Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Poruka jedne vjeroučiteljice: Hrvatska, probudi se i bdij nad domom svojim!

Posted by Hrvatski Ratnik

Hrvatska država nije bila u planu svjetskim moćnicima. Zato su pustili da nas JNA riješi, zabranili nam uvoz oružja. Zabranili su da se branimo. Ipak, Bog je bio na našoj strani, a mi smo pomutili planove velikima. – piše nepoznata vjeroučiteljica na facebooku, te nastavlja – Kad smo konačno uspjeli dobiti svoju državu, pustili su na nas, kao bijesne pse, najagresivniju ljevičarsku propagandu u medijima i civilnim udrugama.

Učinili su da se narod počne sramiti svoga domoljublja, svoje katoličke vjere, svoje tradicionalne glazbe. Sve je tuđe postalo odjednom bolje, a sve naše jadno i sramotno. Učinili su da počnemo psovati svoju državu i svoj narod, da zamrzimo svoju vlast, svoje zakone, svoj dom.

Sad nam šalju strance, ljude druge vjere. Grade se neke nove bogomolje, otvaraju se radna mjesta po Slavoniji, sad kad je prazna. Za koga?

Hrvatska prezire majke koje rađaju, a doći će joj porodice stranaca kojima je brojnost obitelji temelj opstanka. Naći će ovdje slobodnu zemlju, radna mjesta, prazne škole, prazna sela, ljude potpuno ispražnjene od vrijednosti.

Dom ne štiti vojska ni oružje, dom štite zajedničke vrijednosti jednoga naroda.

Vlast će nas podmititi boljim životnim standardom, a cijena koju plaćamo naše su vrijednosti.

Nije priča tu gotova, zapadne će države biti novi Izrael i Gaza, sve dok lideri ne dokažu da su religije toksične i da ih treba ukinuti prvo ujedinjenjem svih religija u jednu, a onda potpunim ukidanjem transcendentnoga u čovjeku.

Teren se priprema za post-čovjeka koji neće imati spol, rod, vjeru ni naciju. Čovjek će biti skup informacija koje se mogu pohraniti na stroj i živjeti vječno, ali bez duše.

Prvi korak prema tome jest da nam postane svejedno.

Hrvatska, probudi se i bdij nad svojim domom, zazivaj Gospodina da ti se smiluje i grijehe ti oprosti!

“Ako Gospod ne čuva grad, uzalud stražar bdi!” Ps 127.

Izvor: Facebook

Udruga Hrvatski Ratnik

 

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
 1. Bravo! Uistinu je vrijeme da se probudimo. Ja sam budna već godinama I sa žalošću gledam što se događa Hrvatskoj, a I svijetu. Sistematski se uništavalo domaćeg poduzetnika da Hrvati nemaju gdje zaraditi poštenu plaću I da naša djeca odlaze po svijetu tražiti kruha. Moja firma je jedna od mnogih koju su domaći poslušnici godinama uništavali I uništili je,a nekad je hranila 20 I više obitelji. Veliko je zlo na djelu. Godinama kažem da ovu zavrzlamu koju smo mi ljudi napravili I dozvolili da izdajnici preuzmu Hrvatsku I unište je,može riješiti jedino Bog. Zato se molim Bogu jer sve ostalo su mi oduzeli I molitva je moje jedino oružje. Bog I Hrvati! Život svoj prikazujemo Bogu za budućnost hrvatskome rodu. Za te žrtvujemo,za te molimo,lijepa naša zemljo hrvatska!! Bb svima koji su istoga mišljenja I srca

  1. Poštovana Vjeroučiteljice
   Poštovana Širola-Sušanj
   U potpunosti se slažem sa Vašim razmišljanjima i svim napisanim riječima koje tvore oglednu cjelinu te samim time i porukama koje su poslane U kojoj bi se trebao naći svaki domoljub i onaj koji voli ovu našu jedinu Hrvatsku!
   Osvješčivanje našega puka je jedini izlaz iz ovoga stanja U kojemu se nalazimo od 2000 godine te promicanje istine koja će nas osloboditi svih svojih i tuđih okova.
   Budimo ustrajni i nemojmo nikada stati U obrani istinskih vrijednosti Domovinske i Iseljene Hrvatske!