Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Prijevara i laž istinu pod ključem drže!

Piše: Vjekoslav Škreblin

Vijest kako je Teksaški javni tužitelj, Ken Paxton, podigao tužbu protiv Pfizera, mega bio kemijskog laboratorija, teško dopire do Balkana i općenito ovih prostora. Koji je kriminal i zlodjelo počinio Julian Assange da mu prijeti zatvorska kazna od 175 godina, a možda i smrtna kazna, ako bude izručen u ‘kolijevku pravde i slobode’, SAD. Zar je otkrivanje njihovih zlodjela i tajni nešto zbog čega bilo tko mora odgovarati.

Od raskrinkane podvale pLandemije zvane COVID-19, nositelji tog zločina raspametili su se. Kako bi se održali na životu i pozicijama, protagonisti ove podvale isključivo se služe mišićima. Međutim, ISTINU je nemoguće staviti pod ključ, stakleno zvono.

Pronositelji i ratnici za ISTINU svjesni su u kakvu se pogibelj upuštaju kada ISTINU iznose pred mase. Oduvijek je tako, ali ISTINU je doista nemoguće vječno držati pod ključem, makar pronositelja istine PROTAGONISTI LAŽI zaključavaju iza sedam brava.

Makar pronošenje istine lažovi proglasili KRIVIČNIM DJELOM, a pronositelja svim sredstvima proganjaju.

UTOPIJA JE, primjerice, Nijemce i dan danas nazivati nacistima, genocidnim prema ŽIDOVIMA. No, LAŽOVI I FALSIFIKATORI POVIJESTI žele da SVIJET i dalje stigmatizira Nijemce i Njemačku.

Stoga u Njemačkoj, ili pak u Austriji, ako govorite istinu kako je HITLER BIO ŽIDOV, samim time ljuljate tvrdnju iz nedavne povijesti kako su Nijemci izvršili GENOCID NAD ŽIDOVIMA. 

Činjenica je kako je ŽIDOV HITLER, i njegov nacistički režim, izvršio GENOCID NAD ŽIDOVIMA. O tome podrobno piše POVIJEST.

Također je činjenica, kako je taj isti ŽIDOV HITLER i njegov nacistički režim, paralelno s genocidom nad Židovima, tisuće i tisuće ŽIDOVA PRESELIO U PALESTINU. Zašto o tome povijest dan danas šuti ?

Štoviše, kazneno je djelo o tome iznositi ISTINU, jer bi ona valjda HITLERA i njegov nacistički režim morala svrstati, ili ugraditi u TEMELJE NOVOOSNOVANE DRŽAVE IZRAEL, koja je 1949. godine nastala na tlu PALESTINE.

Kako bilo da bilo, ISTINA kao takva nikada nije kamen smutnje niti je upitna. Kamen smutnje su oni koji ISTINI NE MOGU POGLEDATI U OČI. Oni kojima LAŽ donosi profit. A ISTINA ruši svaku LAŽ na kojoj su ZLOTVORI izgradili svoja carstva.

U slučaju Hitlera, prešućuju se mnoge činjenice. Kome takvo LAŽNO iznošenje povijesnih činjenica ide u prilog?

NOSITELJIMA LAŽI, PREVARANTIMA, KRIMINALCIMA, PROTUHAMA, PSIHOPATIMA, MOĆNIM POJEDINCIMA UDRUŽENIM U MOĆNE ORGANIZACIJE IZGRAĐENE NA LAŽIMA… Koji protagonisti LAŽI od falsificiranja svega, pa i povijesti, imaju korist gradeći svoju uspješnu budućnost.

Stoga se ONI boje ISTINE, a mnogi nositelji istine završe onkraj brave poput Glavnog i odgovornog urednika MAGAZIN TABLOIDA, ili pak Juliana Assangea o kojemu svoju analizu iznosi naš Facebook analitičar Tonči Rodin.


KADA ISTINA POSTANE KRIMINAL

Koji je kriminal i zlodjelo počinio Julian Assange da mu prijeti zatvorska kazna od 175 godina, a možda i smrtna kazna, ako bude izručen u ‘kolijevku pravde i slobode’, Ameriku. Zar je otkrivanje njihovih zlodjela i tajni nešto zbog čega bilo tko mora odgovarati.

Odgovaraju li ti zlikovci za sva zlodjela koja čine i za sve njihove skrivene tajne kojima tlače čovječanstvo. Koje su to njihove tajne koje nitko ne smije da zna; zar su oni svijet za sebe, a nas tko *ebe. 

Najgore od svega je to što je među raspamećenim čovječanstvom većina onih koji podržavaju zlo i zlikovce koji siju smrt, mržnju i čemer po svijetu. 

Mnogi kažu da je i on dio njihove igre u ovome džumbusu i šumi ‘informacija’, ali i da čovjeku prijeti 175 godina robije, a i smrtna kazna nije isključena, i svaki čovjek bi trebao biti na pravoj strani i protiv terora koji zločinci provode nad nama. 

Tko mu sudi? Sude mu oni kojima su ruke do ramena u krvi, uključujući i krv nevine djece. Koja bi bila zaslužena kazna za njih i njihova zlodjela? 

Nažalost, živimo u svijetu u kojemu zločinci sude i presude NEVINIMA zbog naše šutnje i kukavičluka; jer dopuštamo da iznošenje istine postane kriminalno djelo gdje sistem (umrežena bagra poslušnika) može čovjeka skratiti za glavu zbog napisane i izgovorene riječi.


Tako piše naš Tonči.

Doista treba imati i hrabrosti iznijeti istinu pred javnost.

Nositelji LAŽI mogu biti ne znam koliko moćni, zli, okorjeli kriminalci, sijači straha i užasa ali uvijek se nađu pojedinci koji su spremni istini pogledati u oči, te ju iznijeti pred oči javnosti.

Zar se ovaj svijet, ljudski rod, ne temelji na ISTINI i borbi za PRAVDU i PRAVICU?! Koliko god se zlotvori trude kako bi od čovjeka načinili NOVOnormalnog zombija, NOSITELJI LAŽI polomit će zube u takvom nastojanju. To se vidi iz mnogih obavijesti/ISTINA, koje predatori na čovjeka i ljudsko društvo, pokušavaju sakriti pred javnošću.

Vijest kako je Teksaški javni tužitelj, KEN PAXTON, podigao tužbu protiv PFIZERA, MEGA BIO KEMIJSKOG LABORATORIJA ZA TROVANJE LJUDSKE VRSTE, teško dopire do BALKANA i općenito ovih prostora. Tko bi prije godinu-dvije dana pomislio kako će SVEMOĆNI PFIZER NAPOKON DOĆI NA DOHVAT RUCI PRAVDE?!

U njega (PFIZERA) i njegovo ‘sveto’ cjepivo kunu se i danas crkveni i svjetovni velemoćnici poput sadašnjega pape Franje, EUropske komisije, svih zemalja članica EU-a… Jasno, i naši ministri zdravstva, poput hrvatskog VILIJA BEROŠA ili srpskoga DR. KONA, zvanog DOKTOR SMRTI.

Primjerice, što bi se dogodilo da srpska ili hrvatska državna televizija u udarnom terminu objavi vijest kako je i zašto je država TEXAS protiv PFIZERA podigla optužnicu?!

Bilo bi “svašta”. Stoga o tome šute vlasti i njihovi JATACI i u Zagrebu i u Beogradu. Svjesni su kako nakon objave vijesti o PFIZERU ne bi dugo trajali na sceni.

Sve će LOPOVI učiniti samo da ISTINA ne dođe pred oči javnosti. Izmislit će i na sceni producirati svakakve igrokaze, samo da javnosti skrene pogled s ČINJENICA KOJE MOGU UZDRMATI ZLOČINAČKE REŽIME I NJIHOVU LOGISTIKU.

Načinit će ‘slučaj’ pri izboru glavnog državnog odvjetnika, primjerice.

Toliko je REŽIM maltretirao javnost svojim kandidatom da je postalo neukusno slušati hvalospjeve o IZVRSNOSTI novokomponiranog Ivana Turudića na ispražnjeno mjesto. Jasno je kako se radi o poslušniku koji je samo formalno kolega AMERIČKOM TUŽITELJU IZ TEXASA.

Turudiću ne pada na um istražiti i uhapsiti bivšeg glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića. A javna je stvar kako se radi o NOTORNOM KRIMINALCU.

Uostalom, kako će Ivan Turudić kriminalac, hapsiti Mladena Bajića kriminalca i ratnog zločinca?! Otišla bi tada i cijela BANDA NA DOHVAT RUCI ZAKONA, zar ne? Također, kako će Ivan Turudić zatražiti istragu o trovanju zraka, koji se na naše glave već godinama ispuštaju iz aviona?!

Ivan Turudić je montiran poput njegovih prethodnika, isključivo kako bi štitio LOPOVE, LAŽLJIVCE i KRIMINALCE, a ne OŠTEĆENU DRŽAVU HRVATSKU I NJENE DRŽAVLJANE.

Samo na takav način MAFIJA ima izglede još neko vrijeme haračiti ljude i državu. Stoji tvrdnja kako mnogi nisu spremni čuti istinu, koliko je ona strašna.

Uskoro stiže još jedna godišnjica likvidacije SRPSKOG premijera dr. Zorana Đinđića. Poznato je kako je SRBIJANSKO PRAVOSUĐE u mnogo navrata javnosti obećalo kako će joj otkriti političku pozadinu tog atentata. Zašto SRPSKO PRAVOSUĐE još nije ispunilo niti će i ove godine ispuniti svoje obećanje?

12.03. 2024. navršiti će se 21 godina od likvidacije.

DOSLOVCE, SVI RELEVANTNI ČIMBENICI U SRBIJI, TE IZVAN SRBIJE, ODAVNO IMAJU PODROBNE INFORMACIJE O MOTIVU I POČINITELJIMA OVOG ZLOČINA!

Magazin Tabloid je na svojim stranicama također javnost obavijestio TKO SU POČINITELJI ZLOČINA. A zašto nadležni već 21 godinu šute o stvarnim počiniteljima?! 

Pošto je i HRVATSKI REŽIM učesnik u ovom zločinu, kao i SRPSKI, zašto nadležni obje zemlje ISTINU UPORNO ignoriraju te zločince i dalje drže na slobodi a mnoge upetljane na pozicijama.

Moramo također imati na pameti kako ISTINA nije za svakoga i nije svatko spreman ju čuti i suočiti se s istinom. No, to nije razlog niti opravdanje da nam LAŽ I DALJE KROJI SUDBINU.

Uvijek je ISTINA izazivala promjene. Na žalost, mnogo se puta smatra kako je PRONOSITELJ ISTINE veća pogibelji od same LAŽI i svega što LAŽ krije.

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. Bravoo!!! Odlučan članak. Hvala Bogu na ovakvim ljudima koji pišu istinu. Svaka čast gosp. Škreblin.