Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Porez na nekretnine iliti “Nećete imati ništa ali bit ćete sretni!”

Posted by Hrvatski Ratnik

Oteše i ono malo novca što je netko imao ušteđeno za teže dane, a sad navaljuju i na porez na nekretnine. Velika većina neće moći plaćati dodatne namete i stranci će ih pokupovati budzašto. Opet dolazimo na globalističku kabalu koja vlada cijelim zapadnim svijetom i onu Schwabovu izjavu: “Nećete imati ništa ali ćete biti sretni”. – Jučer o prošlosti, danas o budućnosti kroz komentar ‘Nepoznatog junaka’ koji donosi Pravaški glas…

Preko ekstremne inflacije sve nas maksimalno osiromašiše. Mirovine s 42% prosječne plaće padoše za vrijeme AP-a na 36% ionako mizernih plaća za većinu stanovništva. I sad kad nam maksimalno srušiše standard, oteše i ono malo novca što je netko imao ušteđeno za teže dane, sad navaljuju i na nekretnine tj. porez na nekretnine.

Velika većina neće moći plaćati dodatne namete i stranci će ih pokupovati budzašto. Opet dolazimo na globalističku kabalu koja vlada cijelim zapadnim svijetom i onu Schwabovu izjavu: “Nećete imati ništa ali ćete biti sretni”. Sve ovo je dio tih globalističkih agendi kako nas pretvoriti u bijelo roblje. Pa narode, vi i dalje vjerujte u ‘teorije zavjere’, iako na svom džepu vidite da vam je sve teže i teže živjeti, i da je netko to planirao i ‘efikasno odradio’.

Naša odnarođena vlast očito misli samo na neke svoje partikularne interese i dobro plaćena radna mjesta u EU birokraciji, a koga briga za narod i državu. Hrvatski narod je oduvijek bio radišan narod koji je cijeli život štedio i gradio kako bi mirovinu mirno proživio i ostavio nešto i svojim nasljednicima.

Rijetki smo narod koji se, uz tako mizerne plaće i standard, jako odricao bilo kakvog luksuza, provoda, odmaranja i provođenja po svijetu, koji je sve trošio u Hrvatskoj, plaćao poreze i po nekoliko puta (osobito u gradnji, za razliku od onih koji su samo putovali i provodili se vani) i stvorio sebi nekretninu za život, možda od starijih dobio neku nekretninu koju niti koristiti ne može jer je oronula, i sad im neki svjetski zgubidani žele oteti i ono što su sami stvorili, i pretvoriti ih u roblje jer sve te dodatne poreze neće moći dodatno plaćati.

Smeta im to što nismo zaduženi do grla i imamo u svom vlasništvu nekretnine (za razliku od nekih dr. naroda), pa im je zbog toga teže s nama manipulirati.

Izvor: Pravaški glas

Autor: Neznani junak

Udruga Hrvatski Ratnik

Bez komentara
Ostavite vaš komentar