Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Plinkoviću, se..m ti se na diplomaciju! – 2. dio

Piše: Herman Vukušić

Sjećate se “afere Zambija” i patetičnog suosjećanja koje je s akterima dvojbeno zakonitog posvajanja djece iz Konga pokazivala većina glavnostrujaških medija u RH? Sjećate se “diplomatske oluje” koju je prvi čovjek naše Vlade organizirao da bi se ti isti akteri “čistog obraza” vratili u Domovinu, ne štedjevši (naše) novce niti diplomatske kadrove? A što je s BBB dečkima u Grčkoj? Isti ti mediji Boyse su proglasili krivima i prije optužnice.

Počastili su ih pridjevima poput “rulja”, “huligani”, “nasilnici” i slično.

Kako stvari stoje već duže vrijeme BBB nemaju ništa s ubojstvom grčkog navijača.

A što radi vrh naše diplomacije koji je za aktere “Zambije” izgarao od truda svaki dan po svim medijskim outletima u nas?

Slinavo nasrće na svoje EU kolegice.

Kao vrhunac eto vijesti da naš Premijer ima selektivno suosjećanje i razumijevanje za određene skupine građana, jer, eto, Jelena Veljača & co. mogu kod njega i više puta po par sati, ali majke Boysa koji čame u grčkim zatvorima nisu dobrodošle!

Pa po drugi puta u par mjeseci javno kažem: Plinkoviću, se..m ti se na diplomaciju!

A što se tebe dragi moj Premijeru tiče, čujem da među Boysima vlada nezapamćeni interes za ovogodišnji posjet Vukovaru pa ćeš se tamo vjerojatno sresti i s plavom braćom grčkih zatočenika.

Sretno ti bilo!

Udruga Hrvatski Ratnik

3 komentara
Ostavite vaš komentar

3 komentara
  1. Pridružujem se čestitkama i željama! Samo, AP nije premijer, to je u Britaniji. U RH je “predsjednik Vlade RH”, nametnut doduše od briselskih birokrata, mimo volje naroda. U Vukovaru će, nadam se, osim plavih boja, vidjeti i one iz Rijeke, Splita, Osijeka, Šibenika, Kupresa, Mostara i ostalih regija Države Hrvatske!
    Bog i Hrvati!

  2. Nisam nimalo iznenađenja našim premijerom koliko narodom ljudi odnosno majki i očeva koji su itekako unaprijed osudili tu djecu i to na tako bezosjecan način usput krive i roditelje i njihov odgoj. Isključivo pratim naše domoljubne obiteljske vjerske stranice i pozivam te majke i očeve kako god su bili jadni i bezobrazni ne samo prema djeci već i roditeljima da se preispitaju i pitam ih dali ih sram ili strah od Boga