Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Ratni sukob iliti zlo u svoj punini zla – 2. dio

Piše: Vjekoslav Škreblin

Kako bi ispred javnosti objasnili i opravdali svoje zločine, globalna i lokalna zločinačka organizacija putem svojih medija nameće teme, nameće terminologiju i svo vrijeme plasira željeni sadržaj kako bi ušao U UHO konzumentima, to jest najširoj javnosti. Upravo se taj obrazac načina ispiranja mozga,  koji je redovito gotovo identičan svim dosadašnjim, ostvaruje nad svjetskom javnošću a vezano za scenarij genocida nad Palestincima.

Svijet treba uvjeriti kako je Palestinski HAMAS ničim izazvan, mučki, iznenada, krvoločno i bez ikakva povoda, prešao PALESTINSKO IZRAELSKU granicu, ušao na teritorij IZRAELA te tamo počinio ogroman zločin.

Takav službeni scenarij ima toliko rupa i nelogičnosti u sebi pa je odmah u samom svom startu raskrinkan kao LAŽAN. Podmetnut je i mainstreamu i matrixu kako bi ga svim snagama plasirali kao vjerodostojan. No to ideolozima i organizatorima ovog GLOBALNOG ZLOČINA nije pošlo za rukom. Nije im pošlo za rukom kako je PALESTINA NAPALA IZRAEL. Kako su Palestinci počinili masovne zločine. Saznalo se što je povod ovakvoga scenarija.

Pred svijetom se upravo upražnjava “politika” ŠAČICE PSIHOPATA, organizatora zločina. Svijet zna kako ta vrlo moćna čašica psihopata, i na čelu IZRAELA, upravo vrši GENOCID nad PALESTINCIMA! To niti MATRIX NITI MAINSTREAM sakriti pred javnošću nisu uspjeli!!

Organizatori ovog zla, također saznajemo, imaju svoju infrastrukturu u svim mega institucijama. Čak kontroliraju UN. Tamo su tobože predstavnici zemalja koji glasanjem odlučuju o akciji i reakciji IZRAELA na zločine kao posljedice “PALESTINSKOG” NAPADA NA IZRAEL.

Svi svjetski mediji, političari i trolovi GLOBALNU JAVNOST uvjeravaju kako je Izrael žrtva a Palestina agresor na izrael. I takav narativ i način PRANJA MOZGA prošao bi gotovo bez ikakvih primjedbi da se nije na ovakve LAŽOTINE osvrnuo NEOVISAN SVIJET.

Majstori modelari javnoga mišljenja istim su načinom djelovali za vrijeme Hitlera i još mnogo, mnogo ranije.

Ovdje smo u par kolumna naveli nekoliko primjera ISPIRANJA ZDRAVE PAMETI javnosti kako bi počinitelji svojih prljavih radnji iznijeli svoju verziju RITMA ZLOČINA i, jasno, počinjeni zločin prišili nekom drugom.

Nitko ne tvrdi kako bilo tko, uključujući Izrael, nema pravo na samoobranu. Štoviše, dužnost je braniti svoje od napada agresora! No, kada zagrebemo po površini ove Izraelsko/Palestinske epizode vidi se kako Palestinci kao NAROD zapravo nemaju nikakve dodirne točke s napadom HAMASA na Izrael, te sa zločinima koji su tamo počinjeni, a zbog kojih zločina i zločinaca IZRAEL se, eto, legitimno brani. Štoviše, UN je podržao pravo Izraela na samoobranu.

Kako je tu podršku shvatila grupica sumnjivaca koja sačinjava vladu Izraela? Oni su to shvatili na način da uz međunarodnu podršku se smiju braniti ali i činiti GENOCID nad Palestincima, za što nemaju podrške.

Rezultati ZLOČINACA na čelu Izraela zgrozili su i one najokorjelije, čak i zlotvore koji se predstavljaju poput FILANTROPA. Naime, mainstream i matrix ničime nisu mogli pokriti GENOCID u režiji Izraelskog režima nad Palestincima.

Dosadašnji podaci su stravični! Počinitelji i organizatori ZLA raskrinkani su, zatečeni su u GENOCIDU!!! Izglasana je Rezolucija UN-a kako GAZA MORA ŽIVJETI, a ne biti uništena od strane zločinačkog režima Benjamina Netanyahua. Kako se tamo ODMAH, zbog humanitarne katastrofe, mora uspostaviti HUMANITARNI MOST.

Zlotvori na čelu RH, zamislite, glasali su PROTIV ove rezolucije UN-a. Konkretno, radi povijesti, mora se znati, HRVATSKI IZROD koji se u UN-u suprotstavio uspostavi HUMANITARNOG KORIDORA zove se IVAN ŠIMONOVIĆ, veleposlanik RH pri UN-u.

Kad smo kod tog izdajnika valja spomenuti “crticu” kako BANDA nagrađuje svoje povjerenike. Tako političko-kriminalni iscjedak Ivan Šimonović nastavlja svoje tzv. političko kriminalno svjetovne ličinke utisnuti u sadašnju scenu bremenitu lopovštinom i kriminalom. Eto, kćerkica IZRODA Ivana Šimonovića upravo je postala/montirana na prestižnu poziciju PUČKA PRAVOBRANITELJICA RH.

Kako bilo da bilo, raskrinkana je ZVIJER I NJENO ZVJERSTVO na Bliskom Istoku. Neovisni pojedinci su putem društvenih mreža promptno reagirali na podvalu.

Jedan od mnogobrojnih primjera raskrinkavanja ZAVJERE GLOBALNE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE objavljen je i na FACEBOOKU, te ga  predstavljamo publici s portala: SIMON WIESENTHAL HR DRŽAVNE MAFIJE I NJENIH JATAKA

“BENJAMIN NETANJAHU u Palestini kao Šljivančanin, JNA i četnici u Vukovaru!” Neki se ljute kada “HRABRU” izraelsku vojsku uspoređujem s JNA/ČETNICIMA. Kao, nema ta usporedba nikakve veze s Vukovarom, ta usporedba je neumjesna… Izraelci se moraju o/braniti od HAMASOVIH terorista… i tako dalje.

Koliko je do sada HAMASOVIH TERORISTA izbačeno iz stroja? Zašto se vrše egzekucije stanovništva koje nema nikakve veze, osim ETNIČKE, s HAMASOM?

Brojku neutraliziranih pripadnika HAMASA nitko ne zna. Krije se poput vojne tajne. Ili je ipak sve izrežirano? Primarno zbog završetka GENOCIDA nad Palestinskim narodom, kako neki neovisni analitičari naslućuju?! Nakon neobjašnjivih propusta nameće se i to pitanje i moramo ga postaviti. Poglavito jer SVI MEDIJI ORKESTRIRANO U IZRAELU ISKLJUČIVO VIDI ŽRTVU, ništa njima u ovoj krizi NEOBIČNO NIJE. U ovom slučaju i za ULIZICE I ČMAROLJUBCE, SVE JE KRISTALNO ČISTO I JASNO K’O U BIBLIJI. Poglavito se u dodvoravanju ističu tzv. političari, “neovisna” javnost i “filantropi” koji paze da ne bi previše suosjećali s Palestincima..

Hrvatska farizejština i podaništvo dalo si je također maha u izražavanju sućuti IZRAELU i njegovom vodstvu koje je doslovce prespavalo DAN “D”, najezdu HAMASOVIH TERORISTA.

Za poltrone nastalo je svojevrsno natjecanje tko će prije stići u SVETU ZEMLJU s namjerom da bude viđen. Zatim nastojati što više i dublje uvući se u IZRAELSKI novoNORMALNI ANUS.

Stoga javno promišljati kako sve što se događa na Bliskom Istoku, iako zaudara na trulež, podmetačinu, režiju i LAŽ u svrhu dobivanja javnog OPRAVDANJA ZA DOGAĐAJE KOJI SLIJEDE, nakon masakra Izraelaca i genocida nad Palestincima, nikome od NOVOnormalnih hodočasnika u Svetu Zemlju ne pada na pamet propitivati.

To bi za UVLAKAČE mogao biti i kraj TOPLOČMARSKE PARAZITSKE KARIJERE. Logično je da ako se nitko drugi ne usudi onda NEOVISAN SVIJET POSTAVLJA PITANJA, JAVNO PROMIŠLJA.

Izraelska vojska, koga je ona do sada pobijedila?! S kime je osim s Egiptom već davno davno vodila pravi rat? I tu bi bili potučeni do nogu da im CIJELI “NAPREDNI SVIJET” u zadnji tren nije došao pomoći.

Dakle, Izraelci do zuba naoružani, sada opremljeni super modernim naoružanjem i tehnologijom, ta je vojska zadnjih 50-ak godina bila u “ratu” samo s gotovo GOLORUKIM PALESTINCIMA.

No, prije par dana HAMASOVCI su im ušli na teritorij, DOSLOVCE NEPRIMJETNI. Kao da su dobili neke nadnaravne moći poput KOSTE KECMANOVIĆA, za kojega “struka”/režimski uvlakači, također tvrde da je dobio NADNARAVNE MOĆI te postao masovni ubojica u osnovnoj školi. Kao da je i HAMAS bio obdaren njima te je samo na takav način neprimjetno uspio ući u Izrael.

U Izrael koji je razvikan na svim stranama svijeta zbog NEPROBOJNOG RAKETNOG ŠTITA, postavljenog baš zbog HAMASOVE ARTILJERIJE, a koji je izbušen NEPRIMJETNO, poput Švicarskog sira?! I to raketama kojima su se do nedavno HAMASOVCI opskrbljivali iz kineskih tvornica “artiljerije” za novogodišnju noć. Malo su ih dotjerali u nekoj većoj garaži te ispaljivali na izraelski teritorij.

IZRAELCI se od HAMASOVA napada, unatoč svemu, obraniti mogli nisu. Eto, baš u satima kada je HAMAS bušio neprobojni zračni štit, prelazio NEPROBOJNU Palestinsko/Izraelsku granicu kako bi izvršio zločin, baš u to vrijeme Izraelci su ZADRIJEMALI. ZATO JE HAMASU uspjelo USKRSNUTI u sred Izraela jer SU IZRAELCI svoju granicu čuvali kao Rimski vojnici ISUSOV GROB!!

Nakon planiranog masakra HAMAS JE DAO PETAMA VJETRA, a Izraelci mu mogu staviti soli na rep. No, ostali su domoroci, GOLORUKI PALESTINCI, na čistini.

Eeee, sada nastupa Izraelska vojska kojoj BENJAMIN NETANJAHU, najveći IZDAJNIK I KUKAVICA naroda Izraelskog, naređuje osvetiti se NAD NEMOĆNIM PALESTINCIMA zbog HAMASOVIH ZLOČINA. NOVOnormalna vojska naredbu, “očistiti” teritorij od svega što se PALESTINSKI miče i diše, temeljito obavlja.

I umjesto da ga otjeraju s pozicije vlati i sude mu zbog veleizdaje, Izrael ga i dalje drži k’o kap vode na dlanu?! Potpuno po NOVOnormalnom poimanju NOVOGA SVIJETA.

Za nas koji još nismo opijeni blagodatima NOVOG PORETKA, Benjamin Netanjahu je dokazani kriminalac. Nemilice krade, šverca, dila doze FAJZERA, terorom prisiljava vlastiti narod da po nekoliko puta ubrizga tu DOKAZANU FAJZEROVU KANALIZACIJU u sebe! Dakle, što onda od takvog ŠLJAMA, od takve “PENE”, može očekivati goloruki Palestinac, te od hrabre Izraelske vojske mu?

Isto ono što i zarobljenik, civil, dijete, ranjenik i vojnik u Vukovaru od strane četničko/JNA razularene horde!

Da, tako je to kada raskrinkate kako MATRIX MAINSTREAM prodaje ljudima rog za svijeću. Kada izrazito ANTIhrvatska vlast sebe lakira i spakira u domoljubno-RODOLJUBNO ruho, a danas vidimo da su slizani s kriminalcima, kako onima na čelu Izraela, SAD-a ili SRBIJE.

Nakon medijskog debakla u RUSKO-UKRAJINSKOM sukobu gdje je mainstream rusku stranu doslovce DEMONIZIRAO, neovisni pojedinci i malobrojniji mediji postaju sve dostupniji izvori ČISTE AUTENTIČNE INFORMACIJE.

Ona je toliko snažna pa je uz najveću SVEmoć, želju i napor ne mogu ugušiti pijuni koji su samo trenutni igrači na sceni. Do trenutka kad ih neovisan lovac ne nanišani, raskrinka i ljudsko društvo obavijesti kako ga jedan ZLOTVOR MANJE TLAČI!

Vjekoslav Škreblin, zagrebački dopisnik Tabloid Magazina

Ilustracija by Miro Perković

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar