkih zraka. Nadamo se da će se rupe ponovo popuniti, ali naše iskustvo promjene ozonskog omotača pokazuje u suprotnom smjeru. A to znači značajne rupe u jonosferi koja nas štiti.

Sa svojim dalekosežnim utjecajem na životnu sredinu, HAARP je pitanje globalne zabrinutosti i moramo se zapitati prevazilaze li doista njegove koristi rizike? Utjecaj na životnu sredinu i etički aspekt moraju se pažljivo razmotriti prije nego se provedu daljnja istraživanja i testiranja. HAARP je projekt o kojem javnost gotovo ništa ne zna i to treba promijeniti.

HAARP se odnosi na 50 godina intenzivnog istraživanja svemira u vojne svrhe, uključujući projekat Star Wars, kontrolu gornjeg sloja atmosfere i komunikacije. Ovakva istraživanja se moraju smatrati ozbiljnom prijetnjom okolišu s nesagledivim posljedicama po život ljudi, a do danas nitko ne zna kakav bi utjecaj HAARP mogao imati. Moramo srušiti zid tajni oko vojnih istraživanja i uspostaviti pravo na otvorenost i demokratski nadzor vojnih istraživačkih projekata, kao i parlamentarni nadzor.

Brojni međunarodni ugovori i konvencije (Konvencija o zabrani vojne ili bilo koje druge neprijateljske upotrebe tehnika za modificiranje životne sredine, Ugovor o Antartici, Ugovor o principima koji reguliraju aktivnosti država u istraživanju i korištenju svemira, uključujući Mjesec i druga nebeska tijela, te Konvencija Ujedinjenih nacija o pravu mora) izazivaju značajne sumnje u vezi s HAARP-om, kako na pravnim tako i na humanitarnim i političkim osnovama.

Ugovorom o Antartici je predviđeno da se Antarktika može koristiti samo u miroljubive svrhe. To bi značilo da HAARP krši međunarodno pravo. Sve implikacije novih sustava naoružanja trebaju ispitati neovisna međunarodna tijela.

Ispitivanje nikad nije obavljeno, cijela priča oko ove rezolucije je pala u zaborav. HAARP sustav je nesmetano nastavio sa svojim aktivnostima, izazivajući zemljotrese, uragane, poplave, mećave i druge katastrofe širom svijeta.

HAARP nije nikakva teorija zavere, HARRP je surova realnost vremena u kojem živimo?

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-4-1999-0005_EN.html?redirect

Izvor: InfoTeam / Transformacija Svijesti

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar