Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Stavite Boga na prvo mjesto, Domovinu i svoj narod na drugo!

Posted by Hrvatski Ratnik

Danas donosimo video u kojem se Gordan osvrće na napad na D. Kneževića, hrvatskog branitelja iz Mirkovaca te poručuje četniku koji ga je izvrijeđao i ošamario: “Ti kretenu pobijeđene četničke vojske, zove te pripadnik oružanih snaga RH iz DR, časnik pobjedničke vojske koja vas je satrala i pobijedila da vam 1.000 godina neće pasti na pamet da napadnete Hrvatsku, dođi i povedi svoju četničku ekipu na traktoru pa zašamaraj mene!”

“Čekao sam da se institucije i udruge branitelja jave, nitko se ne javlja, a majka mu silovana u ratu, jedino je Nikola Kajkić objavio konkretne stvari.” govori Gordan te obrazlaže svoj razlog zašto se ne želi zvati braniteljem nego pripadnikom oružanih snaga RH iz Domovinskog rata.

Osvrnuo se i na leglo komunista iz ‘Hrvatske komunističke zajednice’ od kojih nitko neće i ne želi pomoći hrvatskom branitelju, te se upitao što je ministar Medved napravio povodom tog događaja? Što su svi drugi u Ministarstvu branitelja napravili da pomognu čovjeku kome su isključili struju još u kolovozu 2023.?

“Što rade taj Medved, Gotovina i svi ostali generali po tom pitanju? Izuzev Glasnovića i Prkačina, ništa?” Generalski zbor je usporedio s lovačkim društvo jer mogu napraviti kvorum samo kad su u lovu.

Najdraži od generala mu je General Woo. Osvrnuo se i na Gotovinu i njegov potpis za udbaške ubojice: “Zaboravimo prošlost, okrenimo se budućnosti.”

“Di ste generali, četnici vam šamaraju vojsku, a što vi radite?”

“Ubila nam se cijela brigada ljudi koji su branili Hrvatsku. Sramota, jad i tuga! To je Ministarstvo branitelja kad dopušta da se ovakve stvari događaju u našoj Hrvatskoj.”

“Pupovac je u Vladi i ne mogu im ništa. Ljude šamaraju u Mirkovcima, silovatelji hodaju ulicama i nikoga nije briga. Štetu radiš Medved, 4.000 se ubilo!”

Osvrnuo se na Ćipu i knjigu ‘Krajina’ s pitanjem Plenkoviću smije li takva knjiga biti na policama knjižnica u Hrvatskoj, i što on misli o onome što piše u knjizi?

“Vojni rok od mjesec dana??? Koji je to pametnjaković predložio? Čast, ponos i ljubav prema Domovini, to je vojni rok.“

Podsjetio je na kralja Tomislava koji je rasturio Bugare, Nikolu Šubića Zrinskog, hrvatskog Leonidu, u bitci kod Sigeta, prisjetio se obrane Gvozdanskog 1577. godine gdje je 300 ljudi, koji su se na koncu smrzli, puna 4 mjeseca branilo utvrdu od napada 10.000 Turaka.

2.000 Ustaša kod Koprivnice razbilo je 20.000 partizana. Kod Sarajeva je 1.000 Ustaša razbilo 5.000 četnika. Kod Kupresa, Bugojna i Livna na 600 Ustaša poginulo je 5.000 partizana, Vukovar 2.000 branitelja naspram 30.000…

Spomenuo se i laži o Jasenovcu: “Da ne lažete iskopali bi Jasenovac, ali lažete, sve lažete. Ubijali ste i 50 godina nakon rata i nitko nije kažnjen.”

“Borit ću se do zadnje kapi krvi i neću dati Hrvatsku! Sve opcije koje dišu za Hrvatsku ujedinite se da maknemo ovaj ološ koji nas vrijeđa i pljačka!”

“Stavite Boga na prvo mjesto, Domovinu i svoj narod na drugo, a onda sve ostalo.” poručuje na kraju videa.

Udruga Hrvatski Ratnik

9 komentara
Ostavite vaš komentar

9 komentara
  1. A što se više čeka organizacija plan potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa ako ne nestat ćemo zadnja Ura tuče Za Dom spremni i umrijeti ????

  2. A što se više čeka organizacija plan potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa ako ne nestat ćemo zadnja Ura tuče Za Dom spremni i umrijeti ????

  3. A što se više čeka organizacija plan potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa ako ne nestat ćemo zadnja Ura tuče Za Dom spremni i umrijeti ????

  4. A što se više čeka organizacija plan potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa ako ne nestat ćemo zadnja Ura tuče Za Dom spremni i umrijeti ????

  5. A što se više čeka organizacija plan potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa ako ne nestat ćemo zadnja Ura tuče Za Dom spremni i umrijeti ????

  6. A što se više čeka organizacija plan potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa ako ne nestat ćemo zadnja Ura tuče Za Dom spremni i umrijeti ????

  7. A što se više čeka organizacija plan potaracat bandu heliona što nas je dovela do prosjačkog štapa ako ne nestat ćemo zadnja Ura tuče Za Dom spremni i umrijeti ????

  8. E jesu nas Izdali prevsrili opljačkali narod stavili ns jad i bjedu mlade istjerali trbuhom za kruhom ali još nije gotovo ako sam 5 godina sa ponosom branio na prvim linijama obrane Hrvatske granice ,Hrvatski narod , sva Bogatstva Bogom dato koja smo imali a Izdajice su sve opljačkali i rasprodali zar misle da smo mi svoje Živote i Mladost davali za Izdanu Opljačkanu Hrvatsku jako se varaju. Amen. Istinito. Izfaja se jako plača. ❤????❤