Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Prije 16 godina UN-u je rečeno da su chemtrailsi loši za poljoprivredu i prirodne resurse

Posted by Hrvatski Ratnik

Prema NASA-i, rekla je dr. Peterson, oblaci koje je stvorio čovjek također doprinose dugoročnim promjenama u Zemljinoj klimi i utječu na prirodne resurse. “Naša pitka voda je pod utjecajem toga jer se kemikalije sada počinju pojavljivati ​​i u našoj vodi za piće… Mnoge naše šume… umiru… vjerujemo da je i ovo drveće pod utjecajem zaprašivanja jer ne može apsorbirati dovoljno vode budući aluminij ulazi u njihov korijenski sustav,“ rekla je.

Godine 2007. dr. Rosalind Peterson održala je prezentaciju u Ujedinjenim narodima u kojoj je izjavila da chemtrailsi tvore oblake stvorene od čovjeka a koji zadržavaju toplinu u atmosferi, pogoduju globalnom zatopljenju, doprinose dugoročnim klimatskim promjenama i utječu na prirodne resurse i poljoprivredu. Chemtrailsi nisu “teorija zavjere”, već činjenica – to oni znaju i oduvijek su znali.

Dr. Rosalind Peterson je bila suosnivačica i kalifornijska predsjednica Agriculture Defense Coalition – Udruženje za zaštitu poljoprivrede – (“ADC”). ADC je osnovan 2006. kako bi zaštitio poljoprivredu od širokog spektra programa vremenskih i atmosferskih eksperimenata. 2002. godine, kada je počela istraživati ​​testiranje atmosfere i programe za promjenu vremena, dr. Peterson je osnovala California Sky Watch. Preminula je 2019.

Bila je glavni govornik na 60-oj godišnjoj konferenciji DPI/NGO o klimatskim promjenama Ujedinjenih naroda održanoj 5. i 7. rujna 2007. u sjedištu UN-a u New Yorku. Konferencija je nosila naziv ‘Klimatske promjene: kako utječu na sve nas’. Čini se da je jedina referenca na ovu konferenciju koja je ostala na web stranici UN-a priopćenje za tisak od 5. rujna 2007. godine. Priopćenje za tisak nije spominjalo doprinos dr. Peterson, ali konačno izvješće Konferencije jest. 

Na konferenciji je dr. Peterson govorila o poljoprivredi i negativnim utjecajima eksperimentalnih programa modifikacije vremena na zdravlje drveća i biljaka, o povećanju UV zračenja, utjecaju avijacije na klimu i o drugim važnim pitanjima. Nakon toga je fakultetima, sveučilištima i drugim zainteresiranim skupinama predstavila svoju UN PowerPoint prezentaciju. 

Snimka izlaganja dr. Peterson, s uvodom koji je dala ona sama, preuzeta je s web stranice California Sky Watch. Poveznica ovdje

“Trenutno globalno bubljevi udaraju kad je riječ o klimatskim promjenama i globalnom zatopljenju. Jedna od stvari na koju utječu klimatske promjene je poljoprivreda. Ali ponešto od toga što vidimo djelo je čovjeka, ali učinjeno na drugi način koji ne možete niti pretpostaviti,” započela je.

“Programi promjene vremena – onaj eksperimentalni koje provode privatne tvrtke, vlada Sjedinjenih Država, te savezne države diljem Sjedinjenih Država – su u tijeku. Ima ih više od 50 operativnih diljem Sjedinjenih Država. Sve to utječe na poljoprivredu jer mijenja mikroklimu potrebnu za opstanak poljoprivrede.“

“Takvi programi postoje diljem svijeta. Međunarodne korporacije cijelo vrijeme mijenjaju naše vremenske prilike, modificiraju vrijeme na načine da pokrivaju tisuće i tisuće kvadratnih milja. Većina tih programa je kemijski izmijenjena, pa se događa da stavljamo kemikalije – koje sa zemlje ispaljujeno u zrak ili koje ispuštamo iz zrakoplova – koje mijenjaju ili modificiraju naše vrijeme.“

„Mnogo puta govorimo o umjetnom ubacivanju kemikalija – poput sumpora ili krutih čestica – u atmosferu, u onome što oni nazivaju shemama geoinženjeringa, kako bi… pomogli planetu, navodno pomogli planetu da ne prođe kroz tako ogromne globalne klimatske promjene i za ublažavanje globalnog zatopljenja. Međutim, ubacivanje kemikalija u našu atmosferu će se mijenati i utjecat će na poljoprivrednu proizvodnju… smanjiti proizvodnju usjeva.”

Dr. Peterson dalje iznosi više pojedinosti o “trajnim mlaznim tragovima”, koje danas kolokvijalno nazivamo chemtrailsima, uključujući i način na koji povećavaju globalno zagrijavanje. „Chemtrail se može proširiti i do 4.000 kilometara i trajati 20 sati“, rekla je.

“Toga nije bilo do kasnih 1980-ih… tada su počeli letjeti mlaznajci koji su ispuštali kondezacijske tragove… Kako vam se sviđa vaše nebo, prirodno ili umjetno stvoreno? Upravo sada stvaramo oblake koje je napravio čovjek, i oni zadržavaju toplinu u našoj atmosferi.”

Prema NASA-i, rekla je dr. Peterson, oblaci koje je stvorio čovjek također doprinose dugoročnim promjenama u Zemljinoj klimi i utječu na prirodne resurse. “Naša pitka voda je pod utjecajem toga jer se kemikalije sada počinju pojavljivati ​​i u našoj vodi za piće… Mnoge naše šume… umiru… vjerujemo da je i ovo drveće pod utjecajem zaprašivanja jer ne može apsorbirati dovoljno vode budući aluminij ulazi u njihov korijenski sustav,“ rekla je.

Vrste kemikalija koje koriste su aluminij, barij, stroncij, magnezij, kalcij i mangan.

„Ako ne pogledamo probleme koje stvaramo, programe ispitivanja atmosfere – drugim riječima, [uporne] mlazne tragove koji zagrijavaju našu atmosferu – i kažemo sebi da želimo da geoinženjeringom učinimo nešto drugo… želimo li dodati više čestica kako bismo pomogli globalnom zatopljenju ili kako bismo zaustavili klimatske promjene, ono što ćemo dobiti je da ćemo iznad glava imati kemijsku juhu od graška koja će biti štetna za naše zdravlje,” rekla je dr. Peterson .

Naslovna fotografija: Fotografija umjetno stvorenog neba, Las Vegas Nevada, 11. travnja 2011., 7:30 ujutro, GeoEngineering Current Actions, Agricultural Defense Coalition

Izvor: TheExpose

Više na poveznici ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Iza takozvane globalne politike o klimatsikm promjenama ili ti zatopljenju stoji Sotonska sekta masona koja po tim planovima zeli Smanjiti svjetsku populaciju sto je moguce vise a znamo po njihovim planovima manje od jedne milijarde. Sto to znaci ONI NAS TRUJU SVIM I SVACIM. Cega god da se dotaknes, “ono” je vec zadnjih 30 godina ZATROVANO. Sad ta vecina Dudeka to vidi. Vocke se drasticno suse (lisce vene), a isto je sa usjevima, sume. Dal razmisljate o HRANI koju konzumirate, VODI koju pijete, alergije i sve razne bolesti koje se ne mogu izlijeciti, jer su nas dobro zaprasili i to ce se i dalje nastaviti, jer to je Plenki kao i svi do njega potpisao a da Nas nisu ni pitali. Zasto,-jer suoni dio te iste bande koja misli da ce nakraju ako plan uspije oni biti kraljevi i faraoni i uzivati u plodovima svog sotonskog rada.!