Hrvatski Ratnik nikoga ne mrzi i ne psuje Boga ni svetinje
https://t.me/hrvatskiratnik [email protected]

Što pametno očekivati od Filozofskog fakulteta?

Piše: Herman Vukušić

Nakon šikaniranja braniteljske djece i zlouporabe psihologijskih instrumenata što drugo očekivati negoli rodne studije??? Filozofski fakultet u Zagrebu pokreće predmet rodnih studija, pseudoznanstveni kolegij utemeljen na rodnoj ideologiji. Isti je fakultet svojedobno digao hajku na direktan upis djece hrvatskih branitelja po prijeđenom bodovnom pragu, a predvodnik cijele bulumente bio je notorni Tomislav Saucha…

Filozofski fakultet u Zagrebu pokreće predmet rodnih studija, pseudoznanstveni kolegij utemeljen na rodnoj ideologiji koji je obavezni dio CV-a svakog woke fanatika u svijetu.

Da podsjetim, isti je fakultet svojedobno digao hajku na direktan upis djece hrvatskih branitelja po prijeđenom bodovnom pragu, a predvodnik cijele bulumente bio je notorni Tomislav Saucha, tada još student.

Ovaj način upisa braniteljske djece u visokoobrazovne ustanove za svojega se kratkog trajanja pokazao kao rijedak primjer pozitivne diskriminacije s direktnom društvenom dobrobiti, sve dok ga putem ustavne tužbe nisu srušili Ivo Josipović, Vilim Ribič i cijela ta ekipa koja bi vjerojatno pljeskala od sreće da se ista mjera upisa primjenila, recimo, na LGBTQI+ studente.

Kada smo već spomenuli abecednu zajednicu, Katedra za kliničku psihologiju spomenutog fakulteta, a kojoj je danas na čelu “pionirka transseksualnosti u Hrvata”, prof. Nataša Jokić Begić, svojedobno se zalagala za prisilno psihologijsko testiranje hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a upitnikom MMPI-2, što je po nekima od samih autora tog upitnika predstavljalo eklatantnu zlouporabu psihologije neviđenu još od vremena nacionalsocijalističke Njemačke i Staljinovog SSSR-a.

Tada su neki od zagovornika ovog psihologijskog maltretiranja braniteljske populacije s katedre koju danas predvodi prof. Jokić Begić tvrdili da će MMPI-2 upitnik predvidjeti suicidalne intencije u ratnih veterana.

Koliko je to istinito vidi se po tri nebeske brigade branitelja koji su u međuvremenu digli ruku na sebe.

Stoga, što drugo očekivati od Filozofskog fakulteta doli rodne studije i buduće naraštaje woke ideologa koji će gurati hrvatsku djecu u medicinske eksperimente promjene spola.

Udruga Hrvatski Ratnik

2 komentara
Ostavite vaš komentar

2 komentara
  1. Napadno je jasno da je takozvana rodna ideologija i sve u vezi s njom izmišljena za dalnje loše namjere globalista.Njihov je zadatak da se čovječanstvo razbije na što više manjih djelova kako bi se njime moglo manipulirati.IpakMeni nikako nije jasno da li su to psihički poremećene osobe postavljene da guraju psihičke i tjelesne neistine.Najveći zadatak svake osobe na tom i takvom mjestu bi trebao biti:Naučiti svaku osobu koja poželi promjeniti spol da umjesto toga nauči prihvatiti ono s čim je rođena i od toga i s tim što ima učiniti najboljeg čovjeka od sebe.Nekoga tko će biti vođen savješću i odgovornošću, jer je ovo što nam se nudi samo još veća vladavina sebičnosti.Najbolji pokazatelj je upravo to da ti globalisti imaju devedeset i devet posto svega svjetskog novca o bilokojoj valuti da se govori.da je taj novac ilegalno zarađen to je alarmantno jasno, što je čak i meni jasno a ne vidim sebe nekom velikom inteligencijom.

  2. Taj fakultet je oduvijek leglo Anti Hrvatske histerije , a danas PETE KOLONE . Taj kvazi Visoko školski dio Zagrebačkog sveučilišta je NAKARADNI ANTI HRVATSKI poligon gdje kvazi Predavači su 80 % ANTI HRVATSKI ELEMENTI koji viješto koriste tako zvane Demokratske metode slobode mišljenja za sprovođenje svojih ideja rušenja ustavnog poretka RH u ili za interese “ JUGOSLAVIJE – VELIKE SRBIJE “ .