Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Plenkoviću, uistinu imamo dvije Hrvatske, jedna je narodu u srcu, a druga…

Piše: Lili Benčik

Hrvatski sinovi i kćeri su se svim srcem za Hrvatsku krvlju izborili da bi vladajući i njihove ulizice tu Hrvatsku uživali. I ne samo vladajući, nego što je još gore i njeni neprijatelji koje oni obilno financiraju. I onda govoriti o mržnji? O kakvoj mržnji? Prema kome? Prema vama vladajućima koji ste prisvojili Hrvatsku a da za nju niste ništa žrtvovali ni dali? Ne, nije to mržnja! To je revolt prema vama koji licemjerno držite desnu ruku na srcu, a lijevu u našem džepu.

Plenković: Uistinu imamo dvije Hrvatske, jednu koja radi i drugu koju vodi mržnja.

Netočno g. Plenković, imamo dvije Hrvatske. Narodu je u srcu, a vladajućima u novčaniku.

I onda se vladajući hvale mrvicama koje su narodu dali!? Čije novce daju? ‘Njihove’ iz Proračuna koji narod svojim radom puni!

Hrvatski sinovi i kćeri su se svim srcem za Hrvatsku krvlju izborili, da bi vladajući i njihove ulizice tu Hrvatsku uživali.

I ne samo vladajući, nego što je još gore i njeni neprijatelji koje vladajući obilno financiraju.

I onda govoriti o mržnji? O kojoj i kakvoj mržnji ? Prema kome? Prema vama vladajućima koji ste prisvojili Hrvatsku a da za nju niste ništa žrtvovali ni dali?

Ne, nije to mržnja! To je revolt prema vama vladajućima koji licemjerno držite desnu ruku na srcu, a lijevu u džepu na novčaniku.

Da, reći ćete, narod vas je birao! Je, birao na koji način, po kakvom izbornom zakonu? Nije vas birao da koalirate sa SDSS-om?

Nije vas birao da radite protiv njega, protivno njegovom nacionalnom biću!?

I zato imamo dvije Hrvatske: imamo onu koja misli svojom glavom pa lupa u Saboru i onu koja misli Plenkovićevom glavom, pa mu sluganski plješće!?

Kako Plenković vodi državu bahato, diktatorski drugo nije ni zaslužio.

To je odličan način da ga se ponizi jer on nas svakodnevno ponižava. I osjećao se ponižen, pa je poslije održao monolog samohvale pred novinarima sluganskih medija.

O da, bio je blijed i potresen, ali samo zato jer je povrijeđen njegov veliki ego. Možete li uopće zamisliti kako se netko usudi bojkotirati i ne slušati velikog vođu?!I poslije Tita, Tito. Tito je krenuo u socijalističku revoluciju, htio mijenjati narode, njihov nacionalni identitet, ukinuti vjeru, izgraditi novu naciju, socijalističko gospodarstvo provodeći nacionalizaciju i eksproprijaciju, pa je njegov projekt propao i nestao u krvavom ratu.

Isto je učinio i Andrej Plenković kada je došao na vlast. Još prije izbora 9. rujna 2016. pozvao je birače da glasuju za HDZ, jer: “Moja je misija promijeniti HDZ, a nakon toga Hrvatsku.”

I doista, isto kao što je Tito uspio u jednom dijelu naroda, tako je Plenković uspio oko sebe okupiti podanike i poslušnike, eliminirajući prvo potencijalnu oporbu u HDZ-u.

Cijeli članak možete pronaći na poveznici ovdje.

Lili Benčik/hrvatskepravice

Udruga Hrvatski Ratnik

 

Bez komentara
Ostavite vaš komentar