Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Pitanje “drugovima antifašistima” Mesiću, Habulinu, Kolaru i drugima?

Piše: Lili Benčik

Pitanje “drugovima antifašistima” Stjepanu Mesiću, Franji Habulinu, Željku Kolaru i drugima, jesu li masovna strijeljanja i zvjerska mučenja civila tijekom 1944. i 1945. godine antifašizam? Sramotno je i degutantno otkrivanje komunističkih zločina, sakrivenih iza antifašizma, nazivati povijesni revizionizam!? Degutantno je više slušati i čitati ove lažne antifašiste kako odobravaju masovne zločine i likvidacije stotina tisuća ljudi.

U ime naroda masovno su likvidirali narod, zvjerski mučili, u logore zatvarali a proglašavali se osloboditeljima i antifašistima. Doista kakvi su to ljudi, bez trunke čovječnosti i savjesti?

Ništa bolji, dapače čak i gori od nacista i fašista, jer se licemjerno kite pravednom borbom u ime čovječnosti, nečovječnim metodama. 

Kada komunisti ubijaju to nije zločin, onda je to svijetlo razdoblje povijesti, a kada nacifašisti ubijaju onda je to zločin, onda je to najtamnije razdoblje povijesti.

Komunistički zločini počinjeni pod crvenom zvijezdom su dopušteni, dapače pohvalni i slavljeni, kao nešto pozitivno i DOBRO!?

Nacifašistički zločini i simboli se osuđuju kao nedopušteni, kao ZLO! 

Znači da ljudski život nije jednak za komuniste i nacifašiste

Komunistima je dopušteno oduzeti ljudski život, veličaju ubijanje, a u isto vrijeme osuđuju kada to isto rade nacifašisti. I kako je onda povijesno neutemeljeno izjednačavanje nacifašizma i komunizma? Zar se ne radi o ljudskom životu i u jednom i u drugom režimu?

Po Crnoj knjizi komunizma komunizam je iza sebe ostavio 100.000.000 (sto milijuna) mrtvih, procjenjuje se:

 • SSSR na 20 milijuna umorenih i umrlih (od toga u vrijeme “dekulakizacije”, tj. gladi i terora u Ukrajini, 1932.-33. 6 milijuna)
 • Kina na 65 milijuna, broj tih žrtava se povećava (posebice u Tibetu)
 • Vijetnam na 1 milijun
 • Sjevernu Koreju na 2 milijuna
 • Kambodža na 2 milijuna,
 • Istočna Europa na 1 milijun
 • Latinska Amerika na 150.000
 • Afrika na 1,7 milijuna
 • Afganistan na 1,5 milijuna
 • Međunarodni komunistički pokret (kominterna, španjolski građanski rat…) i KP koje nisu na vlasti na oko 10.000.

Ukupno su dakle ljudske žrtve komunizma procijenjene na oko 100 milijuna u 75 godina, od 1917. do 1992.

Zajedničke karakteristike nacifašizma i komunizma:

“Deportacija, stavljanje u ropski položaj, ili masovna i sustavna praksa sumarnih egzekucija, odvođenja osoba i njihovo kasnije nestajanje, zatim mučenje i drugi neljudski postupci, inspirirani političkim, filozofskim, rasnim ili vjerskim motivima i organizirani za izvršavanje dogovorenog plana protiv civilnog pučanstva. Cenzura, fenomen “disidenata”, zatvorene granice, politička policija, logori, zatvori, psihijatrijske “klinike”, izvanpartijci kao građani drugoga reda itd…

Cijeli članak možete pronaći na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. Sve dvojbe, trojbe i…..pitanja tipa:”Tko nas to “bre” zavadi”!?, i zašto ” je dao Mladen Lojkić u svojoj izvrstnoj knjizi “Masoni protiv Hrvatske”!
  Sve je liepo i točno opisano o navedenim glavnim “glumcima” tkoji su nam igrali (ti su hvala Bogu krepali), ali i tkoji nam još uviek igraju o glavi, i zašto i na koji način to rade!
  Knjigu preporučujem, a može se i skinuti, kao i druge knjige g. Lojkić, u PDF formatu s interneta.
  Bojim se kako će ova sadanja garnitura tkoja trenutno vlada Svietom ujedno biti i posljednja jer je sve pripremila i provodi sve potrebne rsdnje kako bi ljudski rod “uklonila” sa Zemlje. Ništa im nije strano i na sve su spremni.
  Sebe su osigurali. Mi to nećemo preživiti kako bi utvrdili koliko dobro, podzemnim gradovima i skladištima hranom i u datom trenutku, koji uzkoro, vrlo uzkoro, sliedi uz par “gumbića” i…pa,paaaa.
  Hoće li biti tako!? Ako bude to ionako nećemo znati, a ako ne bude onda će nam dragi Svevišnji Bog pomoći, u što se ufam inače….
  S poštovanjem uz:”Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata, pa što dragi Svevišnji Bog da i sreća junačka!”!
  Za Boga, Dom i Rod. Ivica.

 2. Treba ići putem istine i razotkrivati svaki zločin jugoudbe i njihovih predhodnika, a težiti i ići putem pravde i pravednosti, jer istina uvijek pobijedi. Također treba razotkrivati sve, ama baš sve, one koji šire laži i okrivljuju isključivo Hrvate. Također treba i imenovati JUDE, a ima ih jako puno, jer žive komotno na grbači HRVATA koji plaćaju uredno poreze, a nisu tako mali….????????????????