Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Plinkoviću, se..m ti se na diplomaciju! I još nešto!

Piše: Herman Vukušić

Isti mediji i kontrolori istine koji su nas u “slučaju Zambija” uvjeravali da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže suprotno, Boyse optužuju za krvoločna zvjerstva u Grčkoj dok istraga jedva da je počela, a činjenice se mijenja iz sata u sat! Svi ti mediji objavili su i vijest kako je zbog objave od 12. rujna 2022. na društvenim mrežama novčano kažnjen Matija Fresl, vlasnik samoborske pizzerije “Lockdown”. E pa, plaćam njegovu kaznu!

Plinkoviću, se..m ti se na diplomaciju!

Maske su po ne znam koji puta pale.

Isti glavnostrujaški mediji i kontrolori istine koji su nas u “slučaju Zambija” mjesecima uvjeravali da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže suprotno, BBB navijače optužuju za krvoločna zvjerstva u Grčkoj dok istraga skoro da nije niti počela, a činjenična situacija se mijenja iz sata u sat!

Da stvar bude još tužnija, prvi čovjek hrvatske diplomacije koji je zagovarao apsolutnu nevinost zambijske osmorke i prije nego li su ih curiknuli s aerodroma natrag u zatvor, sada je a priori suguran u krivnju Dinamovih navijača!

Iz meni dostupne prepiske komunikacije, ljudi koji su bili na licu mjesta u Grčkoj, razvidno je da, unatoč činjenici što su sedmorica BBB-a izbodena poput švicarskog sira, u hrvatskom konzulatu su im danima poklapali slušalicu!

Gdje je sada diplomatska “oluja” i elitni igrači MVP-a koji su “zambijskoj osmorki” bili na raspolaganju mjesecima na trošak svih nas?

Ako se u konačnici i dokaže krivnja nekoga od BBB-a, kao hrvatski građani oni ništa manje nisu vrijedni od onih koji su se, protivno svim međunarodnim regulama i javno dokazanim propustima domaćeg pravosuđa, uputili u Afriku po djecu.

Ili možda jesu?

Na koncu, kada se samo sjetim prizora nakon razornog zagrebačkog potresa gdje upravo ti isti Bad Blue Boysi u ljudskom lancu spašavaju trudnice i bebe iz ruševne bolnice u Petrovoj ulici, mogu reći samo jedno:
Plinkoviću, se..m ti se na diplomaciju!

Plaćam kaznu za “kontroverznog” vlasnika pizzerije

Svi glavnostrujaški mediji objavili su vijest kako je zbog objave od 12. rujna 2022. na društvenim mrežama novčano kažnjen Matija Fresl, vlasnik samoborske pizzerije “Lockdown”.

Da podsjetim, Matija je u svojem osebujnom stilu objavio da ne želi zaposliti radnike stranih nacionalnosti dok Hrvati trbuhom za kruhom idu u Irsku.

Također je izrazio svoje protivljenje daljnjem prilivu migranata iz arapsko-afričkih zemalja u njegov rodni Samobor.

S obzirom da je Matija ideju za objavu dobio prošlo ljeto na mojoj terasi u Jezerima na otoku Murteru (što je potvrdio i jedan čitani portal), a na istoj smo dočekali i ovu presudu, u znak svoje solidarnosti kao domaćin odlučio sam platiti njegovu kaznu.

Udruga Hrvatski Ratnik & Udruga Hrvatsko BILO

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara