Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Robotske pilule za oralnu dostavu mRNA usmjerenu na gastrointestinalni trakt

Posted by Hrvatski Ratnik

Kuda ide farmacija? Pilula za unutarnje automatsko ubrizgavanje predstavlja novi mehanizam primjene. Tao i njegovi suradnici s Harvarda najavili su “mehaničku pilulu” koja bi se izravno ubrizgavala u sluznicu želuca. Pilula bi se progutala, a uređaji bi se usmjerili na stijenku želuca ili crijeva (što bi bilo teško kontrolirati), a zatim bi sadržaj (mRNA) bio ubrizgan u gastrointestinalni epitel i submukozu.

Mnogi Amerikanci žele izbaciti iz glave mRNA nakon debakla s cjepivom protiv Covida-19. Snovi o opakim injekcijama s nuspojavama koje uključuju srčani i moždani udar, krvne ugruške i oštećenje živaca, čine mnoge ljude diljem svijeta uplašenima od sljedećeg tehnološkog iskoraka.

Na tragu lošeg sna, Tao i njegovi suradnici s Harvarda najavili su “mehaničku pilulu” koja bi se izravno ubrizgavala u sluznicu želuca. Da je ovo znanstveno-fantastični film, ljudi bi krenuli prema izlazima!

Autori sažimaju tehnologiju u ovoj ključnoj slici.

Ukratko, pilula bi se progutala, a uređaji bi se usmjerili na stijenku želuca ili crijeva (što bi bilo teško kontrolirati), a zatim bi sadržaj (mRNA) bio ubrizgan u gastrointestinalni epitel i submukozu. Bogata opskrba krvlju trenutno bi ubacila sadržaj u krvotok, a odatle bi ulazna cirkulacija odvodila krv u jetru preko ulazne jetrene vene.

Nitko ne zna što bi izravna injekcija mRNA učinila jetri. Kao liječnik vam mogu reći kako bio bih vrlo zabrinut da bi to moglo dovesti do još većih komplikacija od injekcije u ruku. Nadajmo se da će ovo za sada ostati samo ružan san.

Izvor: globalresearch.ca

Izvorni članak možete pronaći na poveznici ovdje.

Udruga Hrvatski Ratnik

Jedan komentar
Ostavite vaš komentar

Jedan komentar
  1. ONI neče to jest ne mogu više odustat, za njih postoji samo jedan pravac – dalje naprijed, pobili su milijone i milijone ljudi.oštetili nzdravlje još više…., nema natrag….., ili će pobjedit ili čeka ih doživotna robija – smrt ništa bolje nisu niti zasližili